Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر رقم تسهیلات برای مناطق روستایی ۴۰۰ میلیون ریال با بازپرداخت ۱۵ سال و تنفس سه ساله و نرخ بهره چهار درصد و ۱۰۰ میلیون ریال وام بلاعوض است که ۶۰ میلیون ریال نیز در مرحله پی کنی به صورت بلاعوض به ویژه به مددجویان زیر پوشش پرداخت می شود.

طبق این گزارش در مناطق شهری نیز ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات با نرخ بهره کم و ۱۲۰ میلیون ریال بلاعوض به متقاضیان پرداخت می شود که معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر در این زمینه بر لزوم معرفی و اطلاع رسانی تسهیلات بی سابقه دولت در بازسازی و ساخت واحدهای مسکونی آسیب دیده از سیلاب تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدرت الله ولدی این رقم تسهیلات به ویژه برای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی را توسط دولت تدبیر و امید بی سابقه دانست و در نشست بررسی روند بازسازی مسکن آسیب دیده از سیلاب و تسهیلات اشتغال روستایی مددجویان زیر پوشش کمیته امداد این شهرستان بیان کرد: مشکلی در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن آسیب دیده وجود ندارد.

وی بر لزوم آسان سازی اعطای این تسهیلات به مددجویان زیر پوشش این نهاد تاکید کرد و ادامه داد: نباید مغایرتی در آمار مسکن آسیب دیده و تسهیلات اشتغال روستایی وجود داشته باشد.


ولدی با تاکید بر برگزاری نشست های هفتگی با حضور مدیران بانک های عامل تاکید کرد: پس از بررسی آمار واحدهای مددجویان آسیب دیده از سیلاب اخیر، حدود ۵۰ واحد هنوز هیچ اقدامی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی گفت: بنیاد مسکن و کمیته امداد این شهرستان پس از بررسی تعداد واحدهای مسکونی آسیب دیده، لیست را در اختیار فرمانداری قرار دهند تا این تعداد برای احداث و بازسازی در اختیار سپاه قرار گیرد.

معاون استاندار همدان خواستار محفوظ ماندن سهمیه اشتغال روستایی این شهرستان شد و اظهار داشت: باید برای جذب تسهیلات اشتغال روستایی این شهرستان توسط کمیته امداد و بهزیستی مهلت داده شود.

افزایش ۱۴ هزار میلیارد ریالی اعتبار کمیته امداد 

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به تلاش نمایندگان در افزایش میزان مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی در مجلس بیان کرد: ماده ۷۹ قانون برنامه ششم توسعه در حوزه مستمری بگیران به قانون تبدیل شد و مجلس به ۲۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد رای داد.

حجت اسلام احد آزادیخواه با اشاره به نقش مستقیم نمایندگان ملایر در قانونی شدن این امر گفت: امسال حدود ۲۰ درصد اعتبارات کمیته امداد با مبلغ ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

وی اقدامات کمیته امداد در خدمات رسانی به مددجویان زیر پوشش را قابل تقدیر خواند و بیان کرد: اعطای تسهیلات بلاعوض دولت برای بازسازی واحدهای مسکونی مددجویان بی سابقه است که مردم باید از این خدمات خوب دولت مطلع شوند.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس دهم با تاکید بر شتاب بخشیدن به روند احداث و بازسازی مسکن مددجویان افزود: وحدت رویه، همراهی و ایجاد فضای تعاملی دستگاه اجرایی و مردم موجب شد از بروز حادثه های ناگوار در این شهرستان جلوگیری شود.


حجت الاسلام آزادیخواه تاکید کرد: با تداوم همین روند و استفاده از ظرفیت های موجود، مقاوم سازی، احداث و تعمیر واحدهای مسکونی مددجویان کمیته امداد باید به سرعت به سرانجام برسد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) همدان نیز گفت: در سیلاب های فروردین امسال سه هزار و ۵۰۰ واحد مددجویان زیر پوشش این نهاد در استان آسیب دید که هم نیاز به تعمیر و هم احداث مجدد دارد.

پیمان ترکمانه بیان کرد: در تلاش هستیم برای احداث و بازسازی این واحدها از توان و ظرفیت بنیاد مسکن، سپاه و دولت استفاده کنیم و مددجویان بتوانند از تسهیلات، وام های بلاعوض و سیمان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه احساس کردیم روند بازسازی مسکن آسیب دیده ناشی از سیلاب در ملایر شتاب لازم را ندارد افزود: در همین راستا موانع با حضور مسئولان و بانک ها بررسی و مقرر شد تا هفته آینده نتیجه اعلام شود.

جذب کمتر از ۴۰ درصد تسهیلات اشتغال روستایی در همدان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) همدان با بیان اینکه ۱۳۸ واحد مددجویان این نهاد در ملایر دچار آسیب دیدگی شد ابراز امیدواری کرد: با تلاش مسئولان مرتبط این روند شتاب بیشتری گرفته و مشکل به زودی حل شود.

ترکمانه درباره تسهیلات اشتغال پایدار روستایی نیز گفت: سهمیه استان در این زمینه ۷۵۰ میلیارد ریال است که تاکنون کمتر از ۴۰ درصد این رقم جذب شده است.

وی با بیان اینکه میانگین ملایر در جذب تسهیلات اشتغال روستایی خوب است افزود: سهم ملایر در این تسهیلات حدود ۶۵ میلیارد ریال است که این رقم باید افزایش یابد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) همدان سخت گیری بانک ها و تمایل روستاییان برای استفاده تسهیلات در زمینه دامداری را از جمله عوامل جذب کم این تسهیلات برشمرد و یادآور شد: این در حالیست که شرایط برای دامداری محدود بود و در تلاش هستیم این تسهیلات را دوباره برای دامداری جذب کنیم.

خسارت سیلاب به ۱۳۸ واحد مسکونی مددجویان ملایری

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر نیز به آسیب دیدن یک هزار و ۶۵۰ فقره واحد مسکونی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ۶۱۸ فقره بازسازی تاکنون به ما ابلاغ شده که از این تعداد ۱۸ فقره در شهرها و ۶۰۰ فقره در روستاها است.

داود سوری ادامه داد: تاکنون ۷۲۴ فقره به بانک های عامل معرفی شده و ۵۱۰ فقره از این تعداد به مرحله عقد قرارداد رسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد: از ۱۳۰ فقره که مربوط به کمیته امداد است و هنوز عقد قرارداد نشده است، هر چه سریعتر ۸۵ فقره ای که به بانک معرفی شده، به سرانجام برسد.

مدیر بنیاد مسکن ملایر ادامه داد: ۵۰ فقره هنوز باقی مانده است که امیدواریم بتوانیم برای بازسازی آنها از توان بسیج و سپاه استفاده کنیم.


سوری با اشاره به روند جذب تسهیلات با نرخ بهره کم، وام های بلاعوض و ۱۶۰ کیسه سیمان رایگان برای بازسازی و تعمیر مساکن آسیب دیده از سیلاب گفت: ۳۵۱ فقره وام تعمیری و ۱۵۹ فقره وام معیشتی نیز افزون بر این تسهیلات ابلاغ شده است.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر نیز با اشاره به فعالیت سپاه در اعزام ۴۰ گروه جهادی و کمک های نقدی و غیرنقدی به مناطق سیل زده بیان کرد: احداث و بازسازی ۷۵ واحد مسکونی آسیب دیده از سیلاب برای مددجویان زیر پوشش کمیته امداد را نیز آغاز کرده ایم.

سرهنگ سید جواد حسینی خواستار بررسی میدانی کمیته امداد در بازسازی این واحدها، همکاری دستگاه های اجرایی با گروه های جهادی و همکاری بانک ها در اعطای تسهیلات به مددجویان شد و افزود: خیران در تامین مصالح به ما کمک کردند.

وی با بیان اینکه برای تخریب منازل آسیب دیده نیاز به بیل مکانیکی و لودر داریم، از دهیاران و بخشداران برای تامین این ملزومات درخواست کمک کرد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) ملایر نیز با بیان اینکه ۱۳۸ واحد مسکونی مددجویان زیر پوشش این شهرستان دچار آسیب شد گفت: از این تعداد تاکنون برای ۹۷ واحد پرونده تشکیل و ۴۷ مورد به بانک معرفی شده است.

تیمور کرمی مقدم اظهار داشت: حدود ۵۰ واحد هنوز باقی مانده است که بیشتر این واحدها یک نفره است و کسی برای پیگیری اخذ تسهیلات وجود ندارد.
۷۵۲۸/۲۰۸۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیلاب ملایر اعتبارات خسارات سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)

حامد دائمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه بازدید از واحدهای آسیب دیده از آتش سوزی امامزاده ابراهیم (ع) شفت اظهار کرد: در نخستین ساعت‌های حادثه در روستا با حضور کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، ارزیابی از واحدهای خسارت دیده آغاز شد.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان افزود: هم اکنون ۷ اکیپ از کارشناسان این نهاد در روستا مشغول ارزیابی خسارت واحدهای آسیب دیده ناشی از آتش سوزی هستند.

وی گفت: تا ۴۸ ساعت آینده همه واحدهای آسیب دیده بازدید و به محض اتمام کار ارزیابی، میزان خسارت‌های وارده شده به واحدهای مسکونی و تجاری اعلام می‌شود اما در ارزیابی‌های اولیه مشخص شد که واحدهایی که در سال‌های قبل مقاوم سازی شده بودند، آسیبی ندیده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان افزود: پس از ارزیابی، اکیپ کامل امور اجرایی و ماشین آلات عمرانی شامل بیل مکانیکی و کمپرسی برای آواربرداری به مناطق حادثه دیده اعزام خواهد شد.

دائمی با اشاره به اینکه حمایت از حادثه دیدگان، وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است، ادامه داد: انتظار می‌رود هر دستگاهی به اندازه وسع خود نسبت به امدادرسانی اقدام کند.

دائمی گفت: بنیاد مسکن آمادگی دارد تا با تصویب منابع مالی و اعتباری نسبت به بازسازی مناطق آسیب دیده اقدام کند.

کد خبر 6095205

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه