Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@15:20:43 GMT

کاهش قیمت جهانی کاغذ /چین ظرفیت صادرات کاغذ را کاهش داد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۹۸۸۸

کاهش قیمت جهانی کاغذ /چین ظرفیت صادرات کاغذ را کاهش داد

یک واردکننده کاغذ با اشاره به کاهش قیمت جهانی کاغذ در ماه‌های اخیر،‌ نگرانی‌ها درباره قطع واردات کاغذ از چین را بی‌مورد دانست و گفت: چین تنها ظرفیت صادرات خود را به دلیل افزایش مصرف داخلی کاهش داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در هفته‌های اخیر تعدادی از ناشران و مصرف‌کنندگان کاغذ نسبت به شایعاتی که مبنی بر افزایش قیمت جهانی کاغذ و عدم امکان واردات کاغذ از چین و کره در فضای مجازی پیچیده است،‌ اظهار نگرانی کرده‌اند‌، این در حالی است که واردکنندگان کاغذ در ماه‌های اخیر چه در قالب همکاری با کارگروه کاغذ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چه به صورت مجزا به فعالیت خود ادامه داده‌اند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما واقعیت ماجرا چیست؟ آیا چین صادرات کاغذ خود را قطع کرده است؟ آیا در ماه‌های آینده صادارت کاغذ از کشورهای آسیایی به ایران به صفر می‌رسد؟

علی واضحی واردکننده کاغذ و مدیر شرکت راهکار برگ بهشت درباره این موضوع و با اشاره به شرایطی که در ماه‌های اخیر برای واردات کاغذ به ایران پیش آمده است،‌ گفت:‌ کشور چین بزرگترین واردکننده کاغذ به ایران است‌، اما اخیراً و بدنیال افزایش مصرف داخلی این کشور،‌ ظرفیت صادرات کاغذ از چین به دیگر کشورها کاهش داشته است.

وی ادامه داد:‌ میزان مصرف کاغذ یکی از شاخص‌های توسعه به شمار می‌رود،‌ در کشورهای رو به توسعه و توسعه‌یافته مصرف کاغذ بالا می‌رود،‌ در مرود چین نیز همین وضع پیش آمده است،‌ سال گذشته تولید کاغذ در چین نه تنها افزایش نداشته بلکه به کاهش نیز دچار شده است،‌ چرا که با تصویب قانون‌های جدید دولت این کشور،‌ کارخانه‌های غیر استانداردی که به محیط زیست صدمه می‌زدند‌، از چرخه تولید خارج شدند بنابراین ظرفیت صادراتی این کشور کاهش یافته است. اما اینگونه نیست که واردات کاغذ از چین صفر شده باشد.بنابراین وضعیت نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

این واردکننده کاغذ با اشاره به دیگر کشور صادرکننده کاغذ به ایران یعنی کره گفت:‌ واردات کاغذ از کره نیز به دلیل تحریم‌ها با مشکلاتی مواجه شده و از طریق واسطه‌‌ها انجام می‌شود،‌ این موجب می‌شود که کاغذ گران‌تر و طولانی‌تر بدست آید‌، بنابراین واردگنندگانی که از کره خرید می‌کردند‌، خریدشان را محدود کرده‌اند چرا که باید تحریم‌ها را دور بزنند و این هزنیه‌بر است. البته این جریان مربوط به یک یا دو ماه اخیر نیست.

واضحی در پاسخ به اینکه اندونزی نیز همان شرایط کره را دارد؟ گفت‌: بله،‌ خرید از اندونزی نیز باید با حضور واسطه‌ها و کشور سوم انجام شود. برخی از واردکنندگان از این مسیر کاغذهای بسیاری را وارد کرده و می‌کنند‌، اما اکنون بهترین راه واردات کاغذ از چین است،‌ چرا که می‌توان مستقیم خرید کرد. البته هند نیز شرایط مشابه چین را دارد‌، که ما از آن مقوای پشت طوسی و ایندربورد وارد می‌کنیم. درمورد کاغذهای گلاسه و چاپ و تحریر هند تولیدات ضعیفی دارد. در هند نیز کارخانه تولید کاغذ زیاد است،‌ اما محصولی که برای صادرات دارند،‌ مقوای پشت طوسی و بسته‌بندی است.

وی با تاکید بر اینکه صادرات کاغذ از چین نه تنها متوقف نشده بلکه ادامه نیز دارد،‌ گفت:  اکنون با ورود محموله‌های کاغذ گلاسه از چین در ماه‌های اخیر قیمت‌ها در بازار کاهش قابل توجه داشته است،‌ محموله‌هایی از مقوا و تحریر نیز وارد شده است.

مدیرشرکت راهکار برگ بهشت با اشاره به واردات کاغذ از اروپا گفت:‌ پرتقال بهترین کاغذ تحریر را تولید می‌کند‌، اما قیمت‌ کاغذهای اروپایی در مقایسه با کاغذهای چینی و کره‌ای بالاتر است،‌ بنابراین واردکننده‌ها چندان تمایلی به واردات کاغذ از این کشورها ندارند.

وی در پایان گفت:  قیمت جهانی کاغذ در ماه‌های اخیر نه تنها افزایش نداشته است‌، بلکه با کاهش جزئی نیز مواجه شده است.

منبع:تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا که در روز سه‌شنبه به پایین‌ترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده بود، حالا به دنبال آرام شدن ترس از تنش‌ها در خاورمیانه تقریباً ثابت شده است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که سیاست نرخ بهره این کشور را مشخص کند

به گزارش  رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۱۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۴۷ درصدی به ۲۳۳۱ دلار رسیده است.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه تشدید شده، اما بنظر می‌رسد با فروکش کردن ترس از گسترده شدن درگیری‌ها، تمایل به ریسک پذیری در بازار‌های مالی افزایش یافته است.

این بدان معناست که تقاضا برای خرید طلا که معمولاً از آن به عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان مخاطرات ژئوپلیتیکی یاد می‌شود کاهش یافته است.

بازار همچنین در حال بررسی شرایط اقتصاد آمریکاست. اطلاعات تورم و بیانیه‌های فدرال رزرو این کشور نشان می‌دهد نرخ بهره احتمالاً در ماه ژوئن پایین نمی‌آید.

چندین تن از مقامات فدرال رزرو آمریکا اعلام کرده‌اند که هیچ فوریتی برای پایین آوردن نرخ بهره وجود ندارد. بدین ترتیب تقاضا برای طلا به عنوان یک سرمایه غیر سود کاهش می‌یابد. تاجران حالا انتظار دارند اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سپتامبر اتفاق بیفتد.

بازار همچنین منتظر اطلاعات تولید ناخالص داخلی آمریکا و شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در این کشور است که قرار است در روز‌های پنجشنبه و جمعه منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری در مورد سلامت اقتصاد آمریکا و زمان کاهش نرخ بهره ارائه دهد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۲۶ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۵۷ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۳۲ درصدی ۹۱۵ دلار و ۵۲ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت