Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@12:50:15 GMT

درمان افسردگی با گیاهان دارویی

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۴۵۰۵

درمان افسردگی با گیاهان دارویی

منصور خرمی زاده متخصص طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص درمان کسانی که به بیماری عصبی دچار هستند، اظهار کرد: بهترین درمان گیاهی برای عصبی‌ها، بادرنجبویه است که برای تقویت اعصاب، قلب و کبد استفاده می‌شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بادرنجبویه باعث کم شدن غم و اندوه می شود، گفت: دم کرده گیاه بادرنجبویه برای کسانی که تنگی نفس دارند مفید است؛ دم کرده گیاه بادرنجبویه ضد تشنج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرمی زاده با بیان اینکه ضماد برگ بادرنجبویه برای درد مفاصل مفید است، مطرح کرد: کسانی که به درد میگرن دچار هستند همراه غذای خود بادرنجبویه میل کنند؛ این گیاه به کسانی که کم خون هستند کمک می کند تا بیماریشان رفع شود؛ همچنین کسانی که درد یا ضعف قلب دارند از باردنجبویه استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه استشمام گلاب نشاط بخش است و درمانی فوری برای کسانی که به افسردگی و ضعف اعصاب دچار شده اند، محسوب می شود، گفت: افرادی که به افسردگی مبتلا می شوند، درون ریزی در آنان زیاد شده و افکار منفی‌شان بیشترمی شود، به همین دلیل  بدن این افراد به مواد غذایی گرم مانند خرما، گردو، انجیر و کشمش بیشتر احتیاج دارد.

ریشه اصلی افسردگی

خرمی زاده با اشاره به اینکه ریشه اصلی افسردگی را می‌توان در تغذیه افراد پیدا کرد، گفت: مصرف غذاهای ناسالم می تواند منجر به تولید بیماری‌های مختلف از جمله افسردگی شود؛ با وجود تغذیه مناسب اگر کبد دچار مشکل باشد خلط بد در بدن تولید می‌شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه زمانی که فرد افسرده و عصبی است سردی در مغز او ایجاد می شود، خاطر نشان کرد: افرادی که به سردی مغز مبتلا می شوند باورهای منفی در بدن آن ها بیشتر شده و به سمت افسردگی و غم و اندوه بیشتر سوق پیدا می کنند.

وی با اشاره به علائمی که باعث سردی مغز می شوند، گفت: دلواپسی، ضعف قلب و فکر منفی از جمله علائمی محسوب می شوند که در بروز سردی مغز تاثیر گذار هستند که به مرور زمان درصد آن در بدن زیاد می شود و زمانی که انرژی منفی در بدن فرد زیاد است او می‌تواند با گرم کردن مغز انرژی رفته را بازگرداند.

راهکارهایی برای پیشگیری از افسردگی

خرمی زاده با اشاره به اینکه پیاده روی در جذب انرژی مثبت در بدن فرد بسیار تاثیر گذار است، اظهار کرد: فکر زیاد باعث سردی مغز می شود زمانی که فرد پیاده‌روی می‌کند، کمتر فکر می‌کند و انرژی منفی از او دور می شود؛ قدم زدن بهترین کار برای زمانی  است که به افسردگی دچار شده اید.

این متخصص طب سنتی با اشاره به راهکارهایی برای پیشگیری از افسردگی، گفت: ورزش، ماساژ درمانی، تغذیه مناسب، مصرف گیاهان دارویی در پیشگیری از افسردگی نقش بسزایی دارند و فرد می تواند با راهنمایی پزشک متخصص به درمان افسردگی خود کمک کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی

نتایج تحقیقات از دهه ۱۹۹۰ نشان داده است که یک پیوند دوطرفه وجود دارد؛ افراد مبتلا به افسردگی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی‌وعروقی هستند و افرادی که بیماری‌های قلبی‌وعروقی دارند اغلب افسردگی را تجربه می‌کنند. این رابطه متقابل نیاز حیاتی برای مداخله زودهنگام را برجسته می‌کند.

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که نوجوانان مبتلا به افسردگی را از نظر علائم قلبی عروقی تحت نظر داشته باشید و بر مدیریت پیشگیرانه این خطرات سلامتی مرتبط تاکید دارد.

در حالی که عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، رژیم غذایی نامناسب و ورزش نکردن مدت‌هاست در رابطه بین افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی دخیل بوده‌اند، نتایج تحقیقات اخیر ارتباط درونی‌تری را نشان می‌دهد.

اکنون دانشمندان کشف کرده‌اند که این بیماری‌ها مسیرهای ژنتیکی مشترکی دارند و مبنای ژنتیکی مشترک را آشکار می‌کنند که بر هر دو شرایط تأثیر می‌گذارد.

یافته‌های مهم فنلاند

دکتر بینشا اچ میشرا و گروه او در دانشگاه تامپر فنلاند پیشرفت قابل توجهی در این زمینه داشته‌اند. آنان از طریق تجزیه‌وتحلیل نمونه‌های خون و داده‌های بیان ژن، ماژول ژنی خاص مرتبط با افسردگی و سلامت قلبی‌وعروقی را شناسایی کردند. این ماژول شامل ۲۵۶ ژن است که سطح بیان آنها با افزایش خطرات برای هر دو شرایط مرتبط است.

دکتر میشرا اظهار کرد: شناسایی این ژن‌ها نه تنها نشانگرهای زیستی جدیدی را برای افسردگی و بیماری‌های قلبی‌وعروقی فراهم می‌کند، بلکه دری را به روی توسعه درمان‌هایی باز می‌کند که می‌توانند هر دو بیماری را به طور همزمان هدف قرار دهند.

محققان دریافتند که سه ژن برتر در این ماژول با چندین اختلال مغزی و سلامت ضعیف قلبی‌وعروقی مرتبط هستند و بر نقش عوامل ژنتیکی در بروز همزمان این شرایط تأکید دارند.

دکتر میشرا اظهار کرد که یافته‌ها نه تنها درک ما را از زمینه‌های بیولوژیکی این شرایط افزایش می‌دهد، بلکه به هموار کردن راه برای رویکردهای یکپارچه برای درمان کمک می‌کند.

این تحقیق نه تنها درک ما را گسترش می‌دهد، بلکه امیدی را برای راهبردهای پیشگیری و درمان مؤثرتر، با هدف قرار دادن علل ریشه‌ای و نه فقط علائم این مسائل بهداشتی فراگیر، ارائه می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی