Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه۸ و فرهنگسرای گلستان، نمایشگاه نمایشگاه خط نقاشی و خوشنگاری با عنوان «همه تو» متشکل از ۲۵ اثر از جدیدترین آثار خط- نقاشی استاد حنیفه با مضامین اشعار مولانا است که تکنیک این آثار ترکیب مواد روی بوم در ابعاد گوناگون است.  

استاد اسحاق حنیفه از اساتید بنام خوشنویسی و بنیانگذار شیوه خوشنگاری و خط هما در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی مدرس و عضو انجمن خوشنویسان ایران (شعبه شرق تهران)، موسس و سرپرست انجمن خوشنویسان شهرستان خدابنده۸۳-۷۷، طی دوره فوق ممتاز خوشنویسی نزد استاد کابلی خوانساری سالهای ۷۴ و ۷۵، ابداع خط شکسته نستعلیق هما و ثبت آن در کتابخانه ملی، ابداع واژه، قلم و سبک خوشنگاری سال ۸۶، ابداع شیوه استفاده از حروف و کلمات خوشنویسی به‌عنوان موتیف و ثبت آن در وزارت فرهنگ و  ارشاد اسلامی، تالیف کتاب «حرف و نقش ایرانی»، کسب عنوان خوشنویس برتر در بخش اساتید دانشگاهی در نمایشگاه بین المللی قرآن سالهای ۹۰ و ۹۳، درج نام و مشخصات در کتاب "مشاهیر خدابنده" تالیف و گردآوری مرحوم استاد کریم نیرومند را در کارنامه دارد.

افتتاحیه نمایشگاه خط نقاشی و خوشنگاری با عنوان «همه تو» روز شنبه ۱۹ مرداد ساعت ۱۶ و نمایشگاه تا ۲۴ مردادماه در فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان برقرار است.

کد خبر 4689250

منبع: مهر

کلیدواژه: نمایشگاه خوشنویسی فرهنگسرای گلستان انجمن خوشنویسان ایران تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی کارگردان تئاتر جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان جشنواره نمایش های آیینی و سنتی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان حسین آهی فیلم کوتاه موسیقی نواحی کنسرت موسیقی برنامه تلویزیونی موسیقی کلاسیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی

 آیت الله عبادی در دیدار مسئول موسسه بینش مطهر کشور ضمن گرامیداشت هفته معلم و سالروز شهادت علامه استاد آیت الله مطهری گفت: آثار شهید مطهری بیش از گذشته ترویج و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: اساتید باید به صورت کلاسیک آثار و اندیشه‌های استاد مطهری، امام راحل، رهبر معظم انقلاب و سایر شخصیت‌ها را در برنامه‌های کاری و درسی قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: مجلس و مسئولان فرهنگی وظیفه دارند تا آثار این استاد بزرگوار را در جزو برنامه‌های درسی قرار دهند. 

مسئول موسسه بینش مطهر کشور نیز با اشاره به اینکه امروز در کشور بیش از هزار نفر از اساتید و حوزه‌های علمی مورد تایید برای ترویج آثار و اندیشه‌های استاد مطهری در کشور فعالیت می‌کنند گفت: در این خصوص ۳۰ نفر از اساتید در خراسان جنوبی هستند که با هزار و ۲۰۰ دانش پژوه فعالیت می‌کنند.

هاشمی افزود: استفاده از کتاب‌های استاد مطهری و همچنین ۵ نفر از مراجع بزرگ کشور و بهره گیری از دیدگاه‌های آنان برای اقشار مختلف کودکان، نوجوانان و دانشجویان در برنامه کاری ما است.

وی گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آثار شهید مطهری در مراکز فرهنگی نیز باید گسترش یابد و جزو برنامه‌های درسی آنان باشد که بنیان فکری افراد را تقویت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • غلامحسین امیرخانی در مقابل خبرنگاران می‌نشیند
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • غلامحسین امیرخانی به پرسش‌های خوشنویسی پاسخ می‌دهد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید