Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد تقی آبایی هزاوه» روز شنبه در حاشیه دیدار با خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز استان مرکزی در گفت و گو با ایرنا افزود:تسهیلات اعتباری اشتغال زای اختصاص یافته به نهادهای حمایتی  این استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ و پنج دهم برابر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ۳۳۰ میلیارد ریال منابع مالی  از محل اعتبارات بند ب ماده ۱۶ قانون بودجه امسال به اداره کل بهزیستی استان مرکزی اختصاص یافته  که این رقم  در سال گذشته ۱۳۰ میلیارد ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در بودجه امسال به مددجویان کمیته امام خمینی(ره) این استان اختصاص یافته که این تسهیلات در مدت مشابه سال گذشته ۴۳۰ میلیارد ریال بوده است.

آبایی یادآور شد: سقف تسهیلات اشتغال مددجویان نهادهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی سال گذشته ۲۰۰ میلیون ریال بود که این رقم در سال جاری به ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافته و به صورت قرض الحسنه به این افراد پرداخت می شود.

وی خاطرنشان کرد: سه هزار و ۱۲۶ میلیارد ریال منابع مالی از محل اعتبارات اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری پارسال  به استان مرکزی ابلاغ شد که تا کنون ۲ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال معادل ۹۰ درصد این منابع مالی تخصیص یافته است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: یک هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال معادل ۷۰ درصد اعتبارات تخصیص یافته به این استان جذب شده است.

آبایی گفت: جذب منابع مالی اختصاص یافته به استان مرکزی از محل تسهیلات  اشتغال پایدار روستایی و عشایری سه هزار و ۵۰۰ شغل در استان به همراه دارد.

وی  افزود: بر اساس رصد صورت گرفته توسط تیم نظارتی، انحرافات تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در استان مرکزی کمتر از پنج درصد بوده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از اختصاص ۴۶ میلیارد ریال منابع مالی از محل اعتبارات مشاغل خانگی به این استان خبرداد و گفت: سقف پرداخت این تسهیلات به متقاضیان از ۲۰۰ میلیون ریال در سال گذشته به ۵۰۰ میلیون ریال در سال جاری افزایش یافته است.

آبایی افزود: مجوز پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی توسط چهار دستگاه صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صادر و به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی معرفی می شوند.

وی ادامه داد: تسهیلات مشاغل خانگی به صورت قرض الحسنه به متقاضیان پرداخت می شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی یاد آور شد: ۱۲۰ میلیارد ریال منابع مالی از محل اعتبارات مشاغل خانگی سال گذشته به این استان اختصاص یافت که تا کنون ۱۱۰ میلیارد ریال این منابع مالی جذب شده است.

آبایی گفت: منابع مالی بند الف تبصره ۱۸ در سطح کشور را ۴۵۰ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۱۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال معادل ۲ و پنج دهم درصد این اعتبارات به استان مرکزی ابلاغ شده است.

وی یارانه اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ اختصاص یافته به استان مرکزی را ۵۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: این اعتبارات تحت عنوان کمک های فنی و اعتباری به این استان اختصاص یافته است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطر نشان کرد: نرخ سود تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ برای متقاضیانی که از ان بهره مند می شوند در حدود ۱۸ درصد است که با پرداخت کمک های فنی و اعتباری توسط دولت به ۱۲ تا ۱۴ درصد کاهش می یابد.

استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ دارد.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

۱۹۵۵/۶۰۱۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی تسهیلات اشتغال ریاست کمیته امداد امام خمینی ره سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان

حجت‌الله شهبازی گفت: جهش جذب تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در سال ۱۴۰۲ زمینه‌ساز جهش تولیدات باغبانی با مشارکت مردم در سال ۱۴۰۳ خواهد شد.

او با بیان اینکه سال گذشته با جذب تسهیلات ۱۱۵ میلیارد ریالی در حوزه مکانیزاسیون نسبت به سال ۱۴۰۱، شاهد رشد ۱۴ برابری بودیم گفت: تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در سال ۱۴۰۱ معادل ۸.۴ میلیارد ریال جذب شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: این تسهیلات در حوزه ادوات باغی، گیاهان دارویی و گلخانه‌ای جذب شده است.

حجت‌الله شهبازی گفت: بین شهرستان‌های استان، ملایر با جذب ۵۵ میلیارد ریال رتبه اول، تویسرکان با جذب ۲۷ میلیارد ریال رتبه دوم و شهرستان بهار با جذب ۱۰ میلیارد ریال رتبه سوم استان را از آن خود کرده اند.

او توسعه مکانیزاسیون باغبانی را به منظور افزایش تولید محصولات باغبانی از نظر کمی و کیفی حائز اهمیت دانست و گفت: این مهم کاهش هزینه‌های تولید را نیز در پی دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه امکان تولید و عرضه محصولات با قیمت پایین از دیگر مزایای توسعه مکانیزاسیون باغات است گفت: رقابت‌پذیری در بازار‌های خارجی از دستاورد‌های کاهش هزینه تولید و توسعه مکانیزاسیون به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • بهره مندی 3 هزار و 741 مشترک نهادهای حمایتی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • اختصاص ۵۰۰ یورو به زائران حج تمتع ۱۴۰۳
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی