Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده سابق مجلس گفت: اینکه گروهی فارغ از جناح‌بندی اصلاح‌طلب و اصولگرا بخواهد در انتخابات نقش‌آفرینی کند، شکست خواهد خورد و حتی اگر بتواند نیرویی به مجلس بفرستد، تأثیری بر جو پارلمان نخواهد گذاشت.

ابراهیم نکو در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که چقدر امکان شکل‌گیری جریان سوم در عرصه رقابت‌های انتخاباتی مجلس یازدهم وجود دارد، اظهار کرد: در کشور ما متأسفانه جناح‌ها و احزاب به معنای واقعی کلمه وجود ندارند و آنانی که زیر اسم یک حزب فعالیت می‌کنند فاقد برنامه‌ها و راهبردهای عملیاتی هستند و به همین دلیل اگر از این گروه‌ها نیرویی به مجلس نیز راه پیدا کند، همتی برای تصویب قوانینی مطابق با خط‌مشی خودشان ندارد و در نتیجه اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا زمانی که وضعیت به همین صورت ادامه پیدا کند، فعالیت‌ها و اقدامات گروه‌ها برای جلب توجه جامعه، عوام‌فریبانه خواهد بود و جمعی از مردم هم به تأسی از این شعارها به صحنه می‌آیند و رأی خود را به متولیان چنین شعارهایی می‌دهند و در نهایت وضعیت به شکلی پیش‌ می‌رود که شاهد بدنامی جریان‌های سیاسی نزد افکار عمومی می‌شویم.

این نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه گروه‌ها و تشکل‌هایی که در فضای فعلی با نام مستقل مطرح می‌شوند، افکار و شعارهای عوام‌فریبانه بیشتری تحویل مردم می‌دهند، تصریح کرد: اینکه گروهی فارغ از جناح‌بندی اصلاح‌طلب و اصولگرا به صحنه بیاید و بخواهد در انتخابات نقش‌آفرینی کند، شکست خواهد خورد و حتی اگر بتواند نیروی به مجلس بفرستد هم از آنجا که برنامه‌ای برای تغییر و تحول در قوانین نخواهد داشت، تأثیرگذار نخواهد بود و مردم را مجذوب خود نخواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات 98 شکل گیری جریان سوم ابراهیم نکو جریان سوم سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب

.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (۳) و تبصره (۳) ماده (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه ۱۴۰۳/۱/۲۸ کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب مبنی بر انتخاب هیئت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی و استانی جهت شرکت در انتخابات دعوت می‌شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می‌توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ تا روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ با مراجعه به سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشوربرای نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیئت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۲ تا روز چهار شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ انجام و اسامی نامزد‌ها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیئت نظارت ۲ روز فرصت دارند تا از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ تا روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۰ اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت ۴۸ ساعت از روز دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱ تا روز سه شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیئت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ (انتخابات احزاب ملی راس ساعت ۰۹:۰۰ صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت ۱۴:۰۰ بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیئت نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند