Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@09:04:09 GMT

بازدید از خط تولید کارخانه چای دبش

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۰۶۱۰

   

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، در ادامه برنامه بازدید از واحدهای تولیدی و صادرات محور، دکتر علی صالح آبادی به همراه جمعی از مدیران ارشد این بانک، هفته گذشته از کارخانه چای دبش در اشتهارد بازدید کرد.

تعامل نزدیک با جامعه تولیدکنندگان صادرات محور، شنیدن مشکلات و گفتگو برای رفع موانع و چالش های مالی واحدهای تولیدی صادراتی کشور هدف اصلی این بازدیدهاست؛ صالح آبادی در این برنامه در خصوص راهبردهای عملی و تازه برای ارتقا همکاری های این کارخانه با بانک توسعه صادرات با مدیران ارشد این واحد تولیدی بحث و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به این گزارش از آنجاییکه به دنبال جهش نرخ ارز، نیاز به سرمایه در گردش واحدهای تولیدی افزایش یافته، کارخانه چای دبش نیز در این خصوص با مدیرعامل بانک توسعه صادرات برای دریافت تسهیلات به منظور رفع نیاز تامین سرمایه در گردش مذاکره کرد.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران به این واحد تولیدی پیشنهاد کرد: به جای بهره مندی صرف از تسهیلات بانک توسعه صادرات، استفاده از بسته خدمات این بانک را در برنامه های آتی خود بگنجانند.

چای دبش با هدف تامین محصولات متفاوت و با کیفیت در دهه 40 پا به عرصه صنعت چای کشور گذاشت. مطابق با هدف گذاری های انجام شده این بنگاه تولیدی برای حضور در بازارهای جهانی چای توانسته است با تولید انواع محصولات بر اساس استانداردهای روز دنیا بر پایه آخرین تکنولوژی، دانش و مهارت، قابلیت رقابت برای عرضه محصولات چای دبش در بازارهای بین المللی و اروپایی را فراهم کند. بر اساس ارزیابی های انجام شده از سوی نهادهای مرجع مرتبط با صنعت چای، امروز چای دبش به یکی از برندهای مطرح و معتبر بین المللی در صنعت چای تبدیل شده و محصولات آن به کشورهایی چون ژاپن و عراق صادر می شود.

   

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسدیان پیش از ظهر سه شنبه در حالی که توسط امین اسدی سرپرست فرمانداری ملارد، سهراب خان رئیس منطقه یک سازمان بازرسی استان تهران و جمعی از مدیران استانی همراهی می‌شد، از دو واحد تولیدی ناحیه صنعتی «دهک» ملارد بازدید کرد.

معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در جریان این بازدید که بیش از سه ساعت به طول انجامید، بخش‌های مختلف این دو واحد که تولید کننده صنایع غذایی و مکمل‌های دارویی و ورزشی بودند، را مورد بازدید و سرکشی قرار داد.

در جریان این بازدید مدیران عامل واحدهای تولیدی توضیحات پیرامون مراحل تولیدات و برخی مشکلات و مسائل پیش رو ارائه دادند.

در ادامه این بازدیدها و در جلسه‌ای که به منظور بررسی و رسیدگی به مسائل و مشکلات این دو واحد تولیدی برگزار شد، موارد و خواسته‌های مطرح شده از سوی مدیران این واحدهای تولیدی پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا در قالب مصوبه‌ای همراه با قید زمان اجرا به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد.

کد خبر 6099230

دیگر خبرها

  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد