Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام«مهدی شاندیزی» مؤلف کتاب «آب را گل نکنیم» که در خبرگزاری تقریب حضور یافته بود، با اشاره به اینکه، تنها راه مقابله با دشمنان اسلام، وحدت و یکپارچگی امت اسلامی است، گفت: منظور از وحدت دنیای اسلام یکی شدن عقاید و مذاهب اسلامی نیست، بلکه مقصود، دوری از درگیری و توجه به دشمن مشترک است.
وی ادامه داد: باید اصول خودمان را داشته باشیم و دیگران را تحریک نکنیم که اگر دیگران را به واکنش وادار کنیم، عواقبش متوجه خودمان و شیعیان دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت الاسلام شاندیزی گفت:مشکل اساسی ما با کسانی است که وحدت را قبول ندارند و بررسی و تحقیقی نسبت به مبانی دینی انجام نداده‌اند، تفرقه اندازان تعریف نادرستی از وحدت ارائه می‌دهند که همین موضوع باعث به وجود آمدن نفاق در جهان اسلام می شود.

وی تصریح کرد: تعریفی که ما از وحدت داریم، این است که مبانی و سبک رفتاری ما دقیقا شبیه امام صادق (ع) باشد؛ ما در طول تاریخ کسی را که همانند امام 4 هزار شاگرد اهل سنت داشته باشد.
حجت الاسلام شاندیزی ادامه داد:ما نباید در مورد عقاید انتزاعی برخورد کنیم، بلکه باید عقاید را به صورت کلی بررسی کنیم و  روایاتی که باب اعتقادی دارد را  وارد فضای عملیاتی نکنیم.

وی اظهار کرد: متأسفانه بعضی از نهاد ها در مقابل موضوع وحدت می ایستند، که این ناشی از جهل است، نکته دیگر عدم شناخت دقیق شیعه و سنی از یکدیگر و نبودن تعامل لازم بین پیروان این دو مذهب است، حال آن که اگر رفت و  آمدها بیشتر شود، تفرقه به وجود نمی آید؛ از دیگر موانع وحدت، عدم انجام اقدامات مشترک، همانند برگزاری اعتکاف و راهیان نور با حضور پیروان دو مذهب است که باعث شناخت بیشتر می شود.

شاندیزی همچنین تأکید کرد که باید جلو برخی از سخنان افراطی که باعث ایجاد تفرقه می شود را گرفت و کارهای عملیاتی گسترده ای در زمینه وحدت انجام داد.

وی در ادامه در مورد کتاب «آب را گل نکنیم» گفت: این کتاب برای مخاطب شیعی است، از دوران دبیرستان دغدغه وحدت بین مذاهب اسلامی را داشتیم و وقتی وارد فضای حوزه شدیم، مشاهده کردیم، خیلی از مراسماتی که 9 ربیع در مشهد برگزاری می‌شد، ناشی از جهل مردم است و هیچ غرضی پشت آن نیست؛ به همین دلیل بر خود لازم دیدم که در این زمینه فکری کنیم، به همین خاطر متنی را در قالب جزوه بین مردم و هیأت ها پخشش کردیم، که در فضای مجازی پخش شد و در  نهایت در قالب کتاب آب را گل نکنیم به چاپ رسید.

شاندیزی افزود:این کتاب، در واقع تدوینی بوده و محتوای آن از کتاب ها و مقالات علمی دیگر در برگرفته شده و مورد استقبال خوبی هم قرار گرفته است.

وی در مورد مجموعه حبل الله مشهد هم گفت: این مجموعه با یک جمع کوچک از طلبه و دانشجوهایی پدید آمد که دغدغه آنها ترویج گفتمان انقلاب است و موضوعاتی که در آن مورد بحث قرار می گرفت، حول محور وحدت و اتحاد و مسائل جهان اسلام بود.
 
شاندیزی ادامه داد:این مجموعه از سال 1392به وجود آمد و به صورت رسمی کار خود را از اربعین سال 1395 که میزبان کاروان اهل سنت در کربلا بودیم، آغاز کرد.


انتهای پیام/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۵۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است