Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@21:40:59 GMT

رتبه‌های برتر کنکور چرا متعلق به مدارس غیردولتی هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۳۵۶۸

حمیدرضا حاجی بابایی در گفت‌وگو با  خانه‌ملت نظر خود درباره متعلق بودن رتبه‌های برتر کنکور به مدارس غیردولتی را اینگونه توضیح داد: مخالف مدارس غیردولتی نیستم اما باید دانست که مدارس دولتی نیز دارای رتبه بندی هستند؛ برخی موفق و بعضی کمتر اما همچنانکه معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد، موفقیت در مدارس دولتی بالاتر از مدارس غیردولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه موفقیت مدارس غیردولتی نیز افتخارآفرین است اما نباید با ظرفیت مدارس دولتی رشد کنند؛ یعنی نباید معلمان برتر و نمونه از مدرسه دولتی به مدارس غیردولتی بُرده شود.

وی ادامه داد: حدود 900 هزار معلم استخدام دولت وجود دارد و مادام که در قید حیات هستند، دولت موظف به پرداخت حقوق و مستمری آنهاست لذا اگر به دنبال ارتقای مدارس دولتی هستیم باید ظرفیت آن در اختیار خودش قرار گیرد، نه مدارس غیردولتی.

نباید معلمان نمونه مدارس دولتی به  مدارس غیر دولتی برده شوند

حاجی بابایی توضیح داد: وقتی در شهر تهران ۱۲ هزار کمبود معلم وجود دارد و برخی کلاس‌های مدرسه تا آبان نیز بدون معلم است، با کدام اجازه باید معلم درجه یک او در مدارس غیر دولتی کار کند.

وی گفت: سال گذشته ۱۹۴ هزار کمبود معلم در سراسر کشور وجود داشت که تا ۳ سال آینده به ۴۰۰ هزار نفر می‌رسد؛ ضمن آنکه در حال حاضر و با روند بازنشستگی فعلی حدود ۲۵۰ هزار کمبود معلم داریم.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس تاکید کرد: در شرایطی که میانگین تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های درس افزایش پیدا کرده و برخی کلاس‌ها نیز تا دو ماه از ابتدای سال معلم ندارند، چگونه مدرسه دولتی می‌تواند با مدرسه غیردولتی با بهترین معلم‌ها و برنامه آموزشی منظم و مشخص، رقابت کند./

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۳۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دیدار ۴۰ معلم از خراسان جنوبی با رهبر انقلاب
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها