Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ورزقان و خاروانا گفت: طرح‌های توسعه، تنها یک کارخانه نیست بلکه زنجیره ای از پروژه‌ها و اقدامات از قبیل اکتشافات، افزایش کنسانتره، ذوب، پالایش و ... را شامل می‌شود که باید به ترتیب اجرا شوند. ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورزقان، رضا علیزاده صبح امروز به مناسبت روز خبرنگار در نشست با خبرنگاران، با اشاره به اجرای طرح‌های توسعه معدن مس سونگون ورزقان‌ اظهار داشت: طرح‌های توسعه، تنها یک کارخانه نیست بلکه زنجیره‌ای از پروژه‌ها و اقدامات از قبیل اکتشافات، افزایش کنسانتره، ذوب، پالایش و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را شامل می‌شود که باید به ترتیب اجرا شوند.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی طرح‌های توسعه‌ای مس در سال 92 تعطیل شده بود، افزود: متاسفانه مجموعه مدیریت شرکت مس با این بهانه که روش مورد استفاده در ذوب مناسب با محیط زیست منطقه نیست، پروژه را به بهانه تغییر روش، تعطیل کردند و مسئولان هم این توجیهات بی‌پایه و اساس را قبول کرده و حتی تشکر کردند. 

علیزاده اظهار داشت: در مدت چهار سالی که از تعطیلی پروژه ذوب به بهانه تغییر روش گذشته حتی یک آجر برای اجرای روش جدید رو هم گذاشته نشده بود و اکنون که این طرح‌ها دوباره احیا شده‌اند لازم است از تلاش‌های تمامی افراد به ویژه استاندار محترم، نماینده ولی فقیه در استان، مجمع نمایندگان، امام جمعه ورزقان، فرماندار ورزقان و دیگر مسئولین که برای احیای این طرح‌ها تلاش کردند به نمایندگی از مردم فهیم منطقه تشکر و قدردانی نمایم. 

آذربایجان شرقی| وزیر صنعت: ایجاد صنایع پایین دستی مس برای جلوگیری از خام فروشی مس ورزقانآذربایجان‌شرقی|امیدهای مس ورزقان برای تیم بزرگسالان ‌امید آفریدند

وی افزود: این طرح‌ها، دستگاه‌ها و تجهیزات آبرو و حیثیت مردم منطقه هستند که به تاراج رفته بودند و هم‌اکنون بعد از چندین سال دوباره برگشت داده می‌شوند تا به همگان نشان دهیم مردم ما از حقوق قانونی خود کوتاه نمی‌آیند.

نماینده ورزقان و خاروانا با تاکید بر اجرای پروژه های ذوب و پالایش، اظهار داشت: این مردم دینی به گردن بنده دارند و بنده با تمام توان از حقوق مردم دفاع کرده و میکنم تا خواسته‌ آن‌ها در استفاده حداکثری از ظرفیت مس سونگون برای توسعه منطقه محقق شود؛ ولی متاسفانه برخی افراد از انجام این قبیل کارها و اجرای پروژه های زیربنایی و عمرانی در شهرستان ناراحت می‌شوند.

علیزاده با اشاره برخی حرف و حدیث ها در خصوص مسیر قطعه پنجم بزرگراه خواجه _ورزقان _ نوردوز گفت: بزرگراه اگر از مرکز شهر عبور کند، بایستی 76 متر فاصله بین واحدهای مسکونی و تجاری و بزرگراه به عنوان حریم باشد که این امر به شهر آسیب می‌زند و باید ساختمان‌های اطراف تخریب شوند.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان آب‌ها شهر یزد به درون قنوات هدایت نمی‌شود

شهردار یزد با بیان این که در اجرای پروژه هدایت آب های سطحی، ادعای انتقال روان آب‌ها به قنوات متروکه بی پایه و اساس است، گفت: سه مقصد نهایی و خروجی برای این کانال‌ها طراحی شده و به هیچ وجه در اجرای این طرح، آب‌های جمع آوری شده به درون قنوات هدایت نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با اشاره به اینکه کانال‌ها و تأسیسات دفع آب‌های سطحی ایجاد شده توسط شهرداری بر اساس بررسی‌های کارشناسی ایجاد شده است، اظهار کرد: این کانال‌ها، روان آب‌های شهر یزد را به سه مقصد مسیل مرکزی شهر، محدوده آبخوان سیل بند شاهدیه واقع در جنوب شهر شاهدیه و آبخوان مجاور بوستان محیطی کویر واقع در بلوار نصر هدایت می‌کنند.

وی افزود: اجرای پروژه هدایت آب‌های سطحی در سال جاری متوقف نشده و این طرح در بلوار جمهوری اسلامی، بلوار نصر و بلوار آزادگان در دستور کار شهرداری بوده و در حال اجرا است.

شهردار یزد با تأکید مجدد بر اینکه در اجرای پروژه دفع آب‌های سطحی، روان آب‌ها به هیچ عنوان به قنوات متروکه هدایت نمی‌شود، اعلام کرد: تمام تلاش‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد در اجرای این پروژه، پیشگیری از مسدود شدن مسیرهای اصلی شهر، احیای مسیل مرکزی و هدایت آب‌های باران به سفره‌های زیرزمینی به صورت امن است تا فضایی شاداب برای شهروندان به دور از مشکلات ناشی از آب‌گرفتگی به وجود آید.

کد خبر 750931

دیگر خبرها

  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • روان آب‌ها شهر یزد به درون قنوات هدایت نمی‌شود
  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله