Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@07:02:04 GMT

وزارت صنعت: قیمت مرغ ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان است

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۸۱۲۶

به گزارش اکوفارس، حسین نجاتی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مربوط به کشتار، تامین و توزیع مرغ گرم در استان با اشاره به بازدیدهای مستمر از کشتارگاه های مرغ طی روزهای اخیر به منظور ایجاد تعادل در زمینه عرضه و تقاضا و کنترل قیمت، اعلام کرد: رعایت قیمت فروش و درج قیمت مصوب بر روی بسته بندی ها لازم الاجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ۱۷ درصدی جوجه ریزی در استان آذربایجان شرقی

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی هم در این جلسه با تاکید بر رعایت کردن قیمت مصوب عرضه مرغ گرم گفت: آمار جوجه ریزی در استان در چهار ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۷ درصد افزایش یافته است و در حال حاضر مرغ آماده تحویل به بازار به مقدار مناسب وجود داشته و کسری مرغ برای عرضه در بازار وجود ندارد.

اکبر فتحی با اشاره به مشکلات موجود در بخش عرضه و توزیع مرغ افزود: عدم هماهنگی و اختلاف قیمت مرغ در بین استان‌ها باعث شکایت و اعتراض مرغداری ها شده است و این تفاوت قیمت در بین استان ها باعث شده که مرغداران آذربایجان شرقی در پذیرش قیمت جدید مقاومت کنند و احتمال خروج مرغ از استان وجود دارد.

وی تکمیل زنجیره تولید تا فرآوری را نیاز اساسی امروز صنعت مرغ دانست و گفت: هم اکنون نهاده های موردنیاز بخش دام و طیور کشور تامین شده است و در این زمینه هیچ کمبودی وجود ندارد و هیچ مرغداری نمی تواند ادعا کند که نهاده کافی در اختیارش قرار نمی گیرد زیرا که نه تنها کمبودی وجود ندارد بلکه بیش از مازاد بر مصرف، نهاده های دامی در دست وارد کنندگان نهاده موجود می باشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه واحدهای مرغداری گوشتی که از سهمیه دولتی استفاده می‌کنند باید محصولات خود را به نرخ مصوب عرضه کنند، ادامه داد: هیچ بهانه ای در این خصوص پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه در استان صنعت مرغ از تولید تا کشتارگاه وجود دارد، اضافه کرد: در صورت وجود حلقه های زنجیره این صنعت، سود تولید قابل تنظیم است و با تکمیل زنجیره است که ارزش افزوده صنعت مرغ به حداکثر می رسد و می توان برای صنعت مرغ چشم انداز خوبی در اشتغالزایی و ارزش افزوده در نظر گرفت.

آذربایجان شرقی سالانه ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ نیاز دارد، ولی حدود ۸۰ هزارتن در استان تولید می شود و بقیه نیاز مصرفی استان از طریق استان‌های همجوار تامین می‌شود.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۸۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!