Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان از بازنگری و توانمند سازی مجدد خوشه شیلات با رویکرد تقویت صنایع دریایی در استان خبر داد.

‌به گزارش ایسنا- ‌علیرضا راشکی در جمع خبرنگاران، پیگیری تامین اعتبار و افزایش منابع مالی مورد نیاز بخش معاونت صنایع کوچک در مقایسه با سنوات گذشته، پیگیری امور مربوط به گازدار شدن شهرک‌های صنعتی و کارگاهی زاهدان میرجاوه و کامبوزیا و احداث خطوط توزیع شبکه گاز، پیگیری امور مربوط به تغییر کاربری های غیرمجاز صورت گرفته در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و طرح توسعه ناحیه صنعتی دلگان را از دیگر برنامه ها کوتاه مدت عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: ۶۸۱ واحد بهره‌برداری شده صنعتی و صنفی با ۲ هزار و ۴۶۴ نفر اشتغال در شهرک کارگاهی زاهدان فعال هستند.
وی بیان کرد: از این تعداد ۱۶۲ واحد صنعتی و ۵۱۹ واحد صنفی با مجموع سرمایه گذاری هزار و ۱۱۵ میلیارد ریال در شهرک کارگاهی راه اندازی شده‌اند.

وی گفت: ۸۶۰ نفر در واحدهای صنعتی و هزار و ۶۰۴ نفر در واحدهای صنفی مشغول بکار هستند.
سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: ۱۲ مورد از واحدهای یادشده در بخش صنایع غذایی و آشامیدنی، هشت واحد صنایع نساجی، ۲۳۷ واحد سلولزی، ۱۵ واحد شیمیایی، ۱۰ واحد کانی غیرفلزی، ۲۱۶ واحد فلزی، ۱۳ واحد برق و الکترونیک و ۱۷۰ مورد خدمات در این شهرک به فعالیت مشغول هستند.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی شهرک کارگاهی زاهدان از سال ۷۰ در زمینی به گستره ۷۴ هکتار و فاز عملیاتی ۷۴ هکتار در شمال غرب ورودی زاهدان آغاز شده است.
راشکی ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان در کنار ایجاد امکانات زیربنایی و بسترسازی برای صنعتگران استان، به منظور کم کردن مشکلات صنعتگران و انتقال واحدهای آلاینده به محدوده غیرمسکونی شهرها از سال ۷۷ ساخت واحدهای کارگاهی در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان را آغاز کرد.
وی گفت: در حال حاضر ۱۲ مجتمع کارگاهی و ۲۸۵ واحد کارگاهی در شهرک های صنعتی استان فعال است.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان هم‌چنین افزود: اجرایی کردن احداث شهرک صنعتی مشترک مرزی ایران و افغانستان و پیاده سازی ساز و کارهای حمایتی به منظور جذب سرمایه گذاران افغانستانی، پیاده سازی خوشه خرما در استان به منظور تقویت و تکمیل زنجیره ارزشی این خوشه و تقویت کنسرسیوم خرما با هدف افزایش بخش صادرات این محصول، پیگیری و تامین اعتبار احداث پست برق اختصاصی شهرک صنعتی زاهدان، احداث ۲ ناحیه صنعتی و صنفی به ترتیب با وسعت ۴۵ و ۱۰ هکتار در بخش زرآباد شهرستان کنارک و ساماندهی و استقرار کلینیک‌های صنعتی و انکوباتورها در حداقل ۲ شهرک صنعتی زاهدان و کنارک از برنامه‌های کوتاه مدت در بازه زمانی یک تا ۲ سال این شرکت است


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شيلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان

به دنبال سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی به منطقه مرزی افغانستان و ایران، نشست مشترک اقتصادی مقامات دو کشور در ولسوالی مرزی "زهک" ایران برگزار شد.

در این نشست که با هدف تقویت روابط تجاری، فعال‌سازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان ایران، بررسی مسیر اجرای خط آهن بین دو کشور و غیره با حضور والی سیستان و بلوچستان ایران به عنوان رئیس هیأت ایرانی و سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به عنوان رئیس هیأت افغانستانی در سالن اجتماعات ولسوالی زهک برگزار شد بر روی مفاد تفاهم نامه پیشنهادی توافق شد.

همچنین مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از مسئولان مرتبط دو کشور مباحث مطرح شده به صورت فنی و کارشناسی شده در جلسات بعدی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

والی سیستان و بلوچستان ایران در این نشست گفت: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود، گویی اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است، بنابراین در کنار هم از موهبت های الهی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده بهره می‌بریم.

محمد کرمی با اشاره به اینکه پیرو سفر معاون اقتصادی رئيس الوزرا طالبان به جمهوری اسلامی ایران توافقات خوبی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این توافقات جلسات و پیگیری های خوبی انجام شده که باید دو کشور از توان یکدیگر برای پیشبرد اهدافشان بهره بگیرند.

وی با بیان اینکه توافقات خوبی در خصوص ترانزیت و راه آهن برای انتقال بار به دلیل اهمیت موضوع تجارت انجام گرفته است، گفت: در خصوص تسهیل تجارت، حقوق گمرکی باید توافقاتی داشته باشیم که به راحتی تجارت شکل بگیرد تا هر دو کشور از ظرفیت‌هایی که مرز دارد بهره مند شوند.

والی سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شرکت های مشترک و سرمایه گذاری های مشترک می‌تواند کمک کند تا دو کشور از ظرفیت‌های یکدیگر بهره بگیرند.

وی افزود: در سفرهای قبلی نیز توافقاتی صورت گرفته و بخشی از آن نیز انجام شده که نیاز است روند تجارت برای دو طرف تسهیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه بخش ترمینال ها بسیار مهم است، عنوان کرد: باید به شکلی عمل کنیم که ترانزیت راحت انجام شود تا بتوان از ظرفیت مرز به بهترین نحو استفاده کرد.

مولوی نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت برای پی گیری توافقات اقتصادی و تجاری صورت گرفته با کشور ایران و همچنین تسهیل بیش از پیش تجارت بین دو کشور، روز چهارشنبه در رأس هیأتی از مرز زمینی ولایت نیمروز وارد ولایت سیستان و بلوچستان ایران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان