Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا سیاهپور در در نشست خبری با خبرنگاران افزود:دو محور پر تصادف «لار –جهرم-بندرعباس» و« شیراز- خرامه» در فارس وجود دارد که 35 دوربین ثبت تخلف به صورت خاص در آن مجهز شده است.

وی  با  اشاره به اینکه با نصب 136 سامانه ثبت تخلف در طول محورهای استان توانسته ایم در این مقاطع تعداد تصادفات منجر به فوت را کاهش دهیم، ادامه داد: 170 نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی فارس شناسایی شده که 121 نقطه پرتصادف و 49 نقطه دارای تصادف است که تاکنون 35 نقطه پرتصادف به صورت کامل ایمن‌سازی شده، 28 نقطه در دست اقدام و مابقی نقاط نیز در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان  با بیان اینکه از 49 نقطه دارای تصادف نیز 7 نقطه به صورت کامل ایمن‌سازی شده و ایمن‌‌سازی 8 نقطه نیز در دستور کار است، افزود: پلیس راه‌ استان نیز 70 نقطه که در آنها نگرانی از بابت بروز حادثه وجود داشته به راهداری اعلام کرده که از این بین 22 نقطه ایمن‌سازی شده و ایمن‌سازی 18 نقطه نیز در دست اقدام است که پیشرفت فیزیکی آنها نیز بالای 50 درصد است.

سیاهپور عنوان کرد: 10 محور پرتردد و پرتلفات استان فارس شناسایی شده‌اند که یکی از محورها سه راه دریس به سمت امامزاده سید حسین (ع) کازرون است و برای ایمن‌سازی این نقاط اقداماتی زیادی انجام شده است.

وی به سرعت مطمنه 75 کیلومتر در رانندگی ها اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم سرعت نرمال را کنترل کنیم می توانیم 20 درصد تصادفات منجر به فوت را کاهش دهیم.

سیاهپور عنوان کرد:خواب آلودگی یکی از  شاخصه‌هایی است که به دلیل طول راه های استان فارس  تصادف های منجر به فوت در آن اتفاق می افتد.

 بارانداز جاده ای فارس به اندازه سه استان است

وی با بیان اینکه بارانداز جاده ای فارس به اندازه سه استان است، خاطرنشان کرد: در سال 96 ، 1076 نفر در استان فارس کشته شدند که با استان دوم تنها 245 نفراختلاف دارد.

سیاهپور افزود: در سال 97، 1024 کشته در تصادفات استان فارس به وقوع پیوست و  استان دوم بعد از فارس، سیستان و بلوچستان با 911 کشته بوده است.

 شرح ماجرای تصادف اخیر محور «شیراز - خرامه »

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس با اشاره به تصادف اخیر محور «شیراز - خرامه » که منجر به فوت یک دختر جوان در این جاده شد، یادآور شد: تابلوهای نصب شده در این محور قبل از تصادف رخ داده، نصب و اجرا شد.

سیاهپور با بیان اینکه عمر و محل تابلو  مشخص است، افزود: بعد از آنکه کلیپی بعد از حادثه این محور در فضای مجازی منتشر شد؛ کارشناسان اداره راهداری این محور را مورد بررسی قرار دادند که مشخص شد تا دو کیلومتر قبل ازاین نقطه تابلوها ،علائم جاده و کاهش سرعت به 85 کیلومتر به رانندگان اعلام و دو بار نیز کاهش سرعت به 50 کیلومتر تا نزدیک به محل وقوع حادثه به کاربران جاده ای اطلاع داده شده بود.

این مقام مسوول افزود: در استعلام های صورت گرفته مشخص شد که تنها در این محور سه تصادف جرحی روی داده است و بعد از آن نیز پلیس عبور از سرعت مطمنه را دلیل واژگونی خودرو مورد نظر اعلام کرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مدیریت سرعت را یکی از دغدغه های این اداره در استان عنوان کرد و افزود: در کاهش تصادفات به همکاری و کمک مردم احتیاج داریم و روی آنها حساب ویژه باز کرده ایم .

شاخص ها ی فارس در مقایسه با کشور در افزایش تصادفات

وی با بیان اینکه در فضای عمومی عمدتا فارس به عنوان استان اول کشته ها در تصادفات رانندگی اعلام می کنند، خاطرنشان کرد: باید شاخص ها و پتانسیل های استان فارس در مقایسه با کشور برای افزایش تصادفات در نظر بگیریم.

وی افزود: از لحاظ شاخصه جمعیتی به نسبت جمعیت استان در تصادفات رانندگی رتبه 17 در کشور هستیم (به ازای هر یک میلیون نفر، 211 نفر فوتی در سال گزارش شده است)

سیاهپور با اشاره به اینکه از نظر طول و مسیر راه ها در کشور رتبه 14 هستیم، عنوان کرد:دغدغه اداره کل حمل و نقل جاده ای فارس تردد شهروندان در شعاع 30کیلومتری شهرها به صورت پیاده و موتورسیکلت ها است که بدون رعایت خطوط ریسک های تصادف در استان را افزایش می دهد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس با بیان اینکه آمار کشته های جاده ای فارس در سال 96 نسبت به سال 95 کاهش پیدا کرده است، افزود:سال 97 نیز نسبت به سال 96  کاهش تلفات ناشی از  تصادفات را داشته ایم .

سیاهپور گفت: 168 میلیارد تومان بدهکاری در سنوات گذشته تا آخر سال 97 در تامین ایمنی حوزه های مختلف را متحمل شدیم.

 

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد تصادف تصادفات رانندگی دوربین راهداری و حمل و نقل جاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۱۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصادف رانندگی وزرای اسرائیلی سریالی شد | فیلم دومین تصادف
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • (ویدئو) تصادف رانندگی دومین وزیر اسرائیل در دو روز پیاپی
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است