Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین نشست هم اندیشی فعالان هیأت های دانشجویی مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، حاج سعید حدادیان مداح اهل بیت (ع) و جمعی از دانشجویان فعال در هیأت‌های دانشجویی مذهبی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری در این نشست هیأت های دانشجویی مذهبی را یکی از مهم ترین فعالیت های دانشجویی دانست و گفت: بیشتر حرکت های انقلابی بزرگ از هیأت های دانشجویی مذهبی آغاز شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه دانشجویان باید برنامه هیأت ها را متناسب با ظرفیت ها و امکانات دانشگاه، دانشجویان و شهر اجرا کنند، افزود: هیأت های دانشجویی مذهبی باید در ایام ماه محرم و صفر، فضای دانشگاه را سیاه پوش کرده و دسته عزاداری برپا کنند.

وی به سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: این سند دارای 10 محور اساسی و برگرفته از اسناد بالادستی همچون سند دانشگاه اسلامی، سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور، سند نقشه جامع علمی کشور، اساسنامه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و .... است.

کلانتری گسترش ارزش های دینی و آرمان های انقلاب اسلامی در فضای دانشگاه، سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی و دانشجویی، هدایت، حمایت و نظارت مستمر بر حسن اجرای برنامه ها و فعالیت های فرهنگی دانشگاهیان و تربیت نیروهای انسانی مؤمن، انقلابی، متعهد، کارآفرین، خلاق و برخوردار از نشاط و سلامت جسم و روان را از مأموریت های معاونت فرهنگی و دانشجویی نام برد.

نصیری مدیرکل فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در این جلسه با تأکید بر اهمیت جایگاه هیأت های دانشجویی مذهبی، اظهار داشت: این گونه هیأت ها نیز باید همانند تشکل های دانشجویی دارای سلسله مراتب و تشکیلات منظم باشند، به طوری که وظایف هر یک از افراد مشخص باشد.

وی با بیان اینکه هیأت های دانشجویی مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی باید در تراز انقلاب اسلامی باشند، گفت: دشمن به شدت از عملکرد این هیأت ها ترس و واهمه دارد، چرا که معتقد است خروجی هیأت های دانشجویی مذهبی، افراد مؤمن، انقلابی و متعهد به ارزشهای اسلام و انقلاب هستند.

مدیرکل فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: 400 هیأت دانشجویی مذهبی در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فعال است، اما باید در نظر داشته باشیم که کمیت فدای کیفیت نشود.

نصیری خطاب به فعالان هیأت های دانشجویی مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: همواره در برنامه های خود خلوص نیت، خلاقیت و نوآوری را در نظر بگیرید و با کمترین هزینه، اثرگذارترین برنامه ها را اجرا کنید.

در ابتدای این نشست، حاج سعید حدادیان نیز با تأکید بر اینکه هیأت یکی از مهمترین ابزار دفاع از انقلاب اسلامی است، به ارائه توضیحاتی درباره جایگاه هیأت های مذهبی دانشجویی در سال های دفاع مقدس، پیروزی انقلاب اسلامی و .... پرداخت.

در ادامه این نشست درخصوص زمان، مکان و نحوه برگزاری دومین گردهمایی سراسری هیأت‌های دانشجویی مذهبی، دهه اول محرم، پیاده روی اربعین و پیاده‌روی 28 صفر بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان اینکه «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

وی افزود: در این دستورالعمل کاملاً برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

وی در ادامه گفت: روزهای ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و … مد نظر قرار گیرد.

وی یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتماً در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و … از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

کد خبر 6097073 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • انحلال اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین در چندین شهر اروپایی
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران