Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:47:58 GMT

اجرای طرح بورسیه ورزشی به طور رسمی گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۶۶۳۰

اجرای طرح بورسیه ورزشی به طور رسمی گشایش یافت

هدف از برگزاری این طرح، امید به موفقیت در المپیک ۲۰۲۲ جوانان و برافراشته شدن پرچم ایران در این رویداد است.

نخستین مرحله از بورسیه ورزشی امیدها و ستاره‌ها به طور غیر رسمی در روزهای سوم تا ۱۷ مردادماه  ویژه پسران ورزشکار برگزار شد.

ورزشکاران دختر هم در روزهای ۲۲  تا ۲۴ مرداد در محل آکادمی ملی المپیک در قالب اردویی سه روزه از مزایای این طرح برخوردار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ستاره‌ها ورزشکارانی هستند که حداقل ۶ تا ۱۲ ماه در اردوهای تیم‌های ملی بوده و هم اکنون اردونشین هستند. همچنین این افراد مقام کشوری و یا برون مرزی کسب کرده‌اند.

اما امیدها افرادی هستند که علاوه بر دارا بودن موقعیت ستاره‌ها، شرایط حضور در المپیک ۲۰۲۲ جوانان را دارند.

برگزاری کارگاه‌های تغذیه ورزشی، تمرین و پیشگیری از آسیب‌های ورزشی، آشنایی با ارزش‌های المپیک، معاینات (ارتوپدی، عمومی، قلب و عروق و تنفس) و تشکیل پرونده پزشکی و تغذیه‌ای، بررسی فاکتورهای آمادگی جسمانی و انجام تست، مهارت‌های ذهنی، تمرینات آبی و خدمات تخصصی ماساژ از جمله فعالیت‌هایی است که ورزشکاران در این اردوی سه روزه زیر نظر کارشناسان آکادمی انجام می‌دهند. ورزشکاران و قهرمانان شرکت کننده در این طرح از رشته‌های ورزشی دوچرخه‌سواری، دوومیدانی، تنیس روی‌میز، ژیمناستیک، هندبال و بسکتبال با شرایط سنی ۱۳ تا ۱۵ سال حضور دارند.

پیشتر اعلام شده است طرح بورسیه ورزشی جوانان در سه سطح استعدادها (ورزشکاران مستعد مناطق محروم)، امیدها (نوجوانان ورزشکاری که امکان شرکت در بازی‌های المپیک جوانان ۲۰۲۲ را دارند) و ستاره‌های المپیک (ورزشکاران ملی‌پوش نخبه دارای سوابق قهرمان) برگزار می‌شود که در دوره نخستین ۲ طرح آن در حال اجراست.

رییس آکادمی ملی المپیک در آیین افتتاحیه این دوره در محل آکادمی ملی المپیک گفت: با اجرای طرح امیدها و ستاره‌های المپیک، تلاش داریم در تامین خدمات ورزشی، حمایتی و پشتیبانی کمک کنیم و توانمندسازی نخبگان نوجوان و جوان ورزش کشورمان در قالب برنامه‌ای حرفه‌ای و جامع شکل گیرد.  

«رضا قراخانلو» ادامه داد: برای هر یک از ورزشکارانی که در طرح بورسیه آکادمی پذیرفته شوند، پرونده‌ای در خصوص شاخص‌های مورد نظر شورای بورسیه تشکیل و اطلاعات ورزشکاران در بدو ورود و همچنین در پایان طرح ثبت شده و به فدراسیون مربوطه ارائه خواهد شد. خدماتی که در قالب این طرح به بورسیه‌ها ارائه خواهد شد به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با شرایط سنی، مراحل رشد، ویژگی‌های روانی و وضعیت تحصیلی نوجوانان و جوانان تطابق داشته باشند.

وی افزود: هدف پشتوانه سازی است. در این مراسم کیکاووس سعیدی سرپرست دبیرکلی کمیته المپیک و پیمان فخری رئیس نظارت بر تیم‌های ملی و برخی از اعضای هیات اجرایی کمیته المپیک حضور داشتند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان آکادمی ملی المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فن‌بازار تخصصی معدن با انعقاد تفاهم نامه‌ای بین شبکه فن بازار ملی ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ایجاد می‌شود.

مجید وفایی‌فر مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس2024  گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وفایی‌فرگفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

محمدصالح خالقی دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران نیز با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس هم اظهار کرد: با مشارکت ذی‌نفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهکده المپیک پاریس 2024؛ مکانی بدون مک دونالدز و الکل
  • ورود مشعل المپیک به فرانسه
  • حمایت ویژه از ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی خوزستان
  • مشخص شدن زمان حضور فخری در ایران
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • نتایج دونده در امارات اهمیت نداشت/ حاشیه‌ها را دور می‌کنیم