Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین آشوری روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان زنجان علاوه بر توان برقی بالا دارای فعالان زیادی در این زمینه است.

وی افزود: تولید برق این استان در ۹ ماه از سال، مازاد مصرف مورد نیاز بوده و به دلیل اینکه نیروگاه‌های برق باید فعال باشند مشاهده شده که برخی مواقع، چراغ‌های آزادراه‌ها در روزها نیز روشن می‌شود در حالی که از همین انرژی می‌توان برای ماینینگ (ایجاد ارز دیجیتال) استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشوری با بیان اینکه از قطب استخراج رمز ارز می‌توانیم به قطب آی‌تی نیز برسیم، خاطرنشان کرد: اگر در ایجاد قطب آی‌تی، کوتاهی کرده‌ایم استخراج رمز ارز (ماینینگ) فرصت خوبی برای توسعه و دست یافتن به قطب آی‌تی و الکترونیک است.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای زنجان، مشخص نبودن تعرفه قیمت برق را مشکل اصلی تولید ارز دیجیتال خواند و گفت: طبق مصوبه هیات دولت، نرخ هزینه برق، متوسط قیمت صادراتی به کشورهای دیگر دریافت می‌شود در حالی که ما در ایران هستیم و صادرات برق ایران به ایرانی‌ها خنده‌دار است.

وی اظهار داشت: وزیر انرژی عراق به عنوان یکی از واردکنندگان و خریداران برق گفته که هر زمانی از هر کشوری برق ارزان بخریم خرید از ایران را قطع می‌کنیم و همانطور که خیلی‌ها نفت ایران را نمی‌خرند روزی هم برق ایران را نخاوهند خرید.

آشوری افزود: شرط‌های دیگری هم از جمله اینکه «ریسک کار با خود تولیدکننده باشد، بانک‌ها هیچ کمکی نمی‌کنند، در صورت احداث نیروگاه هزینه انرژی را هفت برابر دریافت می‌کنند، انرژی تولیدی باید با ارز نیمایی ارائه شود، شغل ایجاد کند وگرنه مشمول مالیات می‌شود» برای ماینینگ قرار داده شده که کار در این زمینه را بسیار سخت می‌کند.

وی تصریح کرد: این در حالی است که تولید ارز دیجیتال در شرایط جنگ اقتصادی علاوه بر ایجاد شغل، مقداری از گره و مشکلات کشور را نیز رفع می‌کند.

آشوری خاطرنشان کرد: مصرف برق ماینرها در زنجان کمتر از ۵۰۰ مگاوات بود که به هنگام توسعه، مقابله شدیدی صورت گرفت و اگر ادامه می‌یافت اکنون به بالای یک هزار مگاوات می‌رسید.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای زنجان گفت: دولت وقتی قانونی وضع می‌کند باید به‌گونه‌ای باشد که از این کار حمایت کند نه اینکه سبب مهاجرت فعالان و نخبگان به سایر کشورها شود.

وی اظهار داشت: بسیاری از نخبه‌های این حوزه از جمله سه نفر از زنجان به خارج از کشور، مهاجرت کرده و کشورهای مقصد نیز برق خود را در اختیار آن‌ها قرار داده‌اند.

آشوری با بیان اینکه این تکنولوژی، مشتریان فراوانی دارد، خاطرنشان کرد: اولویت ما ابتدا ایران و سپس کشورهای خارجی است اما مسئولان نیز باید تجدید نظر کرده و منافع هر دو طرف در نظر داشته باشند.

وی تصریح کرد: هیچ وقت نخبگان ایرانی فرار نکرده‌اند بلکه فراری داده شده‌اند.

وی اظهار داشت: مسئولان باید منافع کشور، منافع صنعت برق، ارزآوری و تحول اقتصادی در آی‌تی را در وضع قوانین در نظر داشته باشند.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای زنجان گفت: کنگره آمریکا اعلام کرده که هیچ تحریمی در بیت‌کوین برای هیچ کشوری به‌خصوص ایران نمی‌توانیم انجام دهیم اما فروش مستقیم به ایران را ممنوع کرده است.

وی اظهار داشت با توجه به این مورد، تمام فعالان باید برای خرید خدمات بیت‌کوین، هزینه‌ای را به کشور ثالث پرداخت کنند که هزینه سربار است.

آشوری خاظرنشان کرد: تولید ارز دیجیتال در داخل کشور علاوه بر جلوگیری از هزینه سربار، درآمد سرشاری نیز برای کشور دارد.

** سازمان نظام صنفی، مجوز مهارتی صادر می‌کند

عضو هیات‌رئیسه و خزانه‌دار سازمان نظام صنفی رایانه‌ای زنجان نیز گفت: این سازمان، مجوزهای مهارتی به افرادی صادر می‌کند که دارای تحصیلات دانشگاهی، سابقه کار و مهارت در آن زمینه باشند.

حسین بازدار اظهار داشت: این سازمان، دولتی نیست اما حکم رئیس سازمان کشور توسط رئیس جمهوری صادر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای مربوط به فعالان حقیقی و حقوقی حوزه کامپیوتر و آی‌تی است.

بازدار با بیان اینکه این سازمان برای افزایش سطح علمی افراد جامعه، اقدامات زیادی می‌تواند انجام دهد، گفت: در سال گذشته ۲ دوره آموزش عمومی برای فروشندگان و خریداران(دولتی‌ها) سامانه تدارکات الکترونیکی ایران در زنجان برگزار شد که بیش از ۷۰ نفر شرکت‌کننده داشت.

به گزارش ایرنا، ارز دیجیتال، شکل خاصی از پول دیجیتال است که بر پایه علم رمزنگاری ایجاد شده و استخراج(Mining) در دنیای رمز ارزها به معنی تولید و تأیید تراکنش ارز رمزنگاری شده از طریق حل مسائل کامپیوتری است.

۸۰۶۸/۹۵۵۶

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف آی تی ارز رایانه کنگره آمریکا نخبگان قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) در حسینیه هراتی‌های گفت:  ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد، اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرز‌ها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

اصغر بلوکیان افزود: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود، چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت با اشاره به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران افزود: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود، اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

بلوکیان با بیان اینکه حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند گفت: این طور نمی‌شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشور‌ها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشور‌ها فراخوان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد