Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:02:03 GMT

۶ نشانه تغییر رفتار امارات در برابر ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۵۵۲۹

۶ نشانه تغییر رفتار امارات در برابر ایران

در گزیده ای از گزارش روزنامه دنیای اقتصاد می خوانیم: محمد بن زاید ولیعهد پرنفوذ امارات به چه دلایلی به دنبال کاهش تنش و بهبود رابطه با تهران است؟

امارات‌متحده‌عربی اخیرا رویکرد متفاوتی در قبال ایران در پیش گرفته است و شاهد تحولات و نشانه‌هایی در روابط دو کشور هستیم که حداقل طی چند سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امارات طی سال‌های گذشته همواره کشوری بوده که در کنار عربستان سعودی و در مقابل جمهوری اسلامی ایران قرار داشته است.

اما تحولات روزها و هفته‌های اخیر، چهره دیگری از امارات را برای افکار عمومی و تحلیلگران منطقه آشکار ساخته و آنها را با این پرسش مواجه کرده که آیا سیاست خارجی و رفتار امارات در برابر ایران واقعا تغییر کرده یا خیر؟   برای تحلیل این موضوع می‌توان به نشانه‌هایی اشاره کرد که طی هفته‌های اخیر شاهد بوده‌ایم؛ در یک دسته‌بندی کلی ۶ نشانه را می‌توان برای تغییر رفتار امارات مورد واکاوی قرار داد.

سفر هیات نظامی امارات به تهران

نخستین نشانه به سفر هیات نظامی امارات به تهران مربوط می‌شود؛ یک هیات ۷ نفره از مقامات گارد ساحلی امارات روز سه‌شنبه ۸ مرداد وارد تهران شد و در رابطه با همکاری مرزی دو کشور، تردد اتباع و ترددهای غیرمجاز یا بدون اطلاع و تسهیل و تسریع تبادل اطلاعات طرفین با مقامات ایرانی گفت‌وگو کرد. این ششمین نشست گارد ساحلی ایران و امارات است. پنجمین نشست گارد ساحلی دو کشور در سال ۱۳۹۲ یعنی ۶ سال پیش برگزار شده بود. انتشار تصویری از این سفر در رسانه‌ها که در آن دو فرمانده نظامی ایرانی و اماراتی، در برابر پرچم‌های دو کشور با لبخند با هم در حال دست دادن و ردوبدل کردن سندهای یک یادداشت تفاهم هستند، بسیار جلب توجه کرد.

واکنش ابوظبی به ماجرای فجیره

دومین نشانه‌ای که با تکیه بر آن می‌توان تحلیل کرد که امارات تا حدودی به سمت ایران تغییر موضع داده است به انفجار اخیر فجیره بازمی‌گردد. زمانی که در تاریخ ۲۲ اردیبهشت، چهار نفتکش در نزدیکی بندر فجیره امارات آسیب دیدند بسیاری ارزیابی‌شان تشدید تنش‌ها در منطقه خلیج‌فارس بود. اما موضع‌گیری نرم‌ومحتاطانه ابوظبی، سناریوی افزایش تنش را مختل کرد. در این رابطه شاهد بودیم که با وجود ادعاهای آمریکا علیه ایران، موضع امارات این بود که بررسی این ادعاها نیاز به اسناد بیشتری دارد.

خروج بخشی از نیروهای اماراتی از یمن

در عین حال امارات‌متحده‌عربی که یکی از ارکان اصلی ائتلاف عربستان سعودی در جنگ یمن بود، اخیرا بخش عمده‌ای از نیروهایش را از یمن خارج کرد. منابع خبری هفتم تیرماه از تصمیم امارات برای خروج بخش بزرگی از نیروهای نظامی خود از یمن و ائتلاف عربی خبر دادند. این درحالی است که بخشی از گروه‌های درگیر در یمن مورد حمایت عربستان سعودی و امارات و بخشی که انصارالله را شامل می‌شود مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران هستند. اما اخیرا موازنه در یمن به هم ریخته و شاهد آن هستیم که متحدان دیروز به رقبای در عدن تبدیل شده‌اند. درگیری‌های نیابتی امارات و عربستان در جنوب یمن در نهایت به سقوط مقر دولت منصور هادی در عدن انجامید.

اعلام موضع حوثی‌ها

یکی دیگر از فاکتورهایی که می‌توان نشانه تغییر رویکرد امارات تلقی کرد به برخی تفاهمات میان حوثی‌ها که از حمایت معنوی ایران برخوردار هستند و ابوظبی مربوط می‌شود. بنابر ادعای برخی منابع خبری ظاهرا پس از تحولات اخیر، حوثی‌ها اعلام‌ کرده‌اند که از این پس در جنگ یمن به اهداف امارات حمله نمی‌کنند و تنها اهداف عربستان را مورد هدف قرار خواهند داد. پیش‌تر نیز یک منبع یمنی فاش کرده بود که امارات در چارچوب تفاهم‌های اخیر خود با ایران، تعهد کرده که ترتیبات صحنه سیاسی در جنوب یمن را که تغییر داده بود، به وضع سابق بازگرداند. تغییر در آرایش شورای انتقالی جنوب و هماهنگی اطلاعاتی با حوثی‌ها دو بخش مهم از این تفاهم است.

اعلام آمادگی دو بانک امارات برای نقل‌وانتقال پول به ایران

نکته دیگری که حاکی از چرخش امارات به سمت ایران است اعلام آمادگی دو بانک اماراتی برای نقل‌وانتقال پول به ایران است؛ مساله‌ای که هشتم مرداد و همزمان با ورود هیات نظامی امارات به ایران توسط شهاب قربانی، دبیر کل کانون صرافان ایران اعلام شد. این تصمیم امارات در شرایطی اتخاذ شده که ایالات‌متحده آمریکا به زعم خود سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کرده و تلاش می‌کند تا با کمپین فشار حداکثری خود اقتصاد ایران را فلج کند. به گزارش واشنگتن‌پست، تئودور کاراسیک، تحلیلگر مسائل کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس معتقد است که امارات روزبه‌روز از اهداف آمریکا دورتر می‌شود. به گفته وی این رویکرد امارات ممکن است رویکرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران را تضعیف کند.

کمک به صدور نفت ایران

در عین حال ادعای العربی الجدید که یک روزنامه پان عرب مستقر در لندن است اخیرا مدعی شده که امارات از طریق بنادر خود به صدور نفت ایران و شکستن محاصره تهران کمک می‌کند. احمد الزعبی در این رابطه در العربی الجدید نوشت: «امارات روابط اقتصادی خود با ایران را از طریق درهای پشتی و راه‌های سری تقویت می‌کند که بارزترین آنها قاچاق نفت و اعطای تسهیلات غیررسمی است.»

دلایل چرخش امارات

از سوی دیگر علاوه بر نشانه‌های تغییر فاز امارات در قبال ایران می‌توان به برخی دلایل نیز در این رابطه اشاره کرد. سه دلیل مهم که حائز اهمیت است عبارتند از: نخست رقابت هفت امیرنشین امارات و ساختار قبیله‌ای این کشور، دوم وابسته بودن رشد و توسعه اقتصادی امارات به سرمایه‌گذاری‌های خارجی و امنیت و ثبات این کشور و سوم ناامیدی امارات از اقدام آمریکا.   در این‌خصوص محمد بن‌زاید، برخلاف دیگر رهبران کشورهای عربی خلیج‌فارس، نمی‌تواند چندان آزادانه عمل کند و همواره ناچار است تا قدرتش را با دیگر حکام امارات‌متحده‌عربی تقسیم کند.

در میان این شیخ‌های بانفوذ، محمد بن‌راشد آل‌مکتوم، حاکم دبی، نقشی تعیین‌کننده دارد. ضمن اینکه اصولا اداره امارات و ثباتش، نتیجه توازن قوا و مشارکت مسالمت‌جویانه هر هفت امارت در تصمیم‌گیری‌های بزرگی نظیر کوبیدن بر طبل دشمنی با تهران است. درواقع روابط امارات با تهران همواره تابعی از پویایی‌های سیاست داخلی در امارات بوده است. دبی و شارجه همواره طرفدار روابطی گرم‌تر با تهران بوده‌اند. با این همه، روابط دو طرف در طول زمان از روابط دبی‌محور به ابوظبی‌محور شیفت کرده است؛ امیرنشینی که طرفدار سیاست تندروانه‌تری در قبال ایران بوده است. یکی از گمانه‌ها درباره چرایی چرخش امارات، همین ساختار قبیله‌ای و البته نقش محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی است.

چنانکه خبرگزاری آناتولی حدود ۱۰ روز پیش گزارش داده بود، حاکم دبی نه‌تنها از دشمنی با ایران ناراضی است، بلکه جنگ یمن را نیز یک ماجراجویی پرهزینه بی‌ثمر می‌داند. درخصوص دلیل دوم یعنی وابسته بودن رشد و توسعه اقتصادی‌ امارات به سرمایه‌گذاری خارجی و امنیت و ثبات کشور و منطقه نیز باید توجه داشت، به همین دلیل این کشور همواره یکی از نخستین طرفداران پایان دادن به هرگونه درگیری در خلیج‌فارس است؛ چه جنگ ایران و عراق که به‌رغم حمایت از بغداد، به دنبال صلح و میانجیگری بودند و چه تهدید صدام حسین و جنگ ۲۰۰۳ که امارات تلاش کرد با پیشنهاد نقل مکان صدام به امارات، جلوی جنگ را بگیرد.

اما دلیل سوم نوعی ناامیدی از بی‌اقدامی آمریکا در برابر ایران است؛ عربستان، امارات و بحرین امید زیادی داشتند که پروژه فشار حداکثری ترامپ که خود را در خروج از برجام، بازگشت تحریم‌ها و تروریستی اعلام کردن سپاه نشان داد، زمینه را برای اقدام عملیاتی واشنگتن علیه تهران فراهم آورد. از دید دولت‌های عربی خلیج‌فارس نتیجه رونمایی از استراتژی فشار حداکثری ترامپ در طول یک‌سال و چند ماه از اعلام آن تاکنون جز چند توییت هشدارآمیز و برخی مانورهای به ظاهر نمایشی و ارسال سلاح به منطقه، دستاورد ملموسی بر جا نگذاشته است. این ادراک باعث ایجاد تردید در رهبران این کشورها شده که نباید تمامی تخم‌مرغ‌ها را در سبد آمریکا قرار دهند.

نتیجه‌گیری

در نهایت با در کنار هم قرار دادن نشانه‌ها و دلایل تغییر موضع امارات‌متحده‌عربی در مقابل ایران می‌توان به دو تفسیر حداکثری و تفسیر حداقلی اشاره کرد. تفسیر حداکثری که خوشبینانه‌تر نیز است به تغییر موضع و نزدیکی ابوظبی به تهران اشاره دارد. در این تفسیر از روابط، کارشناسان معتقد هستند به دلایل گفته شده در برهه فعلی، امارات به سمت ایران چرخش موضع داشته است. اما یک تفسیر حداقلی نیز وجود دارد که مطابق آن، تحلیلگران این اقدامات امارات را نشانه تغییر موضع در برابر ایران نمی‌دانند بلکه آن را در راستای کاهش تنش در منطقه و تنها با هدف حفظ ثبات و امنیت این کشور تلقی می‌کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام جمهوری اسلامی ایران واشنگتن تهران لندن عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا عراق ایران امارات متحده عربی بغداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۵۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است

به گزارش "ورزش سه"، پس از جدایی فرهاد مجیدی از اتحاد کلباء، بحث و گمانه‌زنی درخصوص وضعیت این سرمربی جوان برای فصل آینده بالا گرفته است. از تیم‌های اماراتی به‌عنوان مقصد بعدی او یاد می‌شود هر چند که اخباری درباره احتمال حضور سرمربی سابق استقلال در لیگ دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس نیز به گوش می‌رسید.

با این حال، باید تا دقیقه 90 منتظر آخرین تصمیم فرهاد مجیدی ماند چرا که این صحبت را برادر او مطرح می‌کند. فرزاد مجیدی که طی دوران حضور فرهاد در استقلال به‌عنوان مربی، یکی از اعضای تیم قهرمان بدون شکست لیگ برتر ایران بود، این روزها در تهران مشغول انجام تمرینات ورزشی است و آنگونه که تصاویر جدید منتشره از او در صفحه شخصی‌اش نشان می‌دهد، به‌صورت قابل توجهی وزن خود را کاهش داده است.

فرزاد که در استقلال حضور در سمت‌های مختلفی را تجربه کرده، در گفت‌وگو با خبرنگار "ورزش سه" به سوالات مختلفی از جمله شرایط شخصی خودش، تجربه کار با جواد نکونام، شرایط استقلال در این فصل و اتفاقاتی که برای فرهاد مجیدی در کلباء رخ داد، به صحبت پرداخته است که در زیر می‌خوانیم:

* درباره دوری خودتان از فوتبال صحبت کنید. مدتی است که از میادین به دور هستید.
فوتبال ایران اینگونه است دیگر. فکر می‌کنم کسانی که سالم کار می‌کنند، فعلا در فوتبال جایی ندارند. ما با فوتبال زندگی می‌کنیم و دلمان تنگ شده است. حتی اگر در جایی مشغول به کار نباشیم، باز هم عاشقانه فوتبال را نگاه می‌کنیم. اما بعد از قهرمانی استقلال و رفتن آقا فرهاد به امارات، در تهران ماندم و فعلا مشغول هستم.

* چند استوری هم از خودتان منتشر کردید که آمادگی بدنیتان در حد بازیکنان فعلی لیگ برتر است.
بله اگر هم پیشنهادی از تیم‌های لیگ برتری برسد، برایشان بازی می‌کنم. (با خنده) به هر حال خودم تصمیم گرفتم وزنم را کم کنم. برخی افراد یک‌سری صحبت‌ها را مطرح می‌کردند که من فقط آنها را می‌خواندم و اهمیتی نمی‌دادم. اراده کردم و حدود سه ماه، نزدیک به 27 کیلو کم کردم. اکنون نیز در حال انجام ورزش هستم. زیر نظر استاد رضا ناصری که دروازه‌بان فوتسال ایران بوده و رزومه خوبی در کار بدنسازی دارد، مشغول ورزش هستم. هم بدنم به سلامتی خوبی رسیده و هم وزنم کم شده است. فعلا مشغول این کار هستم. ولی همچنان دلم برای کار در فوتبال ایران تنگ شده است.

* برنامه‌ای برای بازگشت به فوتبال ایران دارید؟
من که برنامه‌ای ندارم. باید پیشنهادی وجود داشته باشد. در زمان مربیگری در استقلال، دوست داشتم به تیم محبوبم کمک کنم. من در این تیم همه کار کرده‌ام و تجربه حضور در تمام پست‌ها را دارم. من چمن مجموعه انقلاب را آب داده‌ام، برای این تیم صف نانوایی هم رفته‌ام، مدیر اجرایی بوده‌ام و... شاید خیلی‌ها در جریان نباشند ولی برای موفقیت و آرامش استقلال، من کارهای زیادی به‌عنوان مدیر اجرایی انجام دادم. من در یکی از سخت‌ترین برهه‌های باشگاه استقلال مسئولیت داشتم. نمی‌دانید که چه فشارهایی به تیم وارد می‌شد. اما خدا کمک کرد و با آمدن آقای آجرلو که مدیر قابل و توانایی است، مشکلی در آن سال نداشتیم. زمانی‌که مدیریت و اعضای تیم مشکلی نداشته باشند، تیم می‌تواند به اهدافش برسد. اهداف آقا فرهاد نیز روز به روز جلو می‌رفت و خدا را شکر توانستیم آن اتفاق تاریخی را در فوتبال ایران رقم بزنیم.

* از تجربیات خودتان بابت حضور در سمت‌های مختلف در استقلال بگویید؟
من در استقلال تمام سمت‌ها را داشته‌ام. مربی، سرپرست، مدیراجرایی و... اوج حضورم در استقلال آنجا بود که افتخار داشتم با تصمیم مرحوم منصورخان پورحیدری سرپرست باشگاه شدم که جا دارد از ایشان یادی کنیم. مهم نبود فرزاد مجیدی چه سمتی داشته باشد، هدف من خدمت به استقلال بود.

* ابتدای امسال یا حتی بعد از جدایی علی سامره صحبتی درخصوص حضور شما در پست سرپرستی نشد؟
با من اصلا هیچ صحبتی نشد. ولی با افتخار دوست داشتم که به تیمم خدمت کنم. برای مجموعه استقلال و هوادارانش هر کاری هم انجام دهی، کم است. من هر چه دارم از استقلال است.

* شما با جواد نکونام هم سابقه همکاری داشتید. در این خصوص صحبت کنید؟
بله ما در نساجی همکاری داشتیم و بعد از 24 سال یک اتفاق تاریخی را رقم زدیم. وضعیت تیم ما خوب نبود اما با حضور آقایان نکونام و هاشمی نسب توانستیم یک نظم تیمی را بسازیم و خدا را شکر به موفقیت رسیدیم و تیم را به لیگ برتر آوردیم. من که کوچکترین نقش را داشتم، این صعود حاصل زحمت کادرفنی، مربیان و نفر اول باشگاه یعنی آقای صنیعی فر مالک نساجی بود که قائمشهری ها هیچ وقت نباید این نام را فراموش کنند.

* از آن تیمی که در نساجی حضور داشتند، جای شما در استقلال خالی است. چون آقایان نکونام و هاشمی نسب و سایرین اکنون با هم همکاری می کنند. به موفقیت آنها امیدوارید؟
این عزیزانی که اسم بردید از دوستان خوب من هستند و روزهای خوبی را کنار آنها داشتیم و توانستیم لذت صعود را با هم تجربه کنیم. آنها اکنون در استقلال حضور دارند و برایشان آرزوی موفقیت می کنم. خوشحالم که توانسته اند تا اینجای کار، استقلال را صدرنشین نگه دارند و این لیاقت باشگاه بزرگ استقلال است.

* فکر می کنید که استقلال بتواند صدرنشینی را حفظ کند و قهرمان شود؟
فوتبال قابل پیش بینی نیست. برای قهرمانی و در صدر جدول ماندن، باید سخت تلاش کرد، اعضای تیم باید تمرکز داشته باشند و به مسائل حاشیه ای فکر نکنند تا ان شالله استقلال قهرمان شود.

* درباره فرهاد هم صحبت کنید. چه عاملی باعث رقم خوردن آن نتایج شد؟
من سه، چهار ماهی در امارات و در کنار آقا فرهاد بودم. فکر می کنم اوج بدبیاری و اوج بدشانسی که می تواند در فوتبال رخ دهد، برای تیم آقا فرهاد به وجود آمد. در لیگ امارات رقابت با تیم هایی مانند الوصل، العین، شباب الاهلی، الجزیره و الشارجه خیلی سخت است. زمانیکه آقا فرهاد در کلباء به مصاف این تیم ها می رفت، با بدشانسی یا اشتباهات داوری مواجه می شد.

* علت این اشتباهات یا بدشانسی ها چه بود؟
اصلا اتفاقات عجیبی که رخ می داد یک طرف، اما وقتی که می گویند در فوتبال بدشانسی می آوری و نتیجه نمی گیری، اوج آن را من در کلباء و با آقا فرهاد دیدیم. این موضوع خیلی من را متأثر کرد. بازیکنان این تیم برای باشگاهی مانند کلباء مناسب بودند اما اگر می خواستیم این تیم را از لحاظ مهره با باشگاه های بزرگ امارات مقایسه کنیم، کلباء خیلی پایین تر بود. رقبای این تیم بازیکنان میلیون دلاری می خریدند.

* آنگونه که ما خبر داریم، گویا باشگاه کلباء بودجه چندان زیادی هم در اختیار نداشت. درست است؟
از نظر سطح و کیفیت بازیکنان و امکانات، رقابت برابری نبود ولی وقتی می گویند تیمی بدشانس است، اوج آن را می توانید در کلباء ببینید. مثلا دیدار با العین را که باید پیروز می شد، بازی را واگذار کرد. اصلا در برخی از مسابقات داوری در نوع خودش عجیب بود. مثلا VAR برای ما پنالتی می گرفت ولی داور تصمیم دیگری می گرفت. به هر حال ان شالله او به زودی کارش را در تیم جدیدی آغاز می کند و برایش آرزوی موفقیت می کنم.

* تابستان که فرا برسد، قطعا فرهاد مجیدی جذاب ترین گزینه فوتبال ایران است و این سوال پیش می آید که او در چه تیمی مشغول فعالیت خواهد شد. فکر می کنید او در لیگ امارات به کارش ادامه دهد یا راهی باشگاه دیگری شود؟
فرهاد مجیدی که همیشه جذاب ترین گزینه فوتبال ایران بوده است. من در این رابطه هیچ اطلاعی ندارم و باید خود فرهاد تیم جدیدش را اعلام کند. ولی مطمئنم که بهترین تصمیم را خواهد گرفت. کلباء که تیمی ناشناخته بود، با مربیگری آقا فرهاد تا جمع چهار تیم پایانی جام حذفی نیز بالا آمد.

* گویا رقبای کلباء هم از تیم حساب می بردند؟
دقیقا همینطور است. از زمانیکه آقا فرهاد هدایت این تیم را برعهده گرفت، وحشتی بین رقبا افتاده بود، چون تیمش خیلی خوب بازی می کرد. ولی باز هم می گویم که اوج بدشانسی و ناداوری را به چشم دیدم.

* بعد از سه پیروزی فرهاد مقابل الشارجه که تیم اول آن ایالت است، گویا او از سوی حاکمان شارجه خیلی مورد استقبال قرار گرفت؟
بله به آقا فرهاد احترام زیادی می گذاشتند و چندین بار از او تقدیر کردند. علت این موضوع نیز این است که سبک کار فرهاد، قابل احترام است و فکر می کنم آنها نیز پیشرفت تیم کلباء را می دیدند. تیمی که به قول شما آسانسور لیگ بود اما به جایی رسید که یقه تیم های بزرگ را می گرفت. در خیلی از بازی ها از جمله دیدار با الوصل، تیم کلباء باید بازی را چهار بر دو برنده می شد ولی دو – دو مساوی شد. باز هم می گویم که امکانات کلباء با تیم های العین، الوصل، الشارجه، شباب الاهلی، الوحده و... قابل مقایسه نیست. اما کلباء در این دو سال تمام این تیم ها را شکست داد و هر زمان هم که آنها با کلباء بازی داشتند، تمام تن و بدن آنها می لرزید، علت آن نیز این است که تیم آقا فرهاد فوتبال بازی می کرد و تاکتیک داشت.

* در صورتی که قهرمانی استقلال مسجل شود، هفته آخر لیگ شما را در استادیوم می بینیم؟
بله حتما، با تمام وجود این کار را انجام خواهم داد و از تیم محبوبم حمایت می کنم.

* صحبت پایانی دارید؟
برای استقلال و هوادارانش دلتنگ هستم. برای مجموعه استقلال آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم این تیم بتواند قهرمان شود. از شما و تمام همکارانتان در مجموعه ورزش سه تشکر می کنم، خود من شخصا تنها مرجع ورزشی که همیشه اخبارش را پیگیری می کنم، رسانه شماست. امیدوارم موفق و پیروز باشید.

دیگر خبرها

  • هنرنمایی مهدی قایدی چشم‌ها را به خود خیره کرد (فیلم)
  • بالوتلی: چالهان اوعلو و هواداران میلان؟ اگر من بودم هزار برابر بدتر رفتار می‌کردم!
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • علّت تغییر رویکرد احتمالی اسرائیل در برابر حماس/ امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • پسوند آبی‌ها عوض می‌شود؛ استقلالِ خلیج فارس برابر تیم‌های عربی!
  • بارش وحشتناک تگرگ در امارات (فیلم)
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!