Web Analytics Made Easy - Statcounter

عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فروش مرغ با نرخ بالاتر از ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان را اجحاف در حق مصرف کنندگان دانست و گفت: با توجه به نرخ کنونی مرغ زنده، عرضه مرغ گرم در خرده فروشی‌ها با قیمت ۱۶، ۱۷ و ۱۸ هزار تومان به معنای سود مازادی است که برخی مغازه داران دریافت می‌کنند، از این رو از دستگاه‌های نظارتی تقاضا داریم با اعمال نظارت‌های بیشتر از فروش با نرخ‌های غیرقانونی جلوگیری شود.

حجت قیمت مرغ در بازار را پیش بینی کرد و افزود: با وجود کاهش وزن گیری لاشه در فصل گرما و افزایش تلفات پیش بینی می‌شود که نرخ مرغ تا اواسط شهریور در دامنه ۱۴ تا ۱۵ هزار تومان باشد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مرغ ارزانترین پروتئین در دسترس خانوار‌ها به شمار می‌رود، بیان کرد: براین اساس عرضه مرغ با نرخ‌های فعلی سود مصرف کننده و تولید کننده را در بر دارد.

وی ادامه داد: با توجه به مساعد شدن نسبی هوا، پیش بینی می‌شود که اگر به یکباره با افزایش قابل توجه دما روبرو نشویم، ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ در عید قربان و غدیر تاثیری بر نوسان بازار ندارد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه نیازی به واردات مرغ نداریم، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت صنعت طیور نیازی به واردات مرغ نداریم و تنها این امر نه تنها منجر به هدر رفت ارز از کشور می‌شود، بلکه ضربه مهلکی در سال رونق تولید به این بخش وارد می‌کند چرا که از ۱۵ شهریور با از بین رفتن تنش‌های گرمایی با مازاد تولید و عرضه مرغ در بازار روبرو خواهیم بود.

وی نرخ مصوب هر کیلو ذرت را یک هزار و ۳۵۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون هر کیلو ذرت با اختلاف ۱۵ درصد و کنجاله سویا ۵ تا ۱۰ درصد نسبت به نرخ مصوب در بازار آزاد عرضه می‌شود.

حجت در پایان با انتقاد از این مسئله که مشکل تاخیر در بارگیری حمل و نقل نهاده‌های دامی همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: با توجه به تاخیر در حمل و نقل نهاده‌های دامی با نرخ مصوب، مرغداران مجبورند بخشی از نهاده‌های مورد نیاز را از بازار آزاد خریداری کنند که اختلاف ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ نهاده با قیمت مصوب بر افزایش هزینه تمام شده تولید دامن می‌زند.

انتهای پیام/

ازدیاد تقاضا بر قیمت مرغ در عید قربان تاثیری ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مرغداران واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست

نماینده کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس بیان کرد: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است. - اخبار سیاسی -

مهدی عسگری نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مشکلات و مسائل موجود در کلانشهرها ، گفت: ریشه‌ی بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است

روندی که درصورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه یافته‌های متعدد و تجربه در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که کدام سبک زندگی و کدام الگوی مسکن و شهرسازی سازگاری بیشتری با آرامش آدمی دارد، گفت: تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد!حتی آزمایش‌های انجام شده بر روی موش‌ها نیز نشان می‌دهد که تراکم جمعیت (باوجود تأمین تمام نیازهای دیگر) به پرخاشگری، اصطکاک، افزایش مرگ و میر و نهایتا فروپاشی کامل جمعیت می‌انجامد.

نماینده کرج و فردیس در مجلس با بیان اینکه سندرم تراکم بلای جان کلانشهرها است،گفت: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است، که با وجود مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم، (افزایش 25درصدی مساحت سکونتگاهی کشور) تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.

عسگری در همین راستا اضافه کرد: این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • بازار لاستیک ترمز برید