Web Analytics Made Easy - Statcounter

فول بک سابق آتالانتا شاید راهی بوندس لیگا شود.

طرفداری- اخیراً گزارش شد که میلان در صورت رسیدن پیشنهادی مناسب، از واگذاری آندره آ کونتی به سایر تیم ها استقبال می کند. اکنون وردربرمن برای جذب کونتی با میلان تماس گرفته است.

به نقل از وبسایت جانلوکا دی مارتزیو؛ طی ساعات اخیر وردربرمن تماس هایی با میلان برای انتقال کونتی به آلمان برقرار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتقال هنوز در مراحل ابتدایی خود به سر می برد اما به هرحال وردربرمن تلاش می کند رضایت میلان را جلب کند. طی ساعات آینده، با قاطعیت بیشتری می توان در مورد حضور احتمالی این فول بک ایتالیایی در بوندس لیگا صحبت کرد. علاوه بر وردربرمن، پارما نیز به جذب کونتی علاقه مند است.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۴۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا وارد عربستان شد تا با مقامات ۱۲ کشور عربی درباره تحولات غزه و شرایط موجود بین اسرائیل و حماس گفتگو کند. بلینکن و دیگر دستیاران ارشد بایدن تلاش می‌کنند راه حل سیاسی بلندمدتی برای مناقشه موجود در منطقه دنبال کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل گفتگو کرد و در عین حال هشدار‌های خود را درباره حمله جدید اسرائیل به رفح در جنوب غزه تکرار کرد تا درباره چشم انداز یک توافق آتش بس احتمالی برای آزادی گروگان‌ها صحبت کند. این تماس برای هموار کردن راه برای آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، بود که تنها چند ساعت قبل از آن تماس، روز یکشنبه واشنگتن را برای سفر جدید خود به خاورمیانه با هدف کاهش شدت جنگ در غزه ترک کرد.

«پیتر بیکر» در گزارش ۲۸ آوریل در نیویورک تایمز نوشت، یک مقام دولت گفت که حدود سه چهارم تماس تقریبا یک ساعته بایدن با نتانیاهو بر آتش بس احتمالی و معامله گروگان‌ها متمرکز بود. مقامات آمریکایی گفته اند که اسرائیل طرح پیش نویس آمریکا را پذیرفته است و آن‌ها حماس را مقصر شکست در دستیابی به توافق می‌دانند. این مقام گفت، در طول این تماس، رئیس جمهور پذیرفت که مسوولیت پذیرفتن جدیدترین پیشنهاد بر عهده حماس است.

این دو همچنین درباره فیلم‌های مربوط به گروگان‌ها که هفته گذشته توسط حماس منتشر شد؛ از جمله فیلم‌هایی که دو گروگان را با تابعیت آمریکایی نشان می‌دهند، گفتگو کردند. مقامات آمریکایی درباره اینکه چرا حماس بیش از ۶ ماه پس از دستگیری گروگان‌ها این فیلم‌ها را منتشر می‌کند گیج شده اند، اگرچه ممکن است هدف افزایش فشار عمومی در اسرائیل بر نتانیاهو برای دادن امتیازات بیشتر برای دستیابی به توافق باشد.

تماس بایدن با نتانیاهو سه هفته پس از آن صورت گرفت که بایدن به نخست وزیر گفت در حمایت خود از جنگ اسرائیل تجدید نظر خواهد کرد، مگر اینکه برای تسهیل تحویل غذا و سایر تجهیزات به غزه و محدود کردن تلفات غیرنظامیان تلاش بیشتری انجام دهد. از آن زمان، کمک‌های بشردوستانه به غزه افزایش یافته است. در بیانیه‌ای پس از این تماس، کاخ سفید گفت که بایدن «موضع صریح خود» درباره هرگونه عملیات در رفح را تکرار و «مذاکرات جاری برای آزادی گروگان‌ها و آتش بس فوری در غزه» را با نخست وزیر بررسی کرد.

«ویویان نریم» و «زولان کانو یانگز» هم در گزارش دیگری در نیویورک تایمز نوشتند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) وارد عربستان شد تا با مقامات ۱۲ کشور عربی درباره تحولات غزه و شرایط موجود بین اسرائیل و حماس گفتگو کند. او پس از عربستان سعودی راهی اردن و اسرائیل خواهد شد. یک مقام وزارت امور خارجه که نخواست نامش فاش شود، روز دوشنبه در عربستان سعودی گفت: بلینکن انتظار دارد در یک گروه با مقامات عرب و اروپایی دیدار کند تا درباره طرح‌هایی برای بازسازی غزه صحبت کند.

عربستان سعودی میزبان نشست سه روزه مجمع جهانی اقتصاد است و مقامات ارشد عرب از جمله همتایان دیپلماتیک بلینکن در این رویداد در ریاض حضور دارند. آن‌ها شامل وزرای ارشد قطر و مصر، دو میانجی عرب هستند. بلینکن و دیگر دستیاران ارشد بایدن تلاش می‌کنند تا راه حل سیاسی بلندمدتی را برای این مناقشه دنبال کنند. بایدن و نتانیاهو، در تماسی که برای هموار کردن مسیر سفر بلینکن بود، بعدازظهر یکشنبه به مدت نزدیک به یک ساعت تلفنی گفتگو کردند.

بر اساس بیانیه کاخ سفید که پس از این تماس منتشر شد، این دو درباره «افزایش ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه» گفتگو کردند و بایدن هشدار خود را درباره حمله جدید به رفح در جنوب غزه تکرار کرد. او همچنین با نتانیاهو «مذاکرات در حال انجام برای تضمین آزادی گروگان‌ها و آتش بس فوری در غزه» را بررسی کرد.

دولت بایدن در بهترین سناریوی خود، به دنبال عادی سازی رابطه بین عربستان و شاید چند کشور عرب دیگر است. در مقابل، عربستان تسلیحات پیشرفته و تضمین‌های امنیتی، از جمله یک معاهده دفاعی متقابل، از ایالات متحده و تعهد به همکاری ایالات متحده در برنامه هسته‌ای غیرنظامی در این پادشاهی دریافت خواهد کرد.

مقامات آمریکایی و سعودی می‌گویند که اسرائیل به نوبه خود باید به یک مسیر مشخص برای تاسیس یک کشور فلسطینی با ضرب الاجل‌های مشخص متعهد شود. شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، روز یکشنبه گفت که مقامات سعودی امیدوارند در جریان سفر بلینکن به ریاض درباره گام‌های مشخص در جهت ایجاد یک کشور فلسطینی گفتگو کنند.

دیگر خبرها

  • درخواست مخاطبان برای تولید نون‌ خ ۶
  • کشاورز پارس‌آبادی ۳۰ میلیارد تومان را به صاحبش برگرداند
  • وقتی آندره آ پیرلو فوتبال را به هنر تبدیل می‌کند / فیلم
  • مصاحبه پذیرفته شدگان در آزمون بهزیستی استان برگزار می شود
  • ماموریت بلینکن در عربستان چیست؟
  • مارک آندره تراشتگن در رده دوم بیشترین بازی برای بارسلونا توسط بازیکنان غیر اسپانیایی
  • اعلام شماره تماس برای دیدار مردمی وزیر بهداشت
  • آندره ویاش بواش رئیس باشگاه پورتو شد
  • گل دیدنی آندره آیو به پاری سن ژرمن (پاری سن ژرمن 1-۲ لوآور)
  • پیروزی خانگی بایرن مونیخ و شکست سنگین دورتموند