Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@23:15:16 GMT

علت پنهانی ماندن ولایت امام علی (ع) در زمان پیامبر اکرم (ص)

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۵۶۳۷

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،  ولایت امیر المومنین علی (ع) یکی از موضوعاتی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد. واقعه غدیر و خطبه غدیر که از زبان مبارک رسول اکرم (ص) بیان شده است، یکی از مهمترین اسناد برای پرداخت به این موضوع است.

حجت الاسلام و المسلمین کفیل کارشناس مذهبی و پژوهشگر دینی در این باره توضیحاتی ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:  خداوند متعال می فرماید يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ اى پيامبر آنچه از جانب پروردگارت به سوى تو نازل شده ابلاغ كن و اگر نكنى پيامش را نرسانده‏ اى و خدا تو را از [گزند] مردم نگاه مى دارد آرى خدا گروه كافران را هدايت نمى ‏كند. در این آیه به شکل جدی با پیامبر اکرم (ص) صحبت شده است. در خطبه غدیر پیامبر (ص) نسبت به این آیه واکنش نشان می دهند.

وی افزود: ایشان آیه شریفه را در ابتدا می خوانند، سپس می گویند، به این سوال پاسخ می دهند که چرا به این شکل و اینگونه گفته شده است. پیامبر (ص) می گویند، خدا سه مرتبه به من گفت که علی (ع) را به عنوان وصی و جانشین خودم معرفی کنم، اما نکردم،  جبرئیل پیوسته از جانب حضرت حق به سوی من آمد و دستور داد که یان پیام را برسانم، اما پیامبر (ص) می گوید، من این پیام را نرساندم؛ دلیل چیست؟ چون می دانستم منافقان زیاد و متقین کم هستند. می دانستم بعضی ها حیله می کنند، نقشه می کشند، مکر می کنند. پیامبر (ص) در خطبه غدیر در سخنانی این موضوع را تبیین می کنند؛ اما باز خدا تاکید می کند که ماجرای غدی به دلیل اهمتیش اتفاق بیفتد.

این کارشناس مذهبی در پایان اضافه کرد: پیامبر اکرم (ص) می فرمایند، دائما من را اذیت می کردند؛ هر چه می گفتم، گوش نمی دادند؛ می دانسم اگر اشاره کنم علی جانشین من است، مخالفت می کنند. اما وصایت و خلافت امیر المومنین (ع) انقدر اهمیت دارد که خداوند متعال با علمش می گوید، وظیفه ات را انجام بده. نبی ما اگر در تبلیغ و معرفی امیر المومنین کوتاهی کنی، به عنوان جانشین رسالتت را نرساندی. تبیین جانشینی امیر المومنین (ع) عدل نبوت نبی خداست. یعنی اگر این اتفاق نمی افتاد، انگار پیامبر اکرم (ص) هیچ گامی برنداشته بودند. پیامبری که 23 سال رسالت الهی داشت؛ هیچ پیامبری مانند ایشان تحت فشار نبوده و خون دل نخرده است. ثمره این سختی ها و نتیجه همه کارهای رسول اکرم (ص) خلافت مولای متقیان است. به همین دلیل تاکید حضرت حق این است که غدیر اتفاق بیفتد. 

در ادامه می‌توانید ویدیو این مصاحبه را مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناسبت های مذهبی ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود

ایسنا/زنجان امام جمعه سلطانیه گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی را در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

حجت‌الاسلام سیدعمران حسینی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)، بیان کرد: این امام والامقام در مدت ۳۴ سال امامت خود با پنج طاغوت بنی عباس معاصر بود، بنی عباس از امویان هم ظالم‌تر بودند و با این وجود، ایشان در برابر ظالمان ایستاد، مقاومت کرد و تسلیم نشد.

وی با بیان اینکه رویکرد راهبری اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امام صادق (ع) در دوران ۳۴ ساله امامت، راهبرد جهاد تبیین بود، اظهار کرد: ایشان در میدان مبارزه با همه جریانات فکری به مخالفت برخاست تا عقاید باطل را بکوبند و اندیشه‌های منحرف را اصلاح کنند.

وی با توضیح اینکه همه تلاش امام صادق (ع) این بود که عقاید ناب اسلامی را به تشنگان حقیقت هدیه کنند، افزود: حق و باطل همیشه بوده و جهاد با دشمن همیشگی است و این جهاد یک زمان با شمشیر است و یک زمان با زبان که همان جهاد تبیین است.

امام جمعه سلطانیه با بیان اینکه هدفی که امام حسین (ع) با شمشیر دنبال آن بود، امام صادق (ع) با بیان و زبان و قلم انجام داد و مانند امام حسین (ع) علاوه بر اینکه با ظالمان و ستمگران مبارزه کرد با ملحدان و منحرفان به مبارزه پرداخت، گفت: امام صادق (ع) هم مجاهد و امام جهاد تبیین بود و هم مجاهدانی در عرصه‌های مختلف تربیت کرد.

او با اشاره به مسائل فرهنگی در زمان امام صادق (ع) اضافه کرد: توسعه تشیع و حفظ جامعه شیعه از آسیب‌ها، نظام‌مند شدن عقاید، باورها و مفاهیم شیعی، شکل‌گیری تشکیلات سیاسی - عقیدتی و تداوم آن در قالب وکالت، شکل‌گیری و پویایی فقه شیعی از جمله اقدامات حضرت در آن زمان بود و امام صادق (ع) در مدت ۳۴ سال امامت پر برکت خویش، نقش شایسته‌ای در گسترش فرهنگ حیاتبخش اسلام داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • استان گلستان در سوگ شهادت امام صادق (ع) + فیلم
  • آیین سوگواری شهادت ششمین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) در خراسان رضوی
  • برگزاری مراسم سالروز عملیات بازی‌دراز طی روزهای ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت‌ماه
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • امام صادق(ع) در مناظرات آموزگار اخلاق و ادب بودند