Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@12:01:06 GMT

مجلس قانون تسهیل ازدواج را ابلاغ کند

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۳۱۸۲

صراط:

محمد مهدی تندگویان امروز در نشست با جمعی از خیرین ازدواج کشور با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی در حوزه ازدواج گفت: همه ما اذعان داریم که بخش بزرگی از موضوع ازدواج فرهنگی است. امروز جوانان زیادی داریم که علی رغم تمکن مالی و اشتغال زیر بار تعهد ازدواج نمی روند.

به گزارش مهر وی ادامه داد: تغییر نگرش فرهنگی در این حوزه رخ داده که همه ما باید بخشی از فرهنگ سازی این حوزه را بر عهده بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور جوانان گفت: در موضوع آسیب های اجتماعی بارها گفته ام که نباید منتظر کسی یا نهادی باشیم و باید خودمان ورود کنیم. آسیب های اجتماعی موضوع همه ماست. اگر در خانه خود با آسیب مواجه شویم آیا منتظر کسی می مانیم؟ یا خودمان دست بکار می شویم؟

وی همچنین با تاکید بر ساده سازی ازدواج گفت: باید با بیان خاطرات ازدواج های ساده برای جوانان این فرهنگ سازی را آغاز کنیم. بنده زمان ازدواج خودم هیچ امکانات و مسکن و ثروتی نداشتم اما با خدا معامله کردم. می خواهم بگویم اگر اعتقاد و باور به کمک خداوند باشد خودش زندگی را درست می کند.

تندگویان با اشاره به کار داوطلبانه و خیرخواهانه خیرین, افزود: معامله اول خیرین با خداست که اگر واقعی باشد پاداشی خواهد داد که باور کردنی نیست.

وی اظهار داشت: باید فرهنگ سازی کنیم که می توان با کمترین امکانات زندگی را شروع کرد و گام به گام در کنار هم و با توکل به خدا زندگی را ساخت.

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: برای اولین بار یک سال و نیم پیش ایده تشکیل مجمع خیرین ازدواج با دیدن نمایشگاه ملزومات ازدواج در استان گلستان به ذهنم رسید و معتقدیم اگر یک کار ملی و کشوری و با وحدت رویه باشد و مجمع ملی شکل بگیرد خیلی از مشکلات در این حوزه حل خواهد شد.

وی تصریح کرد: موضوعات مانند اخذ تسهیلات, معافیت های مالیاتی و عوارض ساخت و ساز , عرضه کالا و... می تواند در داخل مجمع و با درخواست مجمع ملی صورت بگیرد. حتی می توان با درخواست مجمع ملی خیرین ازدواج قوانین مناسب از مجلس شورای اسلامی گرفت.

تندگویان اظهار داشت: تاکید ما کمک خیرین برای شکل گیری مجمع ملی خیرین ازدواج است. مجامع استانی خیرین ازدواج شاخه های اصلی مجمع ملی هستند که باید تشکیل مجامع استانی را به تصویب ستاد ملی ساماندهی امور جوانان برسانیم تا برخی استانها که با مشکل در این زمینه مواجه هستند موظف به تشکیل مجمع خیرین ازدواج شوند.

وی به قانون تسهیل ازدواج جوانان اشاره کرد و افزود: ایجاد مسکن موقت برای جوانان جزء قانون تسهیل ازدواج است که متاسفانه گامی در این خصوص برداشته نشده است.

وی تصریح کرد: باید هر چه می توان در زمینه در اختیار گذاشتن زمین رایگان برای ساخت مسکن توسط خیرین و معافیت های مالیاتی و ساخت و ساز مسکن ارزان گام برداریم که همه این موضوعات با تشکیل مجمع ملی خیرین ازدواج قابل حل است.

تندگدیان با بیان اینکه در قانون تسهیل ازدواج هیچ مسئولیتی بر عهده وزارت ورزش و جوانان گذاشته نشده است, افزود: ولی بر اساس رصدی که از مشکلات جوانان داریم به حوزه ازدواج ورود کرده ایم.اگر صندوق اندوخته ازدواج در دولت نهم شکل گرفته بود ۸۰ درصد مشکلات امروز را نداشتیم.

معاون امور جوانان با تاکید بر اینکه کار ازدواج جوانان با وام درست نمی شود, افزود: جوانان نیازمند شغل ایمن و مسکن ارزان هستند. در خواست ما از مجلس بازنگری قانون تسهیل ازدواج و ابلاغ صریح آن است.

وی با تاکید بر فرهنگ سازی ازدواج تصریح کرد: ورود به موضوعات فرهنگی درخواست ما از خیرین ازدواج است. باید بپذیریم که در این خصوص حتما جدی تر وارد شویم.

وی ادامه داد:کار فرهنگی را با تاسیس و توسعه دفاتر مشاوره ازدواج و خانواده شروع کرده ایم. این دفاتر با بهره گیری از مشاوران زبده به صورت تخصصی جوانان را آموزش می دهند و در جهت شکل گیری ازدواج مناسب و جلوگیری از تشکیل زندگی نا مناسب گام بر می دارند.

تندگویان تاکید کرد: خیرین ازدواج در زمینه توسعه دفاتر مشاوره ازدواج و خانواده تا دل روستاها و همچنین برنامه سازی های حوزه ازدواج کمک کنند. گاهی تولید یک تیزر تاثیر گذار تر از خیلی کارها خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری اولین جشنواره فیلم ازدواج گفت: امسال جشنواره فیلم هفته ازدواج را برای اولین بار برگزار کردیم. تغییر نگرش به حوزه ازدواج در برنامه های سینما, تلویزیون و برنامه های مختلف را بررسی می کنیم. سنتها و آیین های ازدواج ساده فراموش شده و تجمل گرایی در برنامه های سینما و تلویزیون جای آن را گرفته است که به این موضوع ورود کردیم.

معاون امور جوانان در پایان گفت: امسال تحول خوبی در برنامه های هفته ازدواج به همت دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در کل کشور رخ داد و همه برنامه ها توسط جوانان سمنها با همکاری نهادهای استانی و با کمترین هزینه انجام شد که به سهم خودم از آنها تشکر می کنم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز، حضور همیاران مهربان ترافیک را به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی توصیف کرد و گفت: روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدعبدالرضا دستغیب در نخستین جلسه تجلیل و هماهنگی همیاران مهربان ترافیک شیراز با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در جهش تولید، اظهار داشت: در بحث جهش تولید ملاک تنها تولید کالا نیست و تولید فرهنگ و مسائل اجتماعی و هر آنچه که ضرورت یک جامعه اسلامی ایرانی است را شامل می‌شود.

وی افزود: حضور همیاران مهربان ترافیک در چهارراه‌ها و نقاط کور ترافیکی و کمک به روان‌سازی ترافیک، همان مشارکت در جهش تولیدات فرهنگی است.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مردمی که با وقف مال و ثروت خود و یا با وقف وقت باارزش خود در راه خیر قدم برمی‌دارند؛ عنوان کرد: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید رهبری بر حمایت مسئولان از مردم است تا مسئولان ضمن قدردانی از خیرین، خدمات آنها را در حوزه خود گزارش دهند و با تقدیر و تجلیل، خیرین را به جامعه معرفی کنند تا بسیج عمومی برای این حرکت فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

دستغیب همچنین با بیان اینکه روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست، تصریح کرد: خدمات فرهنگی در شیراز به راحتی قابل انجام است، چون شیراز پایتخت فرهنگی و تمدنی بزرگ است و شهروندان آماده پذیرش مسائل فرهنگی هستند.

وی با اشاره به حضور 45 نفر از همیاران مهربان ترافیک در مراکز مهم و پرتردد شیراز در ایام نوروز، خدمات همیاران را ارزشمند و قابل تقدیر خواند که با حضور خود گامی موثر در رشد و اعتلای فرهنگ برداشتند.
 
 مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز همچنین به خدمت 130 همیار مهربان ترافیک در طول سال در خیابان‌های پرتردد شهر اشاره کرد که روزانه در کنار پلیس راهور، راهگشای گره‌های ترافیکی هستند.

دستغیب در ادامه گفت: آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن رقمی مشخص و قابل ارائه است، اما بهتر است به دنبال علل تصادفات باشیم تا بتوانیم برای آن راه حل ارائه نمائیم و این همان حلقه مفقوده است. 

وی افزود: پایین بودن فرهنگ رانندگی، استاندارد نبودن خودروها، جاده‌های نامناسب و غیراستاندارد، آموزش ناکافی برای گرفتن گواهینامه رانندگی و عدم سختگیری لازم در آموزش و امتحان رانندگی می‌تواند دلیل تصادفات باشد که لازم است به رابطه معناداری برسیم تا راه حل مناسبی ارائه دهیم، چرا که مرگ و میر ناشی از تصادفات، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

 نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم گفت: ما شهروندان شهری هستیم که مایه فخر و مباهات جامعه بشریت است.
 
طاهری با بیان این که باید به شهر و همشهریانمان افتخار کنیم؛ اضافه کرد: خیر نیکوکاری که علی‌رغم مشکلات موجود به حمایت از همشهریان خود برمی‌خیزد را باید حمایت کرد و ستود.

وی با بیان اینکه بی‌گمان همیاران مهربان ترافیک شایستگی این خدمت و لباس مقدس همیاری را داشته‌اند، گفت: برای یادآوری و آموزش فرهنگ به شهروندان لازم است تا الگو‌های تربیتی را اعمال کنیم و در کنار آموزش رسمی آموزش غیررسمی داشته باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر اهمیت آموزش به عنوان گام اول در مسائل فرهنگی، گام دوم پس از آموزش را نظارت عنوان کرد و گفت: در اجرای برنامه‌های فرهنگی یا تغییر رفتار و الگوی شهروندی باید ابتدا به آموزش بپردازیم و با نظارت مستقیم، رهاسازی و نظارت غیرمستقیم افراد را تا ورود به بلوغ روانی هدایت نماییم و این راه درستی است که جامعه می‌تواند شهروندانش را به کمال برساند.

حسین جوکار، عضو هیئت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و از خیرین نیکوکار شیرازی به مشکلات فراوان اقتصادی در پی تحریم‌ها و ناکارآمدی برخی از مسئولان اشاره کرد و گفت: در کنار مشکلات عدیده در جامعه، زیبایی خدمت برخی از مردم به همشهریان خود ستودنی است.

وی افزود: همیاران مهربان ترافیک علی‌رغم سختی‌های زندگی، وقت باارزش خود را صرف امور خیر، خدمت به خلق خدا و اعتلای فرهنگ جامعه می‌کنند که قابل تقدیر است.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • دو قانون مصوب مجلس به دولت ابلاغ شد
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد