Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد واحدهای تولیدی استان دچار رکود هستند که باید شرایط را برای فعالیت دوباره آنها فراهم کرد. ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آق‌قلا، هادی حق‌شناس ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز ملی حمایت از صنایع کوچک با بیان اینکه حدود 30 درصد واحدهای تولیدی در استان دچار رکود هستند، اظهارداشت: مشکلات این واحدهای تولیدی باید به طور جدی مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوان زمینه فعالیت دوباره آنها را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در استان گلستان تولید محصولات کشاورزی زیاد است؛ حتی این استان در تولید برخی محصولات مانند گندم، دانه‌های روغنی، گوشت مرغ و غیره دارای رتبه‌های اول تا سوم کشور است.

استاندار گلستان تأکید کرد: همانطور که خام‌فروشی نفت اقدامی مضر به شمار می‌رود و همه مخالف آن هستند، در استان گلستان نیز باید جلوی خام‌فروشی محصولات کشاورزی را گرفت چون اشتغال و درآمد استان را کاهش می‌دهد.

اصفهان| ترکش رکود بر پیکره صنایع کوچک؛ بدهی‌های مالیاتی بر دوش صاحبان صنایع و کارگرانی که راهی خانه می‌شوند   70 واحد تولیدی در نواحی صنعتی گلستان از رکود خارج شدند   32 واحد صنعتی در مرکز مشاوره صنعتی قم از حالت رکود خارج شدند

وی ادامه داد: کمبود نقدینگی در برخی کارخانه‌ها و نبود ظرفیت کافی فرآوری در استان سبب شده است تا بخش زیادی از تولیدات استان مانند گوجه فرنگی به استان‌های دیگر فرستاده و آنجا فرآوری شود.

حق‌شناس افزود: ارزش افزوده‌ای که می‌تواند نصیب تولیدکنندگان و مردم همین استان شود با نبود صنایع تبدیلی کافی به سایر استان‌ها سرازیر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از پیامدهای خام‌فروشی در استان و عدم ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف، درآمد سرانه پایین شهروندان گلستانی است که گفته می‌شود کمتر از نصف میانگین کشوری است.

انتهای پیام/ ز

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال بخشی از مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی متعهد شده است که تا پایان امسال بخشی از مشعل های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع آوری شوند.

وی تصریح کرد: بخش دیگری از مشعل های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تامین می کنند، تا سه سال آینده مهار می شوند. 

وی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل های گازی، یادآور شد: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه ای است که مشعل ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، اظهار کرد: در سال جهش تولید، طرح ها و پروژه ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می شود.

شاهمیرزایی با اشاره به وجود ذخایر عظیم هیدروکربوری در منطقه پر برکت پارس و نامگذاری سال 1403 با عنوان "سال جهش تولید با مشارکت مردم" توسط مقام معظم رهبری، گفت: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد افتتاح طرح های مختلف خواهیم بود. 

معاون وزیر نفت با اشاره به  بهره برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، خاطر نشان کرد: امسال 12 طرح از طرح های پتروشیمی وارد مدار تولید می شوند که علاوه بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در بحث ارزآوری نیز نقش آفرین خواهند بود. 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ضمن دعوت از سرمایه گذاران برای حضور در فعالیت های مولد در بخش صنعت پتروشیمی، خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری