Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کار کاملاً اشتباه است چون ضرر این بطری های پلاستیکی بسیار بیشتر از فایده ی آن ها است. در ساخت وسایل پلاستیکی از جمله بطری های پلاستیکی، از ماده ی شیمیایی ای به نام بیسفنول (بیشتر آن را به نام BPA می شناسند) استفاده می شود. این ماده ی شیمیایی خطرناک است و می تواند وارد آب شود و باعث رشد سریع باکتری های خطرناک در شکاف های بطری های پلاستیکی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسأله عواقب بسیار خطرناکی برای سلامتی ما دارد.

متأسفانه بسیاری از کسانی که از آب معدنی و دیگر نوشیدنی هایی که بطری پلاستیکی دارند استفاده می کنند، دوباره و چند باره از این بطری ها استفاده می کنند چون تصور می کنند این کار ضرری ندارد، در حالی که اینگونه نیست. حتی محصولات پلاستیکی بدون BPA هم بی خطر نیستند چون تولید کنندگان وسایل پلاستیکی حالا مواد شیمیایی استروژنی دیگری را جایگزین آن کرده اند که چندان شناخته شده نیستند اما ممکن است که همان خطرات BPA را برای سلامت انسان داشته باشند.

مضرات استفاده از بطری آب معدنی

این مواد شیمیایی استروژنی می توانند تأثیری منفی بر تعادل هورمونی بدن انسان داشته باشند، اما خطرات احتمالی بطری های پلاستیکی به همینجا ختم نمی شود. دانشمندان آمریکایی با تحقیق بر روی ۲۵۹ بطری آب پی بردند ۹۳ درصد این بطری های از نوعی آلودگی میکروپلاستیک برخوردار بودند. علاوه بر این، بطری های پلاستیکی یک بار مصرف عمدتاً از پلی‌اتیلن ترفتالات (یا PET) ساخته می شوند. استفاده از این بطری ها بی خطر، اما استفاده ی مجدد از آن ها مضر است. این وسایل پلاستیکی در صورت حرارت دیدن یا خراش برداشتن، می توانند آب را آلوده به مواد شیمیایی کنند.

علاوه بر این، مسأله ی آلودگی باکتریایی را هم باید درنظر گرفت. بطری های آب معدنی هم مانند هر بطری نوشیدنی دیگری با دهان و دست های ما تماس دارند، یعنی دو قسمتی از بدن که مملوء از میکروب هستند. دهانه ی این بطری ها کوچک است، ویژگی ای که شستن و تمیز کردن آن ها را سخت می کند. این مسأله در ترکیب با رطوبت محیط می تواند شرایطی به وجود آورد که بطری آب را به محلی برای رشد باکتری ها تبدیل کند.

برای اینکه بتوانید بدون صدمه زدن به سلامتی خود، آب بدن تان را تأمین کنید، باید از استفاده ی مجدد از بطری های پلاستیکی یک بار مصرف خودداری کنید. در عوض این کار، بعد از تمام شدن آب یا نوشیدنی داخل بطری، آن را دور بیندازید، یا بهتر آنکه به جای خریدن آب معدنی، یک بطری پلاستیکی بدون BPA، شیشه ای یا استیل تهیه و آن را از آب پر کنید. با این کار نه تنها به سلامت خود، بلکه به محیط زیست هم کمک می کنید. منبع: روزیاتو

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سلامتی بطری آب بطری آب معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۴۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمای حیرت‌انگیز اسب سیاه آسمان از نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب / عکس و فیلم

به گزارش خبرآنلاین، تصاویر جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب، بخشی از آسمان را در صورت فلکی جبار (شکارچی)، در سمت غربی ابر مولکولی شکارچی B نشان می‌دهد و بر لبه نورانی بالای ساختار متمایز غبار و گاز سحابی متمرکز است.

سحابی سر اسب که به «بارنارد 33» هم معروف است، از امواج متلاطم گاز و غباری برمی‌خیزد که 1300 سال نوری از ما قرار دارد و پیش‌ستارگان فراوانی را در دل خود جای داده است. این سحابی از ابر میان‌ستاره‌ای عظیمی تشکیل شده که در حال فروپاشی است، ستاره جوان داغی در نزدیکی آن با قدرت تمام، می‌تابد و با پرتوهای پرانرژی خود، این سحابی را لایه‌به‌لایه می‌تراشد. ابرهای گازی اطراف سر اسب قبلاً از بین رفته‌اند، اما ستون برآمدگی از توده‌های ضخیم موادی ساخته شده که فرسایش آن‌ها سخت‌تر است. منجمان تخمین می‌زنند که حدود پنج میلیون سال تا از بین رفتن کامل این سحابی زمان باقی مانده باشد.

شرح عکس: چشم‌انداز لبه فوقانی سحابی سراسب در نور فروسرخ نزدیک. در زمینه تصویر می‌توانید ستارگان کهکشان (اجرام نورانی ۸ پر) و کهکشان‌های دوردست را ببینید. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ‌تر، اینجا را کلیک کنید.

سحابی سر اسب، از شناخته‌شده‌ترین مناطق تحت سلطه فوتون (PDR) ست. در چنین منطقه‌ای، نور فرابنفش ستارگان جوان و سنگین، ناحیه‌ای از گازوغبار گرم و عمدتاً خنثی را بین گازهای کاملاً یونیزه‌شده اطراف ستارگان پرجرم و ابرهایی که در آن متولد شده‌اند، ایجاد می‌کند. این تابش فرابنفش به‌شدت بر رویدادهای شیمیایی گازهای این مناطق تأثیر می‌گذارد و به‌عنوان مهم‌ترین منبع گرما عمل می‌کند.

این مناطق در جایی پدیدار می‌شوند که گازهای میان‌ستاره‌ای از یک‌سو به‌اندازه‌ای متراکمند که خنثی بمانند و از سوی دیگر، آن‌قدر متراکم نباشند که از نفوذ نور فرابنفش ستارگان پرجرم جلوگیری کنند. نور ساطع‌شده از این نوعPDR ها ابزاری منحصربه‌فرد برای مطالعه فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی است که باعث تحول ماده میان‌ستاره‌ای کهکشان ما و دیگر نقاط عالم، از دوران اولیه تشکیل ستاره‌های عظیم باستانی تا امروز می‌شود.

شرح عکس: نمای لبه فوقانی سحابی سر اسب در نور فروسرخ میانی.

سحابی سر اسب به دلیل نزدیکی و هندسه آن که تقریبا از لبه دیده می‌شود، هدف ایده‌آلی برای اخترشناسان است تا ساختار فیزیکی PDRها و تکامل ویژگی‌های شیمیایی گازوغبار و مناطق انتقالی بین آن‌ها را مطالعه کنند. PDRها از بهترین اجرام آسمان برای بررسی نحوه تعامل تابش با ماده میان‌ستاره‌ای به شمار می‌روند.

آن‌چه جیمز وب دیده است

به لطف ابزارهای MIRI و NIRCam که به‌ترتیب تصاویر فروسرخ میانی و فروسرخ نزدیک را ثبت می‌کنند،گروهی بین‌المللی از اخترشناسان برای اولین بار، ساختارهای کوچک‌مقیاس لبه نورانی سر اسب را آشکار کردند. آن‌ها همچنین شبکه‌ای از ویژگی‌های طولی را شناسایی کرده‌اند که عمود بر جبهه PDR گسترش یافته و حاوی ذرات غبار و گاز یونیزه‌شده در جریان تبخیر فوتونی سحابی کشیده شده‌اند. این مشاهدات همچنین به اخترشناسان امکان داده است که اثرات تضعیف و انتشار غبار را بررسی کنند و شکل چندبعدی سحابی را بهتر درک کنند.

در مرحله بعد، ستاره شناسان قصد دارند داده‌های طیف‌سنجی به‌دست‌آمده از سحابی را برای اثبات تحول خواص فیزیکی و شیمیایی مواد مشاهده‌شده در سراسر سحابی مطالعه کنند.

تلسکوپ فضایی جیمز وب با آینه ۶٫۵ متری خود، بزرگ‌ترین و قدرتمندترین تلسکوپی است که تاکنون به فضا پرتاب شده است و امید می‌رود که تا پایان این دهه به مأموریت خود ادامه دهد.

منبع: آژانس فضایی اروپا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901324 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!
  • خونسردی عجیب مرد هندی هنگام شکار مار کبرا با بطری (فیلم)
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • شکار دیدنی مار کبرا با بطری
  • نمای حیرت‌انگیز اسب سیاه آسمان از نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب / عکس و فیلم
  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • نحوه ساخت کاردستی با بطری پلاستیکی و مواد دور ریختنی (فیلم)
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی