Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@22:12:32 GMT

بیماری مهاجم به زانوی کودکان را بیشتر بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۵۵۵۲

یک متخصص ارتوپد گفت: علل اصلی بروز ازگود اشلاتر، رشد سریع استخوان‌هایی است که در محل اتصال رباط کشککی وجود دارد و موجب فشار زیاد بر روی پا می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بیماری ازگود اشلاتر گفت: این بیماری التهاب استخوان، غضروف و یا تاندون بالای استخوان قلم پا (درشت نی) است، یعنی جایی که تاندون کاسه زانو (کشکک) وصل می شود که اغلب اوقات فقط یک زانو دچار آن می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این بیماری بیشتر بستگی به نوع و شدت فعالیت فرد دارد و در دختران و پسران تا حدی یکسان است اما پسران بیشتر به این عارضه مبتلا می‌شوند. معمولا در کودکی ظاهر می‌شود.

این متخصص ارتوپد درباره نشانه‌ها و علائم این نوع بیماری بیان کرد: معمولا این عارضه در زانوی فرد بیشتر دیده می‌شود که در صورت ضربه زدن به پا، دویدن و پریدن اتفاق می‌افتد. افرادی که ورزش‌های سختی انجام می‌دهد بیشتربه ازگود اشلاتر مبتلا می‌شود. اگرفعالیت بدنی فرد فشار بیشتری در ناحیه عضلات جلوی ران وارد کند حتما در معرض خطر این نوع عارضه خواهد بود. البته خیلی از کودکانی که ورزش نمی‌کنند هم ممکن است به این عارضه مبتلا شوند.

او در ادامه تصریح کرد: علل اصلی این نوع عارضه رشد سریع استخوان‌هایی است که در محل اتصال رباط کشککی وجود دارد و موجب فشار زیاد بر روی پا می‌شود. معمولا با تمام شدن رشد استخوان این علائم رفع خواهد شد. بیماری ازگود اشلاتر، یک بیماری مربوط به اسخوان‌سازی بیش ازحد طبیعی در ناحیه برجستگی استخوان درشت نی است که معمولاً بیماران از درد این ناحیه بسیار ناراحت می‌شوند.

او درباره درمان این نوع عارضه بیان کرد: می‌توان با مصرف دارو یا گرمای موضعی درد را تا حدی کاهش داد البته این درمان مقطعی است و فقط برای چند ساعت درد قطع می‌شود. بستن زانو با یک زانوبند سبک یا باند کشی هخم می‌تواند درد را کاهش دهد. فعالیت شدید بدنی مثل ورزش‌های شدید را باید تا چند ماه متوقف کرد. فیزیوتراپی به صورت انجام نرمش‌های کششی عضلات چهارسر و همسترینگ برای مبتلایان به این نوع بیماری خواهد بود.

این متخصص ارتوپد در ادامه گفت:گاهی اوقات که درد زانو‌ی بیمار بسیار شدید است ، پزشک معالج ممکن است برای اینکه زانوی بیمار مدتی بی‌حرکت بماند از گچ گیری اندام تحتانی استفاده کند. در بعضی افراد این بیماری تا چند سال بصورت فعال باقی می‌ماند با این حال بیشتر علائم بیماری در پایان دوره بلوغ و با پایان یافتن رشد قدی نوجوان، خود به خود از بین خواهد رفت. البته در صورت نیاز عمل جراحی هم صورت می‌گیرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بیماری مهاجم عید قربان دعای عرفه درگیری محمودآباد صحرای عرفات معامله قرن منصور هادی حجت الله علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تکلیف سردار آزمون با رم مشخص شد
  • نام ۵ مشتری جدید سردار؛ تردید رم برای آزمون
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • طغیان اینستاگرامی داروین نونیز علیه لیورپول (عکس)
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است