Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهاره رهنما با انتشار این عکس نوشت: همیشه تئاترهایی که بازی کردم برای من درسی داشته و یقین دارم نقش ها بی دلیل به سراغم نمی آیند و از کائنات حامل پیامی برای من هستند.این روزها که با خشونت جاری برعلیه چهره ها خصوصا در فضای مجازی و هم چنین در سطح شهر مواجه هستیم ، دلم برای روزهایی تنگ می شود که مردم آرتیست هایشان را دوست داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزهایی که مردم خوشحال می شدند از دیدن لبخند آدم هایی که لحظات شادی و غم را بر پرده ی نقره ای و یا در صحنه ی نمایش با آن ها شریک شده بودند.دلم برای روزهایی تنگ می شود که مردم با لبخند از همکارانم و نه فقط من، از بزرگان این حرفه استقبال می کردند.

خیلی هم این ماجرا مربوط به افراد شناخته شده نیست ، متاسفانه شرایط اقتصادی بد حاکم بر جامعه همه ی ما را نسبت به هم بدبین و مشکوک کرده است و همه ی ما آستانه ی صبرمان کم شده. لحظه ی لبریز شدنمان خیلی سریع اتفاق می افتد و صبر ، طاقت و تحمل مان نسبت به هم کوچک شده...
در نمایش "لیگ قهرمانان" از لحظات اولی که نمایشنامه را خواندم دلواپس لحظاتی بودم که باید سَر ِ بریده ی فرزندم را به دست میگرفتم و صحنه هایی که مربوط به تکه تکه کردن بدن فرزندی بودم که در نمایش داشتم. بعد از اینکه "ریحانه پارسا" به این نمایش دعوت شد و احساس مادرانه ای بین من و او شکل گرفت بیشتر هراس داشتم از لحظات بازی با سَرِ بریده ، در دست گرفتن و تکه تکه کردن بدن او در نمایش با اَره...
اما این شب ها در پشت صحنه میبینم که برای همه ی ما عادی شده است ، حتی برای من که دل نازکم ، گرفتن آن سر در دستانم کار ساده ای شده است. سر را در دست میگیرم و با آن شوخی میکنیم و نمایش به سادگی به پایان می رسد...
نگران شدم...
نگران اینکه خشونت مُسری است...
حواسمان باشد..
حواسمان به خودمان بیشتر از بقیه باشد ، ما خیلی زود به خشونت و دریدن عادت میکنیم.
این ماهیت دنیای امروز ماست...
مراقبت دل هایمان باشیم که صیقل بخورد و صاف بماند.
که خشونت جاری اطراف ، ما را تبدیل به همان خشونتگران نکند.
"دکتر شیری" عزیز در یکی از مباحث درسی ا ش صحبت بسیار زیبای دارد و آن این است که:(ما اغلب ظلم هایی که به خودمان شده است را روزگاری بر دیگری اعمال میکنیم و خودمان تبدیل به همان ظالمانی می شویم که از آن ها آسیب خوردیم.)
مراقب باشیم...
به خودم میگویم...
خودم مراقب باشم... همگی همه مراقب باشیم... تا در این خشونت جاری داستان نمایشنامه "کرگدن" برای ما اتفاق نیفتد و همگی تبدیل به کرگدن هایی صعب القلب نشویم...

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی چه بهره‌ای از بارش‌های بهاره برد؟

ایسنا/مرکزی سرپرست شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی گفت: بارش جمعی استان از ابتدای سال آبی( اول مهر ۱۴۰۲ ) تا صبح پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۳۷ میلیمتر شد که نسبت به بارندگی مدت مشابه در دوره آماری دراز مدت ۱.۳۰ درصد کاهش نشان می‌دهد. 

حسین اسدی در گفت‌وگو با ایسنا، به تحلیل مختصری از بارندگی روزهای دوم تا پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ در سطح استان مرکزی پرداخت و اظهار کرد: بر اساس پیش بینی‌هایی که توسط سازمان هواشناسی کشور در ۳۰ فروردین ماه صورت گرفته بود، نقشه‌های پیش یابی حاکی از فراهم شدن شرایط بارش مناسب در مرکز کشور طی روزهای آغازین ماه اردیبهشت بود. 

وی افزود: از جمله نکات مهم این سامانه، همراهی رطوبت بسیار مناسب آن در ستون جو، خصوصا در مناطق مرکزی کشور بود که نقشه‌های پیش یابی، آنرا به خوبی نشان می‌دادند.

وی اظهار کرد: به همین دلایل، سازمان هواشناسی برای مناطق مرکزی کشور و از جمله نواحی شرقی استان مرکزی هشدار نارنجی در خصوص بارش شدید باران و احتمال طغیان رودخانه‌ها را صادر کرد. با توجه به رفتار سیستم‌های بهاره در بروز رگبارهای شدید و کوتاه مدت و همچنین گستردگی جغرافیایی بعضا محدود این رگبارها، طبیعتا احتمال بروز سیلاب‌های شدید از این سیستم وجود داشت. 

اسدی بیان کرد: با توجه به محل استقرار این سیستم(در مرکز کشور) و همچنین الگوی حرکتی آن، بروز بارش‌هایی با شدت بیشتر(در نواحی شرقی و شمالی استان) و با شدت کمتر در سایر نواحی استان، پیش بینی شده بود.  

وی بیان کرد: با ورود سیستم بارشی به کشور و شروع بارندگی، از بعد از ظهر دوم اردیبهشت ماه شاهد بارندگی‌های مناسبی در استان بودیم که مطابق پیش بینی‌ها، بیشترین مقادیر بارندگی این سامانه در نواحی شمال غرب، شرق و جنوب شرق استان نازل شد.

این مقام مسئول در شرکت آب منطقه‌ای مرکزی در ادامه به میزان بارندگی‌های صورت گرفته از دوم تا پنجم اردیبهشت ماه در ایستگاه‌های باران سنجی زیر نظر وزارت نیرو در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: در این مدت در ایستگاه چناقچی علیا شهرستان زرندیه ۵۹ میلیمتر، ایستگاه دهنو شهرستان خمین ۴۲ میلیمتر، ایستگاه زورقان شهرستان خمین ۲۳.۴ میلیمتر، ایستگاه خنداب ۲۲.۲ میلیمتر، ایستگاه آشتیان ۱۹.۶ میلیمتر و ایستگاه تفرش ۱۵ میلیمتر ثبت شده است.

وی گفت: همچنین این سامانه با فعالیت خود در سطح استان مرکزی طی روزهای دوم تا پنجم اردیبهشت ماه به طور متوسط در سطح استان ۱۰.۱ میلیمتر بارندگی را به ارمغان آورد. با احتساب این میزان بارندگی، بارش جمعی استان از ابتدای سال آبی( اول مهر ۱۴۰۲ ) تا صبح پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۳۷ میلیمتر شد که نسبت به بارندگی مدت مشابه در دوره آماری دراز مدت ۱.۳۰ درصد کاهش نشان می‌دهد. 

اسدی تصریح کرد: هرچند این سامانه به نوبه خود افزایش دبی رودخانه‌ها را به دنبال داشت، ولی با توجه به اینکه بارندگی این سامانه در سطح حوضه آبریز سد کمال صالح از شدت بالایی برخوردار نبود و بعلاوه بارش آن در نواحی مرتفع به صورت برف بود، لذا باعث وقوع سیلاب در سطح رودخانه‌های منتهی به سد کمال صالح نشد. ولی در مناطقی از شهرستان‌های خنداب و ساوه سیلاب‌هایی را به طور محدود در رودخانه‌های این نواحی ایجاد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • ابهام بزرگ در ترکیب حریف استقلال
  • توصیه عجیب بهرام بیضایی به بهاره رهنما
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • مثل کوه پشت پارسا و فروزان هستم!
  • انتشار سریال آیدا پناهنده از سوم خرداد
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • استان مرکزی چه بهره‌ای از بارش‌های بهاره برد؟