Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت آب و فاضلاب خوزستان با صدور اطلاعیه ای شیوع هرگونه بیماری واگیردار از طریق آب شرب در شهر رفیع را تکذیب کرد.

در این اطلاعیه آمده است: "به دنبال انتشار خبری مبنی بر شیوع بیماری واگیردار در شهر رفیع موضوع از طریق معاونت بهره برداری به مدیران کنترل کیفی و نظارت بر بهداشت آب و مدیریت فاضلاب استان جهت بررسی و رفع مشکل احتمالی ارجاع داده شد که در بررسی میدانی با حضور رییس مرکز بهداشت و اعضای شورای شهر رفیع، مدیران و کارشناسان آبفا خوزستان و شهرستان هویزه و رفیع هیچگونه مشکلی در آب شرب مشاهده نشد و میزان کلر باقی مانده شبکه توزیع در حد مطلوب مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق برنامه ریزی های قبلی صورت گرفته شبکه توزیع آب شهر رفیع به طول 50 کیلومتر به منظور اطمینان بیشتر از صحت و سلامت آب و پیشگیری از مشکلات احتمالی پس از وقوع سیلاب اخیر از روزهای گذشته در دست شستشو و گندزدایی قرار گرفته است".

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خوزستان بیماری واگیر دار آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۹۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است