Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: سرقتی‌هایی که توسط یزدی‌ها صورت می‌گیرد سرقت‌های جزئی است که یا به دلیل تخلیه هیجانات روحی توسط برخی جوانان و نوجوانان بوده و یا به دلیل اعتیاد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا؛ سرهنگ محمدرضا مزیدی پیش از ظهر امروز در جمع فعالان فضای مجازی استان بابیان اینکه عمده دلیل سرقت در استان یزد اعتیاد است گفت: سرقتی‌هایی که توسط یزدی‌ها صورت می‌گیرد سرقت‌های جزئی است که یا به دلیل تخلیه هیجانات روحی توسط برخی جوانان و نوجوانان بوده و یا به دلیل اعتیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد افزود: سرقت‌های بزرگ در استان توسط تبهکاران حرفه‌ای استان‌های دیگر صورت می‌گیرد که در این زمینه با افزایش ایست و بازرسی مبادی ورودی شهرها و دستگیری این افراد در بدو ورود تا حد قابل‌توجهی از بروز چنین سرقت‌های جلوگیری شده است.

رسانه ها کمک کنند تا باورهای غلط در خصوص گرایش اعتیاد ازبین برود

وی بابیان اینکه در خصوص اعتیاد 12 باور غلط همچون؛ عدم اعتیاد در صورت یک‌بارمصرف یا مصرف تفننی، درمان دیابت، درمان کمردرد، تقویت قوای جنسی و... از مهم‌ترین علل گرایش به اعتیاد است اظهار داشت: باید با آموزش و افزایش آگاهی مردم به کمک رسانه‌ها این باورها را از بین ببریم.

مزیدی از ایجاد تعدادی کلانتری جدید در برخی مناطق یزد خبر داد و گفت: با توجه به گسترش شهر و نیاز مردم این مناطق به کلانتری با پیگیری‌های سردار میرحیدری در آینده‌ای نزدیک تعدادی کلانتری در سطح شهر ایجاد می‌شود که یکی از این مناطق منطقه حسن‌آباد است.

یزدی‌ها قربانیان فضای مجازی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد یزدی‌ها را قربانیان فضای مجازی دانست و ابراز داشت: یکی از مسائلی که امروز در فضای مجازی با آن روبرو هستیم سرقت‌های اینترنتی و فیشینگ (ایجاد درگاه‌های اینترنتی جعلی) است که اکثر کلاه‌برداران در استان‌های دیگر هستند و هم استانی‌های ما را به دلیل عدم آگاهی به دام می‌اندازند.

مزیدی در خصوص اقدام معاونت اجتماعی در بحث آموزش مهاجران و اتباع بیگانه گفت: خوشبختانه از زمان حضور سردار میرحیدری فرماندهی محترم استان جلسات متعددی را با حضور ایشان و معاونینشان با بزرگان اتباع بیگانه هم اهل سنت و هم شیعیان در خصوص ضرورت‌های رعایت فرهنگ دارالعباده، خودکنترلی و قانونمندی داشتیم که بسیار اثربخش بوده است.

وی بابیان اینکه واحد مشاوره معاونت اجتماعی آماده ارائه مشاوره درزمینهٔ های خانواده، ازدواج و اعتیاد به‌صورت رایگان به همشهریان یزدی است گفت: بیش از 82 درصد پرونده‌های ارسالی به واحد مشاوره ما به صلح و سازش ختم شده و شهروندان عزیز می‌توانند با دریافت نوبت از طریق تماس با شماره تلفن 21824119 به‌صورت رایگان درزمینهٔ های مختلف مشاوره شوند.


انتهای پیام/ح

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • عضو کمیته استیناف: حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید