Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دین پرست خبر داد: استاندار استانهای گیلان، گلستان و مازندران تا تاریخ یکم شهریور سال جاری فرصت دارند لیست متخلفان تصرف یا تملک نوار ساحلی دریای خزر را اعلام کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه از دستور ویژه ای به سه استاندار ساحلی دریای خزر برای ارائه گزارش نحوه اجرای ماده 63 قانون برنامه چهارم توسعه و آیین نامه اجرایی آن خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دین پرست گفت: در این نامه تا تاریخ یکم شهریور ماه سال جاری، به سه استاندار استانهای گیلان، گلستان و مازندران فرصت داده شد تا لیست دستگاهها، نهاد و سازمانهای تابعه دولت، قوه قضاییه و قوه مقننه، سازمان ها و نهادهای نظامی و انتظامی، سازمانها و نهادهای عمومی غیردولتی، اشخاص حقیقی و حقوقی بخش خصوصی و غیردولتی و سایر نهادها و سازمانها که به صورت غیرقانونی نسبت به تصرف یا تملک نوار ساحلی دریای خزر اقدام کرده اند را اعلام نمایند.
وی افزود: پس از جمع آوری این لیستها  ، مراتب به روسای سه قوه و بالاترین مسئول دستگاههای مرتبط برای اجرای كامل تکالیف قانونی و آزاد سازی حریم ساحلی دریای خزر منعكس خواهد شد.  
معاون اقتصادی وزیر کشور تاکید کرد: در این مسیر از تمامی اختیارات قانونی برای آزاد سازی حریم ساحلی دریای خزر  برای استفاده عموم مردم کشور از این موهبت الهی و طبیعی و همچنین حفظ محیط زیست دریا و ساحل دریای خزر استفاده خواهیم کرد.
دین پرست همچنین اظهار نمود: در مکاتبه ای که روز گذشته با استانداران سه استان گیلان، مازندران و گلستان انجام شد، این استانداران موظف شدند تا بنابه پیشنهاد سازمان بازرسی کل کشور، دستور توقف صدور مجوز هرگونه تغییر کاربری در اراضی ساحلی پایین تر از کد امن ارتفاعی ابلاغی وزارت نیرو و حاشیه 60 متری آن را  تا اطلاع ثانوی و رفع خلاءهای قانونی به کلیه دستگاههای اجرایی ذیربط استان صادر و ابلاغ کنند.
معاون وزیر کشور یادآور شد: طی نامه ای به وزارتخانه های راه و شهرسازی، نیرو، جهادکشاورزی، سازمان برنامه و بودجه، میراث فرهنگی، محیط زیست، سازمان بازرسی کل کشور، دادستانی کل کشور، معاون حقوقی رئیس  جمهور و همچنین نیروی انتظامی به منظور تشکیل کارگروه ویژه بررسی روند اجرای ماده 63 قانون برنامه چهارم توسعه در خصوص آزاد سازی حریم ساحلی دریای خزر مكاتبه و درخواست شده است  تا نمایندگان تام الاختیار خود را به این کارگروه معرفی کنند تا این کارگروه مسئولیت بررسی روند اجرای این قانون را برعهده بگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور همچنین اعلام کرد: با توجه به مصوبه هیات وزیران و تکالیف قانونی موجود، بررسی وضعیت سواحل خلیج فارس و دریای عمان در حریم استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان نیز در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: در همین راستا، نماینده معاونت اقتصادی وزارت کشور پایان هفته جاری برای بررسی وضعیت سواحل استان بوشهر عازم این استان خواهد شد.
گفتنی است، معاونت اقتصادی وزارت کشور از تاریخ 14مردادماه سال جاری و طی حكمی از سوی دكتر رحمانی فضلی وزیر كشور ، بعنوان مسئول رسیدگی به موضوع آزادسازی اراضی ساحلی دریای خزر ، خلیج    فارس و دریای عمان تعیین شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دستور ویژه معاون اقتصادی وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۳۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای

گرچه گذشته از معدود آثاری نظیر «جنگ نفتکش‌ها» دست سینمای ایران از ساخت فیلم‌هایی با محوریت خلیج فارس خالی‌ست، اما این دریای ناپیدا از کران، همواره بستر ساخت آثاری با مضامین گوناگون از جنگی تا تاریخی بوده است؛ یک موقعیت خاص جغرافیایی با جاذبه‌های چشم‌نواز دیداری که هر کارگردانی را برای بهره از بحر گرم و نیلگونش وسوسه می‌کند.

«ناخدا خورشید» از آثار دوست‌داشتنی سینمای ایران به کارگردانی ناصر تقوایی یکی از آن فیلم‌هاست که لنج ناخدایش در آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس در گذر است. رسول ملاقلی‌پور نیز برای ثبت سکانس‌های جنگی چهارمین فیلم بلند سینمایی خود با نام افق به آب‌های گرم دریای جنوب متوسل شده است تا هجوم رزمنده‌های ایرانی به اسکله راداری عراق در جریان هشت سال دفاع مقدس را در چنین فضایی تصویر کرده باشد.

امیرو در «دونده» امیر نادری از دیگر شخصیت‌هایی‌ست که یاد خلیج فارس را در اذهان سینمادوستان زنده می‌کند. گرچه نظیر سایر فیلم‌ها پهنای بی‌کران آب‌های آبی جنوب منظور مخاطب نمی‌شود، اما خلیج فارس، از مضامین اصلی داستان و عبور از آن دغدغه مهم «امیرو» است. «موج مرده» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا نیز راوی روزهای پایانی خدمت یکی از فرماندهان نیروی دریایی است که اتفاقات عجیبی را در دل دریای خلیج فارس پشت سر می‌گذارد.

اما سهم قاب‌های محمد بزرگ‌نیا از آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس، بیش از هر کارگردان دیگری بوده است. «کشتی آنجلیکا» دومین تجربه فیلم‌سازی این کارگردان، به بهانه غرق شدن کشتی محمول طلا و نقره در آب‌های جنوب می‌گذرد. همچنین محمد بزرگ‌نیا به سال 1372، «جنگ نفتکش‌ها» را کلید می‌زند، فیلمی که سهم خلیج فارس به‌واسطه جنگ ایران و عراق که دامنه‌اش تا آب‌های گرم جنوب کشیده شده، بیش از قاب و تصویر است.

«راه آبی ابریشم»، اثری پر بازیگر که به سفر طولانی یک ناخدا برای رساندن مال‌التجاره‌ای به چین می‌پردازد، سومین فیلم محمد بزرگ‌نیا با نقش‌آفرینی پهنه بی‌کران دریای جنوب است. در این فیلم، سفر پرماجرای ناخدا از آب‌های نیلگون خلیج فارس آغاز می‌شود.

خلیج فارس هنوز از سینمای ایران طلب دارد و باید خیلی بیشتر سهمش را از سینمای ایران بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رژه شناورهای نظامی ایران در سواحل خلیج فارس
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود