Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@10:49:52 GMT

افزایش ۵۳ درصدی کشف کالای قاچاق در مرند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۶۶۶۴

افزایش ۵۳ درصدی کشف کالای قاچاق در مرند

به گزارش ایرنا، سرهنگ کاظم دهقانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: در این ارتباط ۲۶ مورد پرونده تشکیل یافته و ۲۶ نفر متهم دستگیر و ۱۱ دستگاه خودرو نیز توقیف شده است.

وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی در خصوص بهبود وضعیت ترافیکی در شهرستان اظهار داشت: مردم همچنین به هشدارهای پلیسی برای پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب های اجتماعی توجه و احتیاط کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرهنگ دهقانی در ادامه از دستگیری ۲ نفر سارق کابل های برق با ۲۵ فقره سرقت در شهرستان خبر داد و گفت: امسال همچنین حدود ۶ فقره سرقت از مغازه ها اتفاق افتاده بود که سارقین دستگیر شده و رسیدگی به پرونده آنها هنوز ادامه دارد.
وی به جمع آوری ۳۵۰ معتاد در  مرند در سال جاری نیز اشاره کرد و افزود: برای جلوگیری از افتادن جوانان در دام اعتیاد و مواد مخدر، کنترل و نظارت بر آنها باید بیشتر شود.
فرمانده انتظامی مرند با اشاره به کشف یک و نیم کیلو ماده مخدر شیشه در ماه های گذشته در مرند گفت: اخیرا نیز ۳۲۰ گرم هروئین کشف و ۲ نفر نیز دستگیر کردیم.
وی در مورد اقدامات پلیس راهور شهرستان نیز اعلام کرد: امسال تعداد یک هزار و ۱۹۹ دستگاه موتور سیکلت متخلف و ۱۰۵ خودروی ایجاد کننده آلودگی صوتی در سطح شهرستان توقیف شده اند.
فرمانده انتظامی مرند در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: طی ۵ ماه گذشته، ۳۵ مورد کلاس آموزشی و توجیهی برای آحاد جامعه و دانش آموزان و ۱۰ نمایشگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد در دانشگاه ها و شهرهای اطراف برگزار کردیم.
وی افزود: در این مدت تعداد ۲۰ کلاس و کارگاه آموزشی نیز در مساجد، ادارات و کارخانجات تشکیل شده است.
سرهنگ دهقانی همچنین از پلاک گذاری ۳ هزار خودرو و ۲۲۰ دستگاه موتور سیکلت از ابتدای امسال خبر داد و گفت: علاوه بر آن، در طول ماههای گذشته، تعداد یک هزار و ۴۲۸ جلد گواهینامه خودرو و ۶۹ جلد گواهینامه موتور سیکلت توسط پلیس راهور صادر گردیده است.
وی اعلام کرد: در بحث جرایم فضای مجازی و برداشت غیر مجاز اینترنتی از حساب اشخاص نیز تعداد ۱۲۰ پرونده تشکیل یافته و برخورد با ۱۴ مورد سرقت اطلاعات و ۲۰ فقره نشر اکاذیب صورت گرفته است.

۹۹۱۶/۵۱۸

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف آسیب های اجتماعی اعتیاد جامعه قاچاق کنترل و نظارت قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقیف لنج تجاری با ۶۰ میلیارد کالای قاچاق در خلیج فارس
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • کشف ۹ میلیاردی سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • کشف بیش از ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان