Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرار است تا زمانی که همه مردم کارت‌های سوخت شخصی در اختیار نداشته باشند، کارت‌های سوخت جایگاه‌داران جمع‌آوری نشود؛ اما به نظر می‌رسد از این پس دیگر کارت‌سوخت جایگاه‌داران مثل گذشته به تعدد و در کنار هر نازل سوخت گیری موجود نیست. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، از بامداد فردا، بر اساس مصوبه دولت، استفاده از کارت سوخت شخصی در هنگام سوخت‌گیری در جایگاه‌های عرضه بنزین الزامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اجرای برنامه لزوم استفاده از کارت سوخت شخصی، کلانشهر‌های تهران، کرج، تبریز و اصفهان دارای اولویت اعلام شده و بررسی‌های میدانی تسنیم از برخی از جایگاه‌های عرضه بنزین در نقاط مختلف کلانشهر تهران در صبح امروز (۲۱ مردادماه) نشان می‌دهد، نخستین تغییر در پمپ بنزین‌های تهران از سوی جایگاه‌داران اعمال شده است.

در کلانشهر تهران تاکنون کارت‌های سوخت جایگاه‌داران به صورت متعدد در کنار اغلب نازل‌های سوخت با ریسمان، زنجیر و یا مفتولی بسته شده، قرار داشت و مردم در مراجعه به پمپ بنزین‌ها به راحتی به کارت سوخت جایگاه‌داران دسترسی داشتند، اما از صبح امروز این ریسمان‌ها و مفتول‌ها بریده شده و کارت‌ها اغلب از کنار نازل‌های سوخت جمع‌آوری شده اند.

قرار است تا زمانی که همه مردم کارت‌های سوخت شخصی در اختیار نداشته باشند، کارت‌های سوخت جایگاه‌داران جمع‌آوری نشود، اما به نظر می‌رسد از این پس دیگر کارت‌سوخت جایگاه‌داران مثل گذشته به تعدد و در کنار هر نازل سوخت گیری موجود نیست و اگر شخصی بدون داشتن کارت سوخت شخصی به پمپ بنزینی مراجعه کند، باید از متصدیان جایگاه تقاضا کند تا کارت سوخت آزاد را برای سوخت‌گیری در اختیار وی قرار دهند.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران روز گذشته در گفت‌وگویی در این خصوص گفت: "با هماهنگی‌های صورت گرفته به مدت چند روز کارت سوخت جایگاه‌ها در اختیار مردم قرار می‌گیرد و تا زمانی که مطمئن نشده‌ایم همه مالکان خودرو و موتورسیکلت‌ها دارای کارت هستند و مشکلی در این زمینه ندارند، محدودیت‌ها را اعمال نخواهیم کرد. "

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الزامی شدن کارت سوخت شخصی جایگاه های عرضه بنزین سوخت گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • سوخت و بیمه لنج‌داران باید پیگیری شود
  • معمای بنزین در ایران
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت