Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ نماینده پیشین ولی فقیه در امور حج و زیارت، ادعای ‌پذیرش تقصیر از سوی ایران در ارتباط با فاجعه منا را ادعایی نادرست ذکر کرد و گفت: ما عزت ملت ایران را با هیچ چیزی عوض نمی کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی‌عسکر امروز (دوشنبه) در واکنش به اظهارات «مرتضی رکن‌آبادی» در یک برنامه تلویزیونی، ‌اضافه کرد: رکن آبادی اصلا در جایگاهی نیست که در اینباره نظر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به شدت ادعاهای رکن آبادی را تکذیب و اعلام می کنم که اصل تفاهم نامه موجود است.
نماینده پیشین ولی فقیه در امور حج و زیارت در واکنش به ادعای رکن آبادی مبنی بر اینکه «اطلاع دقیقی دارم و به موقع منبع را اگر نیاز بود حتما معرفی می‌کنم»، از رکن‌آبادی خواست مدارک اثبات ادعای خود را ارائه کند.
وی اضافه کرد: در تفاهم‌نامه‌ حج ایران و عربستان، ذکر شده است که مساله منا باید روشن شود. در تفاهم‌نامه‌ حج‌ کاملا به نکات مختلف توجه شده و به هیچ وجه ادعای مطرح‌شده در خصوص پذیرش تقصیر از طرف مسئولان ایرانی در این تفاهم‌نامه درست نیست.
قاضی‌عسکر درباره این موضوع که چرا تاکنون پیگیری‌ها برای پرداخت دیه از سوی عربستان به نتیجه نرسیده است، گفت: مذاکرات بین سازمان حج و زیارت با مسئولان عربستان در رابطه با حقوق شهدای منا و شهدای مسجد الحرام ادامه دارد و یکی از موضوعات اصلی همه مذاکرات بوده است.
وی افزود: پرداخت دیه شهدای مسجدالحرام از سوی عربستان در دست اقدام است. ابتدا قرار بود از طریق سازمان ملل پرداخت شود که به خاطر موضوع تحریم‌ها، ایران خواستار پرداخت آن به سازمان حج و زیارت شد تا معادل ریالی آنرا به خانواده‌های قربانیان پرداخت کند.
قاضی عسکر، پیشنهاد دعوت از خانواده‌های شهدای مسجد الحرام به سفر عمره و پرداخت دیه به صورت مستقیم به آنها و همچنین پرداخت دیه به سفارت یکی از کشورهای همسایه را از دیگر پیشنهادات ایران در این رابطه عنوان کرد و افزود: سازمان حج و زیارت زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد است و برای حل موضوع به اقدام وزارت خارجه نیاز است که با توجه به قطعی روابط دیپلماتیک بین تهران و ریاض، هنوز اقدام موفقی نشده است.
وی از تهیه 50 جلد سند درباره مقصر بودن عربستان در موضوع فاجعه منا خبر داد و گفت: تا زمانی که روابط تهران-ریاض به حالت عادی برنگردد، نمی توان درباره زمان روشن شدن ابعاد این مساله نظر داد.
«مرتضی رکن‌آبادی» برادر غضنفر رکن‌آبادی (دیپلمات ایرانی و از جان‌باختگان فاجعه منا)  در یک برنامه تلویزیونی مدعی شده است که اسناد و منابع موثقی دارد که نشان می‌دهد ایران برای باز شدن راه حج، توافق‌نامه‌ای را امضا کرده که در آن پذیرفته مقصر فاجعه منا ایرانی‌ها بوده‌اند.
در فاجعه دلخراش دوم مهرماه ۱۳۹۴ در آیین رمی جمرات در روز عید قربان در خیابان ۲۰۴ در منطقه منا شهر مقدس مکه بیش از هفت هزار زن و مرد و کودک بی گناه از مسلمانان سراسر جهان جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۴۶۵ شهید و تعدادی مصدوم و مفقود آن متعلق به حجاج ایرانی بود.
براساس آمار موجود در این فاجعه دلخراش ایران با ۴۶۵ شهید بیشترین جانباخته را داشته و کشورهای مالی با ۳۱۲، نیجریه با ۲۷۴، مصر با ۱۹۰، بنگلادش با ۱۳۷ و اندونزی ۱۲۹ جانباخته پس از ایران بیشترین تلفات را داشته‌اند. برچسب ها: رکن‌آبادی ، قاضی عسکر

منبع: خرداد

کلیدواژه: رکن آبادی قاضی عسکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)

عصر ایران _ دو سیل ویرانگر در حدود دو ماه بلوچستان را به زیر آب برد. حالا در بعضی مناطق آب یا قطع است یا بو می‌دهد. بعضی روستاها کاملا در زیر گل دفن شده‌اند. آسمان ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر در 50 سال گذشته تا این حد نباریده بود.

گزارش را اینجا ببینید

 

مردم در سیل گرفتار شدند و امداد وجود نداشت پس خودشان دست به کار شدند و به داد هم رسیدند. جاده‌ها بیشترین آسیب را دیده‌اند. گفته شده راه‌ها تا 70 درصد تخریب شده‌اند. به همین دلیل ممکن است هنوز خبری از وضعیت مردم بسیاری روستاها منتشر نشده باشد.

گفته شده بیش از 10 نفر کشته شده‌اند اما احتمالا این آمار دقیق نیست. بسیاری از مردم جنوب بلوچستان فقیرند و حالا خانه و لوازم زندگی و محصولات کشاورزی خود را هم از دست دادند. با توجه به محرومیت منطقه معلوم نیست این خسارات کی جبران شود. این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تصاویری از وقوع سیل و بارندگی شدید در کرمان (فیلم) نجات ۱۸ نفر گرفتار در سیل روستای شادکام بافق (فیلم) درخواست تلخ کودکان سیل زده برای داشتن دمپایی (فیلم)

دیگر خبرها

  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین
  • "عمره مفرده" چه اعمالی دارد؟
  • عمره مفرده چه اعمالی دارد؟
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • فاجعه سیل بلوچستان/ وضع از سیل قبلی بدتر است/ ببینید چطور مردم خودشان به داد همدیگر رسیدند (فیلم)
  • ماجرای کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین خواری
  • واکنش همتی به هشدار رئیسی درباره انحلال بانک‌های متخلف؛ کسری‌های آن‌ها از چه محلی پرداخت خواهد شد؟
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!