Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@07:42:26 GMT

فعالیت۱۳هزار تشکل کارگری وکارفرمایی

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۰۵۹۳

فعالیت۱۳هزار تشکل کارگری وکارفرمایی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، فرزاد یوسفی با تاکید بر اینکه توسعه کمی و کیفی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، نقش بسزایی در رونق تولید و اقتصاد کشور دارد، اظهار داشت: برنامه‌ها و اولویت‌های اداره کل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی، توسعه‌ کمی و کیفی و همچنین قدرتمندشدن تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با هدف تاثیرگذاری تشکل‌ها در رونق تولید به عنوان بازوان بنگاه‌های اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در حال حاضر، تعداد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در سطح کشور ۱۳ هزار و ۴۰۳ تشکل است که این تعداد نسبت به سال ۹۲، رشد ۶۹ درصدی داشته است.

مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برای حمایت از اصحاب رسانه، روزنامه‌نگاران و خبرنگاران نیز بیش از ۳۰ تشکل صنفی در حرفه خبرنگاری، روزنامه‌نگاری و رسانه در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به ثبت رسیده و ما به دنبال توسعه تشکل‌ها در این حرفه در سطح کشور هستیم.

یوسفی تاکید کرد: هر زمان تشکل‌های ما توسعه پیدا کرده و آموزش‌های لازم به آنها ارائه شد، شاهد حضور فعال آنان در تصمیم گیری‌های دولت در جلسات شورای عالی کار، شورای عالی حفاظت فنی،  شورای عالی تامین اجتماعی و همچنین حضور با اقتدار نمایندگان تشکل‌ها در عرصه‌های بین المللی مانند سازمان بین المللی کار بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه دولت امروز با توجه شرایط کنونی، بیش از همیشه نیاز به ارتباط و تعامل تشکلها و سازمانهای مردم نهاد دارد، گفت: به همین منظور دولت در تصویب نامه‌ها و بخشنامه هایی که به تمامی وزارتخانه ها، سازمانها، موسسات و شرکت های دولتی، نهادهای انقلاب اسلامی و استانداری های سراسر کشور صادر می‌کند، بر لزوم بهره‌گیری از نظرات تشکل‌های کارگری و کارفرمایی تاکید کرده است.

مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی گفت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مکاتباتی را با سایر وزرا برای بهره گیری و استفاده از ظرفیت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی داشته است و همچنین از افراد باتجربه و توانمند تشکل‌های کارگری و کارفرمایی مشاورینی را منصوب خواهد کرد.

یوسفی با بیان اینکه اکنون بهترین دوره‌ای است که تشکل‌های کارگری و کارفرمایی می‌توانند از موقعیت کنونی نهایت استفاده و بهره مندی را برای پگیری مطالبات خود به منظور حفظ حقوق و منافع مشروع و قانونی و بهبود وضع اقتصادی کارگران و کارفرمایان داشته باشند، افزود: دولت همکاری و تعامل زیادی با شرکای اجتماعی با رویکرد تقویت سه جانبه گرایی دارد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه نگاران ایران انجمن صنفی روزنامه نگاران روزنامه نگاری تشکل های کارگری و کارفرمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از رصد عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، عباسی با اشاره به طرح جامع آسیب‌های اجتماعی و تدوین برنامه جامع در باره آن گفت: وظایف و ظرفیت‌های دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی احصا و دفترچه‌ای در این باره تدوین شده است.

وی اضافه کرد که رئیس جمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاه‌های مربوط در حوزه آسیب‌های اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند. در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاه‌ها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عباسی درباره آمارهای آسیب های اجتماعی در کشور، گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در دو سال اخیر دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد در جامعه ایران نیز روند آن متوقف شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در خاتمه با اشاره به کاهش سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط  حاشیه ای در کشور، در عین حال تاکید کرد که علیرغم همه کاهش‌ها باید به این موضوعات همچنان توجه صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست