Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@16:11:31 GMT

ترکیه یک میلیارد دلار ارز خارجی از چین دریافت کرد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۲۰۸۳

به گزارش بلومبرگ، بانک مرکزی چین یک میلیارد دلار سرمایه به ترکیه در ژوئن انتقال داد که بزرگ ترین بسته حمایتی پکن برای رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود و در یک زمان حساس در ماه انتخابات تحویل داده شد.

 به گفته یک مقام آگاه، این اولین باری است که ترکیه چنین مبلغی را طبق یک قرارداد پایاپای لیر-یوان دریافت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قرارداد به 2012 بر می‌گردد.

 این کمک مالی ذخایر خارجی ترکیه را در بحبوحه انتخابات داخلی استانبول بهبود بخشید. سرمایه گذاران بین المللی نگران ثبات سیاسی و مالی این کشور هستند.

  رئیس ترک صندوق مارشال آلمان گفت:« این منابع کوتاه مدت مالی راه حلی برای نیاز های طولانی مدت ترکیه نیستند. این کمک ها جایگزینی برای روابط طولانی مدت ترکیه با آمریکا و غرب نمی شوند».

 ترکیه همچنان در تلاش برای متنوع کردن منابع سرمایه گذاری خارجی خود در بحبوحه درگیری های بی سابقه با غرب است.  وزیر خزانه‌داری و دارایی ترکیه گفت اقتصاد آسیا یک شریک امیدوارکننده است که ترکیه باید سرمایه‌گذاری‌های آن را جلب کند.

 ترکیه و چین هفت سال پیش یک قرارداد مبادله ارزی امضا کردند که هر سه سال یک بار آن را تمدید می کنند. ولی تا پرداخت روز جمعه ،هیچ انتقال پولی از طرف چین طبق این قرارداد مبادله ارزی صورت نگرفته بود.

این انتقال پول نشان دهنده یک قدم رو به جلو در جهت تقویت ذخایر از طریق مبادله ارزی است. گرچه افزایش ذخایر در نهایت  مثبت است ولی  بازار ترجیح می‌دهد از شیوه‌های شفاف‌تری برای افزایش ذخایر ارزی استفاده کند.

 ترکیه سعی دارد قراردادهای مشابهی با سایر شرکت‌های خود هم امضا کند و سال گذشته یک توافق نامه با قطر در همین رابطه امضا کرد. قرارداد با قطر 3 میلیارد دلار ورودی ارز از این کشور حاشیه خلیج فارس به دنبال داشت.

 بانک مرکزی ترکیه و بانک پیپل چین برای اظهار نظر در این رابطه در دسترس نبودند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۲۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • رده‌بندی گران‌ترین قراردادهای تاریخ با ورزشکاران
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • تجارت خارجی استان سمنان ۵۹ درصد رشد داشت
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین