Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@20:31:44 GMT

مجری سامانه دوم آبرسانی اصفهان شرکت آب منطقه‌ای است

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۶۶۴۱

مجری سامانه دوم آبرسانی اصفهان شرکت آب منطقه‌ای است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان دلیل افت فشار آب آشامیدنی در برخی از نقاط را شرایط خاص سامانه آبرسانی اصفهان  بزرگ دانست و گفت: ظرفیت محدود این سامانه دلیل اصلی افت فشار آب در برخی از نقاط اصفهان است، برای حل آن چاره‌ای جز راه اندازی سامانه دوم نیست.
به گزارش ایسنا-منطقه اصفهان و به نقل از شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، هاشم امینی در خصوص سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ، اظهار کرد: سامانه آبرسانی حوزه اصفهان بزرگ یا همان سامانه دوم باید ۱۲ سال قبل تکمیل می‌شد و به اتمام می‌رسید، اما این امر تاکنون محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه‌ای اصفهان مجری پروژه احداث دومین سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ است، این شرکت اکنون در حال ساخت تصفیه خانه و سامانه آبرسانی این طرح است و امیدواریم هر چه زودتر به پایان برسد، باید این نکته را تاکید کنیم که نیاز به سامانه یاد شده برای ماه‌های گرم به شدت احساس می‌شود.
مدیرعامل آبفا استان اصفهان افزود: راه اندازی سامانه دوم، راه حلی برای رفع افت فشاری است که در برخی از ساعت شبانه روز در اصفهان و دیگر شهرها و روستاهای استان رخ می‌دهد.
بهره برداری از سامانه دوم آبرسانی اصفهان حیاتی و مهم است
وی اظهار کرد: در مدار قرار دادن سامانه دیگر آبرسانی به این سامانه فعلی برای تامین آب آشامیدنی جمعیت بیش از چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفری امری ضروری است، بی شک اصلی‌ترین اولویت در استان اصفهان همان اجرای سامانه دوم آبرسانی است.
وی با بیان اینکه این طرح از لحاظ پدافند غیرعامل اهمیت بالایی دارد، تصریح کرد: سامانه دوم آبرسانی اصفهان باید از سال ۸۶ به آب و فاضلاب استان اصفهان تحویل داده می‌شد، زیرا پایان عمر خط انتقال آب آشامیدنی به اصفهان همان سال بود، اما از آن زمان تاکنون با وجود مشکلات فراوان سامانه دوم وارد چرخه بهره برداری نشده است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان افزود: تا دمای ۳۳ درجه حدود ۱۲ مترمکعب برثانیه برای  جمعیت تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ آب شرب نیاز است و هر درجه سانتیگراد که بالاتر می‌رود پنج درصد به نیاز آبی ۵۶ شهر و ۳۰۰ روستایی که از سامانه آب اصفهان استفاده می‌کنند افزوده می‌شود به این معنا که برای ۳۴ درجه سانتیگراد ۱۲.۶ مترمکعب و برای ۳۵ درجه سانتیگراد ۱۳.۲ مترمکعب آب مصرف می‌شود، این در حالیست که برای دمای ۴۱ درجه سانتیگراد که این روزها شهرمان تجربه می‌کند ۳.۵ تا چهار متر مکعب کمبود  آب داریم، بنابراین افت فشار و قطع آب در برخی اوقات رخ می‌دهد.
وی با بیان اینکه سال‌ها از عمر تونل انتقال آب از تصفیه خانه اصفهان می‌گذرد، تاکید کرد: حدود ۳۰ سال است که کسی داخل این تونل را ندیده، بنابراین هر لحظه احتمال وقوع حادثه  و توقف در انتقال آب وجود دارد، بنابراین می‌طلبد سامانه دوم هر چه زودتر راه اندازی شود تا جلوی خطرات احتمالی گرفته به طوری که انتقال و توزیع آب  شرب به صورت عادلانه و با کیفیت بهتری انجام گیرد.
امینی با تاکید بر اینکه استان اصفهان با قرار گرفتن در منطقه خشک همچون برخی دیگر مناطق کشور با چالش جدی تامین آب در بخش‌های مختلف مواجه است، اظهار کرد: اما در کنار رفع  دیگر نیازهای آبی، باید تامین آب آشامیدنی را مهم‌ترین نیاز استان دانست، چراکه نبود آب آشامیدنی کافی، بهداشتی و مطمئن وضعیت سلامت در یک منطقه را با چالش روبه رو می‌کند و بهداشت مردم را تا حد زیادی به خطر می‌اندازد، از سوی دیگر مسائل مختلف امنیتی و اجتماعی به تامین آب به خصوص آب آشامیدنی مرتبط است و بی شک نمی‌توان ساده از کنار آن عبور کرد.
وی با اشاره به اینکه بررسی آمار و ارقام نشان می‌دهد که میزان مصرف آب آشامیدنی کشور سالانه حدود ۷.۵ میلیارد مترمکعب است، خاطرنشان کرد: حدود ۲۵ میلیون واحد خانگی و ۱۵ میلیون اشتراک در کشور وجود دارد و بر طبق گزارش‌ها بیش از ۹ میلیون ۸۰۰ هزار واحد در کشور بالاتر از الگوی مصرف، آب مصرف می‌کنند، این در حالیست که هم اکنون بیش از 80 درصد مشترکان اصفهان مطابق با الگوآب مصرف می کنند.
 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ادامه داد: طبق جدیدترین گزارش تهیه شده، متوسط سرانه مصرف آب در کشور به ۱۵۵ لیتر رسیده که این میزان نسبت به کشورهای پرآب اروپایی هنوز زیاد است و می‌توان باز هم این سرانه را کاهش داد، متوسط سرانه ۱۵۵ لیتری برای کشوری خشک و نیمه خشک مانند ایران سرانه بالایی محسوب می شود و می‌توان با بهینه کردن مصارف، آن را بدون اینکه به کیفیت زندگی مردم خدشه‌ای وارد شود، کاهش داد، با وجود کسری در منابع آبی، وضعیت تصفیه و سلامت مایه حیات در شرایط مطلوبی قرار دارد.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف آب و فاضلاب آمار و ارقام استان اصفهان اصفهان شرکت آب و فاضلاب قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۶۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امامی عصر چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات زیرساخت‌های آبرسانی گناباد به رشد ۴۱ درصدی عملکرد مصوبات سفر استانی رئیس جمهوری و هیأت دولت به شهرستان گناباد در حوزه آبرسانی اشاره و اظهار کرد: برای دور نخست سفر استانی ۵۰۰ میلیارد ریال طرح برای شهرستان گناباد تعریف شده بود، در حالی که افزون بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال طرح در حوزه آبرسانی در این شهرستان در دست اجرا است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی با بیان اینکه ۷۰ درصد از آب مورد نیاز مناطق شهری و روستایی گناباد از طریق خط انتقال و ۳۰ درصد از سایر بخش‌ها تأمین می‌شود، بیان کرد: ۱۶ کیلومتر از خط انتقال آب این شهرستان تعیین تکلیف شده و ۱۶ کیلومتر آن فرسوده و نیازمند اصلاح است.

وی با بیان اینکه گناباد از شهرستان‌های پیشگام در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است افزود: تأمین زیرساخت‌های آبرسانی واحدهای نهضت ملی مسکن و رفع مسائل و مشکلات آبرسانی این واحدها رویکرد مهم فعالیت‌های این شرکت است.

امامی میزان برداشت سالانه آب از چهار هزار و ۵۰۰ چاه آب شرب استان خراسان رضوی را ۱۴ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه عنوان و تصریح کرد: با هدف تأمین آب شرب پایدار و کاهش مشکلات این بخش بیش از سه هزار میلیارد ریال طرح توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی در یک سال اخیر در شهرستان‌های استان اجرا شده است.

کد خبر 6088147

دیگر خبرها

  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • خورو بیابانک بارانی‌ترین منطقه اصفهان
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • افزایش ۴۱ درصدی مصوبات سفر رییس جمهور در حوزه آبرسانی گناباد
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت دولتی در اصفهان
  • صدور حکم قضایی علیه مدیرعامل شرکت آب اصفهان
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی