Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارایرنا، بهرام دارایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساری افزود: با توجه به این که مازندران رتبه دهم کشور را از لحاظ وقوع حوادث و بلایای طبیعی دارد و همه ساله حداقل یک نوع بلای طبیعی مانند سیل، طوفان و یخ زدگی در استان رخ می دهد، این وضعیت بیمه ای مناسب نیست.

وی عدم اطلاع مردم از مزیت های پوشش بیمه ای حوادث را دلیل اصلی در اقبال کم نسبت به آن دانست و گفت: با وجود وقوع سیل سال جاری در استان که خسارت زیادی را به خصوص در حوزه مسکونی و کشاورزی برجای گذاشت، اقبال مردم برای پوشش بیمه ای رشد چندانی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمارهای رسمی ، وقوع سیل و سیلاب بهاری امسار در مازندران دستکم به هفت هزار واحد مسکونی در مناطق مختلف استان خسارت زد که از این تعداد ۶۰۰ واحد به طور کلی تخریب شدند.
دارایی میزان رشد پوشش بیمه حوادث را در استان مازندران پس از وقوع سیل حدود ۱۵ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: این در حالیست که رشد بیمه عمر نسبت به حوادث در این مدت رشد ۵۰ درصدی را تجربه کرد.
وی میزان غرامت پرداختی از سوی بیمه ایران به سیل زدگان اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ در مازندران را حدود ۲۵ میلیارد ریال اعلام کرد.
اختصاص چهار درصد گردش مالی صنعت بیمه  کشور به  مازندران
این مسئول بیمه ای مازندران با اعلام این که بر اساس آمار به طور میانگین سالانه حدود چهار درصد از گردش مالی صنعت بیمه مربوط به این خطه شمال کشور است، گفت :  بیشترین گردش مالی بیمه ها مربوط به بیمه حوادث رانندگی به دلیل مسافر خیز بودن استان است و بیمه ایران هم به طور میانگین در روزهای کاری سال هر روز ۲۰ میلیارد ریال غرامت به بیمه شدگان پرداخت می کند که بیشترین آن مربوط به حوادث رانندگی است.
براساس آمار رسمی گردش مالی صنعت بیمه کشور در سال ۹۶ حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بود که حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان آن به استان مازندران تعلق داشت.

دارایی همچنین از پرداخت حدود پنج هزار میلیارد ریال غرامت به بیمه شدگان مازندران در سال گذشته خبر داد .

وی مهمترین مشکل صنعت بیمه در استان مازندران را به خصوص در حوزه واحدهای تولیدی و صنعتی ، بیمه سپاری این شرکت ها در مرکز و دریافت غرامت از دفاتر نمایندگی در استان ها دانست و دلیل این کار را دایر بودن دفاتر مرکزی این شرکت ها در پایتخت دانست.

دارایی گفت : این در حالیست که از لحاظ قانون، بیمه سپاری در دفاتر نمایندگی و یا مراکز اصلی در پرداخت حق بیمه و دریافت غرامت تاثیری نداشته و ایجاد این بیمه سپاری در استان ها گردش مالی استان را افزایش می دهد.

۶۹۸۲/۱۶۵۴

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف استان مازندران بلای طبیعی پایتخت صنعت کشاورزی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۷۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود

معاون روابط کار وزارت کار از بازرسی از کارگاه های پرخطر خبر داد و گفت:امسال کارگاه‌های پرخطر و دارای حوادث، بیشتر بازرسی می شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ یکی از اقدامات موثر معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا کنون، گسترش نظارت بر کارگاه‌های مشمول قانون کار، افزایش حفاظت فنی و بهداشت کار و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی بوده است. این موضوع در اساسنامه سازمان بین المللی کار (ILO)  آمده و از  تمامی کشورهای عضو خواسته شده تا نسبت به برقراری نظام بازرسی کار اقدام کنند.بازرسی کار موثر و کارآمد، یکی از مولفه ها و نشانه‌های ضروری هر دولت مترقی و اقتصاد موفق به شمار می‌رود.

برابر گزارش ها، حوادث ساختمانی و معدنی بیشترین آمار تلفات نیروی کار و بیشترین سهم آسیب شغلی را به خود اختصاص داده و بیشترین تعداد بازرسی‌های ویژه از کارگاه‌های پر خطر در صنایع ساختمان، نفت و گاز، پتروشیمی و معدن بوده است.

علی حسین رعیتی فرد, معاون روابط کار درباره حوادث ناشی از کار دربخش ساختمان و صنعت گفت:حدود 38 درصد حوادث در بخش ساختمان و 37 درصد در بخش صنعت است و صنایع دیگر همانند رشته‌های تولیدی عدد کمتری را به خود اختصاص داده‌اند.  

وی تاکید کرد: در سال 1402 نسبت به سال  1401 حدود 4 درصد فوتی‌های کل حوادث ناشی از کار کاهش یافته است .  840 بازرس کار در کشور وجود دارد. سالانه حدود 400 هزار بازرسی موردی از کارگاه‌ها انجام می شود که امسال به دلیل کاهش ریسک از کارگاه‌های دارای حوادث بیشتر، بازرسی دقیق‌تر و بیشتری انجام می شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش حدود 5درصدی حوادث کار در سال گذشته نسبت به سال 1401 خبر داد و تاکید کرد که این رقم نیز باید کاهش یابد . 

وی تاکید کرد: به دلیل پیوستن به مقاوله‌¬نامه ایمنی و بهداشت شغلی 155 و مصوبه مجلس شورای اسلامی و هیات دولت باید بتوانیم تمامی فعالیت‌های اقتصادی را تحت پوشش حوزه ایمنی و بهداشت قرار دهیم . 

رعیتی‌فرد افزود: مطابق با آمار سازمان بین اللملی کار تغییرات اقلیمی برای 70درصد از کارگران جهان خطرات جدی سلامتی ایجاد می کند؛ در کشور نیز در تلاش هستیم در شورای عالی حفاظت فنی و کمیته‌های حفاظت فنی در واحدهای تولیدی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها را با شرایط تغییرات اقلیمی تطبیق دهیم تا از آسیب رسیدن به کارگران پیشگیری کنیم. 

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: تعداد کل واحدهای تولیدی و کارگاه‌های زیر 10 نفرو بالای 10 نفر حدود یک میلیون و 330  هزار کارگاه در کشور است که 87 درصد این واحدها زیر 10 نفر کارگر و بقیه بالای 10 نفر هستند. 

وی ادامه داد: در واحدهای تولیدی بالای 25 نفر نیز موظف هستیم که کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار را تشکیل دهیم.

رعیتی‌فرد به کارگاه‌هایی که قوانین ایمنی را رعایت نمی کنند هشدار داد مطابق با قانون کار در واحدهایی که جان کارگران در خطر باشد با کمک دادستان پلمپ می شوند.  با اقدامات صورت گرفته  و استفاده از ظرفیت های واحدهای تولیدی و مسئولان، سطح ایمنی کارگاه ها را افزایش دهیم. 

رعیتی فرد همچنین از کارفرمایان خواست با اصلاح ساختار و بازبینی تجهیزات ایمنی و حفاظت فنی محیط ایمن‌تری را برای کارگران فراهم کنند تا جان کارگران در خطر نباشد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است