Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر امروز(شنبه) با وزیر امور خارجه دیدار کردند.

محمدرضا تابش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جمعی از نمایندگان مجلس به دعوت فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی برای محکومیت اقدام آمریکا در تحریم دکتر ظریف در وزارت امور خارجه حضور به هم رساندند.

وی با بیان اینکه تحریم ظریف سردرگمی زمامداران آمریکایی را در عرصه دیپلماسی آشکار می‌سازد و خط بطلانی بر شعار مذاکره آنهاست، گفت: جرم دکتر ظریف حمایت از صلح، گفت‌وگو، چندجانبه‌گرایی و مبارزه با تروریسم از هر نوعی به نمایندگی از ملت شریف، پرافتخار و تمدن‌آفرین ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اردکان در مجلس با اشاره به مباحث مطروحه خود در این جلسه یادآور شد: تحریم وزیر امور خارجه یک کشور عضو سازمان ملل، نقض صریح اصول و منشور ملل متحد و هنجارهای اساسی حقوق بین الملل است. کشورهای عضو سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی باید با جدیت مقابل این رفتار غیرقانونی امریکا بایستند و اجازه ندهند دیپلماسی و عملکردهای حیاتی آن به مخاطره بیفتد.

تابش ادامه داد: بعد از تحریم دکتر ظریف مقامات آمریکایی خواسته‌اند توییتر، فیس‌بوک و امثال رسانه‌های فعال در عرصه مجازی صفحات دکتر ظریف را مسدود کنند. چرا؟ مگر دکتر ظریف عده و عده‌ای دارد؟ آنها از منطق گفت‌وگوی دکتر ظریف واهمه دارند. همان منطقی که قرار بوده و هست انقلاب اسلامی بر بال آن مرزهای جهان انسانی را درنوردد و پیام صلح و عدالت را در میان انسان‌های مظلوم و دردمند منتشر سازد؛ منطقی که با ابتکار رییس دولت اصلاحات با اجماع جهانی در سازمان ملل به نام ایران رقم خورد.

این نماینده مجلس ائتلاف نظامی آمریکایی به بهانه تامین امنیت کشتیرانی در خلیج فارس را غیرمنطقی، غیرعقلانی و تنش‌زا دانست و افزود: حضور رژیم صهیونیستی در این ائتلاف موجب ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه خواهد شد و ایران در چارچوب سیاست دفاعی و بازدارندگی خود، بااین تهدید قاطعانه مقابله خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط امروز جامعه که فشار اقتصادی بر مردم و یاس آنها از آینده، دل‌نگرانی‌هایی بوجود آورده دلواپسانی که باتضعیف برجام، آتش زدن پرچم آمریکا در مجلس، حمله به سفارتخانه‌های خارجی و.... علل بسیاری از ناکامی‌ها در کشور و رقم زدن این وضعیت برای مردم هستند سعی در دو قطبی کردن جامعه و بهره‌برداری از آن برای انتخابات پیش رو دارند. غافل از آنکه حافظه تاریخی ایرانیان قوی است و خادمین خویش را به خوبی تشخیص می‌دهند.

تابش ادامه داد: دوقطبی کردن جامعه به اسلام‌خواهی و بی‌دینی، جوسازی و به نوعی فرار به جلوی جناح رقیب در آستانه انتخابات است.

این عضو فراکسیون امید مجلس ادامه داد: در واقع یک طرف کاسبان تحریم هستند که ازجنگ و تنش استقبال می کنند و طرف دیگر تقریبا قاطبه ملت شریف و هوشمند ایران که خواستار عزت و صلح و آرامش و توسعه و پیشرفت کشور و رفاه ملتند. امثال دکتر ظریف در این جبهه نقش اساسی ایفا کرده و خواهند کرد.

به گفته تابش، در این جلسه سایر نمایندگان نیز طی اظهاراتی با اعلام حمایت از ظریف و محکومیت اقدام نابخردانه امریکا، پیشنهاداتی در مورد خنثی کردن این اقدام و تقویت دستگاه دیپلماسی ارایه کردند.

تابش همچنین گفت: دکتر ظریف نیز از ابراز لطف و اظهارات سخاوتمندانه حضار تشکر کرد و طی اظهاراتی گفت که ما باید شرایط دنیا و الزامات دیپلماسی را هوشمندانه رصد کنیم. آمریکایی‌ها نگران افکارعمومی و شکست در صحنه دیپلماسی هستند.

به گفته تابش، ظریف از معاهده برجام و دستاوردهای همه جانبه آن به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای ایران و نه تنها جمهوری اسلامی، دفاع کرد و گفت که یکی از دستاوردهای بی‌نظیر برجام، لغو تمامی قطعنامه های سازمان ملل بدون اجرا بود که تابه حال اتفاق نیفتاده بود.

نماینده مردم اردکان در مجلس خاطرنشان کرد: دکتر ظریف در شرایط فعلی هیچ کاری را مهمتر از انسجام داخلی ندانست که باعث خواهد شد توطئه‌های دشمنان ما نقش بر آب شود. ایشان بر ضرورت ایجاد اعتماد بین همسایگان و گسترش روابط با کشورهای دنیا تاکید کرد و گفت در سایه دیپلماسی نباید بگذاریم اجماع جهانی بر علیه ما
شکل بگیرد.

این نماینده مجلس در پایان گفت: دکتر ظریف لزوم مقاوم کردن اقتصاد کشور را از جمله راهبردهای موثر علیه تحریم‌ها ذکر کرد و حمایت نمایندگان از وزارت امور خارجه را در اهتمام آنها به قائل شدن نقش منحصر به فرد برای وزیر امور خارجه به عنوان مسئول دیپلماسی و سیاست خارجی کشور دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیدار نمایندگان با مجلس تحریم ظریف ایران و آمریکا ایران ستیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید

وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر به چین که به دنبال حل‌وفصل مسائلی است که می‌تواند روابط تازه بهبود یافته این دو کشور را به خطر بیندازد، امروز – پنجشنبه – از چین خواست تا «رفتار عادلانه‌ای» در برابر شرکت‌های آمریکایی در پیش بگیرد.

به گزارش ایسنا، سفر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به چین تازه‌ترین دیدار سطح بالا میان این دو کشور است و آنها درباره مسائلی نظیر تجارت جهانی و ارتباطات نظامی گفت‌وگو و رایزنی کرده‌اند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که روابط واشنگتن و پکن به طور فزاینده‌ای بر سر مشکلاتی مثل چگونگی فعالیت شرکت‌های آمریکایی در چین، صادرات چین و ظرفیت تولید و هم‌چنین حمایت پکن از مسکو در جنگ اوکراین به مشکل برخورد کرده و اختلافاتی به وجود آمده است.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به نشستی که با مقام رسمی چینی در شانگهای برگزار شده، گفت که بلینکن نگرانی‌هایی را در رابطه با «سیاست‌های تجارت» عنوان کرده است.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: «ایالات متحده به دنبال رقابت اقتصادی سالم با جمهوری خلق چین است و می‌خواهد رفتار عادلانه‌ای در قبال کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین اتخاذ شود.»

چین «انتقادات بی‌اساسی» را مبنی بر اینکه ظرفیت تولیدش «بیش از حد» است، رد کرده و افزود که صنایع این کشور، از وسایل نقلیه الکتریکی گرفته تا پنل‌های خورشیدی، «رقابتی و نوآور» هستند.

آنتونی بلینکن فردا جمعه جهت دیدار با «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین و احتمالا دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور این کشور به پکن سفر خواهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • دیدار وزرای دفاع ایران و چین/ محکومیت جنایات اسرائیل در غزه
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ
  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا