Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@15:21:17 GMT

رشته‌ای که دارنده رتبه 6 تجربی انتخاب خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۴۶۸۶

رشته‌ای که دارنده رتبه 6 تجربی انتخاب خواهد کرد

او از هیچ سهمیه‌ای در کنکور استفاده نکرده و شیمی و فیزیک را 100 درصد زده است؛ او امیررضا بسکابادی، رتبه 6 کنکور تجربی است که توانسته در جمع برترین های کنکور امسال قرار بگیرد.

امیر رضا بسکابادی، متولد 16 شهریور 1380. تک فرزند و پدر و مادرش هر دو پزشک هستند. دوره راهنمایی را در مدرسه شهید بهشتی سبزوار و دوره دبیرستان را در مدرسه هاشمی‌نژاد یک مشهد تحصیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایسنا با این جوان نام آور استان خراسان رضوی به گفت‌وگو نشسته که در ادامه می بینید.

در کنکور برای هر درس چه درصدهایی را کسب کردید؟

شیمی و فیزیک را 100 درصد زدم. زیست 97.2 درصد، ریاضی 91.2 درصد، زمین شناسی 84 درصد،‌ ادبیات73 درصد، عربی80 درصد، دین و زندگی 94.7  درصد، زبان هم 69 درصد.

 آیا از سهمیه خاصی برخوردار بودید؟

بنده از هیچ سهمیه‌ای به جز سهمیه مناطق برخوردار نبودم.

 شما در آزمون‌های آزمایشی شرکت می‌کردید؟ در صورت شرکت، از چه آزمون‌هایی استفاده می‌کردید؟

بله، از سال نهم در آزمون‌ها شرکت کردم اما به طور جدی نبود. در دوره دبیرستان (ازسال یازدهم به بعد) شرکت در آزمون‌ها برایم جدی‌تر بود و غیبت نداشتم.

تراز شما در کانون چه‌گونه بود و از چه کتاب‌های کمک آموزشی استفاده می‌کردید؟

 ترازم در این اواخر و نزدیک به کنکور به 7700  رسیده بود و در آزمون آخر سنجش هم 10 کشور و 6 منطقه شدم.  کتاب‌های من از انتشارات‌های متفاوت بود.

 برنامه یک روز عادی شما در دوران تحصیل چگونه بود؟

پس از برگشتن از مدرسه مقداری استراحت می‌کردم و بعد از آن هم بر اساس زمان‌بندی خودم شروع به درس  خواندن می‌کردم. از عید به بعد هم کتابی نبود که مطالعه نکرده باشم. به دلیل این‌که ادمی نبودم که اهل مهمانی رفتن باشم زیاد برای مسئله بیرون رفتن و مهمانی رفتن به مشکل بر نخوردم.

 در روزهای مدرسه حدود 6 تا 8 ساعت و در ایام نزدیک عید به 9 تا 10 ساعت هم رسید. از اردیبهشت به بعد هم همین ساعت را تثبیت کردم.

 مطالعه کنکوری خود را از چه سالی آغاز کردید؟

از سال یازدهم به بعد شروع به مطالعه برای کنکور کردم. در ابتدا بی‌دقتی زیادی داشتم به گونه‌ای که ممکن بود پاسخ درست را جابه‌جا در پاسخ‌نامه وارد می‌کردم اما این روند با گذشت زمان بهبود پیدا کرد.

 با توجه به اینکه نظام جدید بودید و امتحانات نهایی در سال کنکور شما بود، نوع مطالعه شما تشریحی بود یا تستی و چگونه به خواندن دروس می‌پرداختید؟ 

به نظر من دانش آموزان بهتر است اولویشان بیشتر روی تست باشد. معدل هنگامی تاثیر دارد که دانش‌آموز در کنکور خوب عمل نکرده باشد. پس تست زدن از اهمیت خاصی برخوردار است.

مطالعه تشریحی من در درسی مانند فیزیک بود که متن کتاب را مطالعه کردم و در درس ریاضی هم تمرین‌های کتاب را بررسی کردم به طوری که هم در امتحانات نهایی و هم در کنکور برایم مفید بود.

 آیا در کلاس کنکور شرکت کردید؟

بله. در درس زیست برای آمادگی بیشتر به کلاس رفتم. مدرسه هم  در تابستان کلاس‌هایی گذاشتند که به صورت پایه تمرین می‌کردند، اما در طول سال کلاس جانبی برگزار نشد و من هم به کلاس دیگری نرفتم.

در دوران جمع بندی چه برنامه‌ای داشتید؟

هر کدام از موسسات 3 آزمون جامع دارند که  بهتر است دانش‌آموزان این آزمون‌ها را بررسی کنند. مرور برخی از قسمت‌های درسی واستفاده  از کتاب‌های جمع بندی هم مفید است.

 چه هدفی برای آینده دارید؟

رشته پزشکی را برای ادامه تحصیل انتخاب خواهم کرد و احتمالا در دانشگاه فردوسی مشهد ادامه تحصیل دهم. علاقه‌مندم در هر رشته‌ که بروم در آن به مدارج علمی بالا برسم.

چرا رشته تجربی را برای تحصیل انتخاب کردید؟

خانواده در انتخاب من موثر بوده اما اجباری در کار نبوده است. این رشته با انتخاب خود من بوده زیرا از همان ابتدا به پزشکی علاقه داشتم و تمایلی به رفتن در رشته‌های فنی نداشتم.

 با توجه به اینکه انتقاداتی مبنی بر تک‌بعدی بودن دانش‌‎آموزان مدارس تیزهوشان به گوش می‌رسد، از این نظر هم‌مدرسه‌ای‌های خود را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

برخی از دانش‌آموزان هستند که در چند بعد فعالیت دارند و علاوه‌بر درس خواندن  مثلا در زمینه‌های فرهنگی، هنری، ورزش و موسیقی هم  فعالیت می‌کنند. چیزی که مهم است این است که این جو منجر به رقابت ناسالم نشود اما متاسفانه گاهی چنین جوی دیده می‌شد.

 آیا اهل تفریحاتی مانند سینما و کتاب خواندن هم هستید؟ 

اهل کتاب‌خواندن هستم. به کتاب‌های تاریخی  بیشتر علاقه دارم. تفریح خاصی هم نداشتم. کتابی که در حال حاضر مشغول به خواندن آن هستم درباره ظهور و سقوط سلطنت پهلوی است.

در رسیدن شما به موفقیت چه کسانی نقش داشتند؟

ابتدا و در درجه اول از خدا تشکر می‌کنم. در درجه دوم از پدر و مادرم که زحمت بسیار کشیدن. در درجه سوم از افرادی مانند مشاوران گرامی که من را راهنمایی کردند. همچنین از دبیران عزیز در درس‌هایی مانند ریاضی، ادبیات و زیست تشکر می‌کنم.

اعتماد به نفس، خودباوری واینکه همیشه سعی می‌کردم برای حل مشکلاتم راه‌های مختلف پیدا کنم. مثلا برای بی‌دقتی‌ها در اسرع وقت به دنبال راه‌حل بودم.

و کلام آخر...

هفته آخر آشفتگی ذهنی داشتم اما با کمک‌های مشاورم و رفتن به مکان‌های تفریحی سعی کردم جو روانی خود را کنترل کنم. از زمستان، آشفتگی ذهنی من شروع شده بود و هر چه به کنکور نزدیک می‌شدم افزایش پیدا می‌کرد و در هفته آخر بحث روانی تشدید می‌شد و برای رفع این مشکل معمولا صبح‌ها به پارک می‌رفتم.

توصیه من این است که دانش آموزان هر چقدر دوست‌دارند درس بخوانند اما حتما آرامش روانی خود را حفظ کنند.

گفت‌وگو از زهرا انصاری، خبرنگار ایسنا خراسان رضوی


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رتبه 6 تجربی برترین کنکور پزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۴۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403

به گزارش صدای ایران از ایرنا، در اطلاعیه سازمان سنجش آمده است: پیرو انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) آزمون ورودی مقطع دکتری (Ph.D.) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۲۸ فروردین ماه و اطلاعیه‌های تاریخ ۲ و ۵ و ۸ اردیبهشت ماه، ضمن اعلام رشته‌محل‌های جدید، تغییر ظرفیت یا حذف برخی رشته‌محل‌ها به اطلاع داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌رساند به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا امروز (۱۰ اردیبهشت) برای انتخاب رشته اقدام نکرده‌اند، ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا پایان روز چهارشنبه به‌تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ نسبت به ویرایش و ثبت رشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

براساس این اطلاعیه، داوطلبان ضرورت دارد پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته، اطلاعیه‌های مذکور و این اطلاعیه، در صورت نیاز در مهلت در نظر گرفته شده مذکور به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به بروزرسانی فهرست رشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

در ضمن آن دسته از داوطلبانی که پیش از این نسبت به انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه نسبت به ویرایش فهرست رشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

برای مشاهده سری چهارم اصلاحات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری ۱۴۰۳ این پوشه پی دی اف را مطالعه کنید.

آزمون مقطع دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۳، چهارم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۵۴ شهر کشور؛ شامل ۱۸۶ حوزه اصلی و ۵۶۸ حوزه فرعی در هفت گروه امتحانی شامل علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر، دامپزشکی و زبان برگزار شد.

همچنین در این آزمون بر اساس آمار سازمان سنجش آموزش کشور ۱۵۱ هزار و ۶۴۱ نفر داوطلب شرکت کردند که از این تعداد ۶۷ هزار و ۵۶۴ نفر (۴۵ درصد) زن و ۸۴ هزار و ۷۹ نفر (۵۵ درصد) مرد بودند. افزون بر این، بر اساس آخرین آمار سازمان سنجش حدود ۱۲۸ هزار نفر از این افراد برای شرکت در آزمون کارت دریافت کردند.

کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری ۱۴۰۳، ۲۸ فروردین منتشر شد و روی درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قرار گرفت. بر اساس اطلاعات سازمان سنجش از مجموع ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

دیگر خبرها

  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور منتشر شد
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • صفر تا صد تأیید سوابق تحصیلی و ترمیم نمرات داوطلبان کنکور
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار سوم تمدید شد
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403