Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@19:48:33 GMT

حسگری برای رصد درمان زخم ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۳۹۷۵۴

حسگری برای رصد درمان زخم ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پرس اسوسیشن، محققان یک حسگری ابداع کرده اند که به بیماران و پزشکان و پرستاران کمک می کند روند درمان زخم را کنترل کنند.

مهندسان دانشگاه هریوت-وات در ادینبورگ روی حسگر کوچکی کار می کنند که می تواند تغییرات مکانیکی اندک در مقیاس میکرو را در بافت بدن رصد کند.

مایکل کریچتون با دریافت بودجه ٣٦٠هزار پوندی از کنسول تحقیقات علوم فیزیکی و مهندسی این پروژه را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او این حسگر کمک می کند محققان متوجه شوند در زخم چه اتفاقی می افتد. 

این حسگر اندازه گیری های مکانیکی کوچکی انجام می دهد و شیوه تغییرات بافت را به پزشکان نشان می دهد و آنها متوجه می شوند زخم نیاز به درمان متفاوتی دارد یا خیر. 

کریچتون در این باره می گوید: حسگر هوشمند ما به بیمار هشدار می دهد چه زمانی باید به پزشک مراجعه کند تا فرایند درمان بهتر انجام شود.

کد خبر 4690643 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: حسگر خدمات درمانی تحقیقات علمی نوآوری تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان ماهواره صندوق نوآوری و شکوفایی گوشی هوشمند شرکت هواوی فناوری فضایی اینترنت ناسا دارو موبایل تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۹۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • زالو درمان می‌کند؟
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است