Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر تاخت و تاز طوفان در شمال استان 465 نفر از شهروندان سیستانی راهی مراکز درمانی و بیمارستان ها شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، با تداوم وزش طوفان و گرد و خاک در شمال سیستان وبلوچستان هوا برای نفس کشیدن کم است به گونه ای که ذرات گرد و غبار موجود در هوا علاوه بر اینکه شهرهای سیستان و ریه‌های مردمان صبور آن منطقه را مملو از خاک کرده، باعث شده تا مردم سایر شهرهای استان نیز از این وضعیت گلایه مند باشند چرا که گرد و غبار موجود از سیستان فراتر رفته به دیگر نقاط استان هم سرایت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با تداوم طوفان گرد و خاک در استان میزان غلظت ذرات معلق در هوای شمال استان 26 برابر حد مجاز شد به طوری که روز گذشته دید افقی در زاهدان به 1800 متر رسید و به گفته رئیس شبکه پایش هواشناسی استان از روز سه شنبه تا پایان هفته جاری نیز سرعت وزش باد به صورت متناوب ادامه خواهد یافت.

در پی تماسی که خبرنگار اجتماعی عصرهامون با عبدالرحمان شهنوازی، مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان داشت، وی در خصوص آخرین وضعیت طوفان و گرد و خاک موجود در سیستان افزود: به علت تاخت و تاز طوفان در شمال استان تاکنون 465 نفر از مردم این منطقه روانه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شدند.

وی عمده دلیل مراجعه افراد به بیمارستان ها را ناشی از مشکلات قلبی- تنفسی و  چشمی عنوان کرد و گفت: از این تعداد 238 نفر به صورت سرپایی درمان و 127 نفر بستری شدند.

علی ایحال از آنجایی که مشکل ریزگرد‌ها به خشکسالی این منطقه و دریاچه هامون در چند دهه گذشته برمی‌گردد؛ این امرباعث شده تا با افزایش باد‌های شدید، این دریاچه که سابق بر این فرصتی برای منطقه بود، دچار خشکسالی شده و ماسه‌های آن با ورزش باد در فضای استان پراکنده می‌شود.

در همین راستا طی روزهای گذشته برخی از فعالان فضای مجازی در صفحات توییتری خود اقدام به انتشار عکس و مطالبی در این خصوص کرده و خواستار رسیدگی مسئولان به مشکلات مردم سیستان شدند.

به گفته یکی از کاربران " مردم نجیب شمال سیستان وبلوچستان این روزها علاوه بر کرمای نزدیک به 50 درجه، طوفان گرد و خاک با سرعت بسیار بالا را هم تجربه می کنند. مسئولان دولتی در مرکز کشور و همچنین مرکز استان آیا می توانند فقط یک روز چنین وضعیت آب و هوایی وحشتناکی را بدون کولر گازی و اسپیلت تجربه کنند؟؟؟؟؟ "
 


 
طوفان شن در سیستان مردم را خانه نشین کرد
وزش شدید توفان شن مانع جریان عادی زندگی در منطقه سیستان شده به گونه ای که با 26 برابر شدن غلظت غبار در هوا در این منطقه ماسک زدن هم کفایت نکرده و همچنان مردم از بیماری تنفسی، چشمی و ریوی رنج می برند و ترجیح می دهند از خانه‌های خود خارج نشوند و برای در امان ماندن از خاک و شن درها و پنجره‌ها را به روی طبیعت ببندند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر در زابل
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • ایران ابرقدرت نظامی منطقه/ معادلات قدرت به نفع مسلمان رقم خورد
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • «مصلحت» در شبکه دو