Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@03:47:32 GMT

گذار از مداحان توجیه‌گر به تصمیم‌سازان خلاق

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۸۲۵۵

گذار از مداحان توجیه‌گر به تصمیم‌سازان خلاق

در بسیاری از تعاریف علمی از روابط عمومی‌ها به عنوان پیشانی سازمان یادشده که توسعه اینترنت و تمرکز بیشتر بر ایجاد ارتباطات نوین، این اهمیت را مضاعف کرده است اما هنوز در بیشتر ساختارهای‌ سازمانی‌، جایگاه روابط عمومی‌ به‌ یک‌ واحد فرعی امور اداری‌ یا خدماتی‌ محدود است و سکان آن هم در دست ضعیف‌ترین افراد سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین وضعیتی انتظار مدیر سازمان از روابط عمومی خود که باید نقش «مدیریت ارتباط با مخاطبان» را ایفا کنند، چیزی بیش از عکاسی، چاپ دفترک، اعلامیه و نصب بنرهای مناسبتی یا حداکثر برپایی نشستی خبری نیست.

ارتباط این دست از روابط عمومی‌های خموده با خبرنگاران هم محدود به یک رابطه سرد و نامطمئن است به طوری که خبرنگار برای کسب اطلاعات ترجیح می‌دهد کارشناسان و مدیران روابط عمومی را دور بزند و به صورت مستقیم با مدیران ارتباط بگیرد.

در نتیجه چنین وضعیتی است که قریب به اتفاق روابط عمومی‌ها نه تنها نقشی در برنامه‌ریزی و تصمیم‌سازی برای سازمان خود ندارند بلکه به توجیه‌گر چشم و گوش بسته و ستایشگران متعصب سازمان تبدیل شده‌اند؛ روابط عمومی‌های سازمان‌محور که مردم و مخاطب را به هیچ می‌گیرند و تنها به منافع سازمان می‌اندیشند.

در مقابل اگر در سازمانی‌، واحد روابط عمومی‌ در ساختار سازمانی‌ به طور مستقیم زیرنظر مدیر عالی‌ دستگاه قرار گیرد و اتاق آن بجای گوشه‌ سازمان در کنار اتاق رئیس باشد، یعنی روابط عمومی‌ به‌ عنوان‌ یک‌ عنصر راهبردی‌ دیده شده است‌.

از چنین روابط ‌عمومی‌ می‌توان بجای روزمرگی و خرده‌کاری انتظار کارهای نو و ابتکاری داشت و اینکه طرح‌هایی بدهد که دغدغه و انتظارات مردم را به سیاست سازمان تبدیل کند.

در این شرایط اهمیت ارتباط روابط عمومی‌ها و رسانه روشن‌تر و گسترده می‌شود زیرا روابط عمومی‌ها برای «مدیریت ارتباط با مخاطبان» بشدت نیازمند رسانه‌ها هستند؛ طبعا خبرنگاران هم از یک روابط عمومی پویا و خلاق استقبال می‌کنند و او را به عنوان کانال ارتباطی سازمان به رسمیت می‌شناسند.

اینجاست که مدیریت سازمان برای هدایت واحد روابط عمومی به دنبال داناترین و خلاق‌ترین نیروهای خود می‌گردد زیرا قرار است دیدگاه‌ها، طرح‌ها و تصمیمات او در سرنوشت سازمان تاثیر مستقیم داشته باشد.

با توسعه برق‌آسای ابزارهای ارتباطی و آگاهی روزافزون شهروندان، گذار از روابط عمومی سنتی به روابط عمومی نوین و مبتنی بر خلاقیت و تصمیم‌سازی گریزناپذیر است و بی‌شک تن ندادن به این مسیر یعنی شکست و نابودی سازمان.

۷۴۴۴/۸۰۶۶

خبرنگار ایرنا مرکز کرمانشاه

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف اینترنت برق خلاقیت روابط عمومی مداحان قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، اسپیس ایکس در ماموریتی که ۴ مارس به فضا انجام داد ۲ ماهواره شرکت آمریکایی هابل نتورک را به مدار زمین برد. این ماهواره ها اکنون به یک ویژگی نوین برقراری ارتباط بلوتوثی با زمین از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری است.

شرکت هابل نتورک در سال ۲۰۲۱ میلادی تاسیس شده و هدف آن ایجاد ارتباط بلوتوثی بین ماهواره ها و زمین است. بن وایلد یکی از بنیانگذاران این شرکت که با اینترنت اشیا سروکار دارد، با شنیدن این ایده شوکه شد اما او با توجه به تجربیاتش در خصوص دستگاه های اینترنت اشیا معتقد بود که این ابزارها انرژی زیادی مصرف می کنند، راه اندازی شان بسیار گرانبها است و قابلیت اتصال جهان ندارند.

راه حل این مشکل ارتباطات بلوتوثی بود که شرکت هابل نمایش داد. مدیر ارشد اجرایی شرکت در این باره می گوید: ما با نشان دادن آنکه می توانیم سیگنال هایی به طور مستقیم از تراشه های بلوتوثی در فضا در فاصله ۶۰۰ کیلومتری بفرستیم و دریافت کنیم هزاران کارشناس مردد که مدعی بودند ما می خواهیم به غیرممکن دست یابیم را شکست دادیم.

البته شرکت مذکور فناوری بلوتوث را دوباره اختراع نکرده بلکه ارتباطات ماهواره ای آن با تراشه های بلوتوثی ۳.۵ میلی متری یک به روز رسانی نرم افزاری دریافت کرده اند. این به روز رسانی به تراشه ها اجازه داد تا در مسافتی طولانی تر و با استفاده از انرژی کمتر پل ارتباطی ایجاد کنند.

آنتن های ماهواره ها که مانند یک شیشه بزرگنما عمل می کند، می تواند سیگنال های کم قدرت از تراشه های روی زمین را جذب کند. محققان همچنین باید مشکلات مربوط به تاثیر داپلر و ناهمخوانی فرکانس ها در ارتباطات را حل می کردند زیرا داده ها بین دو شی با سرعت بالا جابجا می شد.

این شرکت ادعا می کند با کاهش ۲۰ برابری تخلیه شارژ باتری و ۵۰ برابر هزینه های عملیاتی، مشکل اتصال جهانی را حل کرده است. هدف این شرکت اتصال یک میلیارد دستگاه در سراسر جهان و متحول کردن صنایع مختلف با فناوری خود است.

هابل تصمیم دارد در سال جاری میلادی سومین ماهواره خود را به مدار زمین بفرستد و پس از آن نیز در ماه های آینده ماهواره چهارم به مدار زمین خواهد رفت. استارت آپ مذکور تصمیم دارد ۳۲ ماهواره را تا اواخر ۲۰۲۵ و اوایل ۲۰۲۶ میلادی به طور یکباره به مدار زمین بفرستد و فرایند احداث خوشه را تکمیل کند.

هنگامیکه خوشه ماهواره تکمیل شود، ارتباط بلوتوثی با یک ماهواره این شرکت حداقل ۸ بار برقرار می شود. شرکت هابل تصمیم دارد سرویس هایی مانند رصد خاک و غیره را ارائه کند.

کد خبر 6096938 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • توضیحات روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب