Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@02:28:54 GMT

6 نکته جستجوی مقاله که هر دانشجو باید بداند

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۶۹۱۰

6 نکته جستجوی مقاله که هر دانشجو باید بداند

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اینکه در سایت گوگل ابزارهای بسیار مفید و رایگانی ارائه شده افراد تنها خود را به جستجوی معمولی عادت داده‌اند در صورتی‌که گوگل اسکالر «Google Scholar» یک موتور جستجوی مفید برای همه دانشجویان است که گاهی بسیاری از تحصیلکرده‌ها در داخل ایران نیز با آن آشنایی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موتور متن کامل یا ابرداده ادبیات علمی را در قالب‌ها و رشته‌های مختلف منتشر می‌کند.

اولین نسخه از Google Scholar در نوامبر 2004 به عنوان یک رابط کاربری ساده و کاربردی آسان برای جستجوی اطلاعات ساخته شد. برای کار با این موتور کافی است موضوع را در نوار جستجو وارد کنید و نتایجی شامل استنادهای علمی، نشریه‌های داوری شده، پایان‌نامه‌ها، مقالات، نظرات دادگاه و حق ثبت اختراعات را مشاهده کنید.

گوگل اسکالر قابلیتی دارد که می‌تواند بیشتر کاربران را به ژورنال‌های دانشگاهی سراسر جهان برساند. در ادامه نکات برتر در مورد چگونگی استفاده از بزرگترین موتور جستجوی دانشگاهی جهان را ذکر می‌کنیم.

Cited By = تأثیرگذاری

در زیر عنوان و توضیحات، چندین لینک وجود دارد. یکی از آنها «Cited By» به همراه تعدادی عدد است. هرچه این عدد بیشتر باشد اثرگذاری آن موضوع بیشتر می‌شود.

استفاده از لینک استناد برای انواع سبک‌های استنادی

پیوند دیگر در انتهای توضیحات استناد است. با کلیک بر روی آن قادر خواهید بود انواع سبک‌های استنادی مانند APA، شیکاگو، هاروارد، MLA و ونکوور را مشاهده کنید.

برای یافتن جدیدترین مقالات در گوگل اسکالر

نتایج به طور معمول توسط مواردی که به آن‌ها ربط دارد طبقه‌بندی می‌شوند. برای مرتب سازی از طریق تاریخ به نوار کناری سمت چپ بروید سپس یکی از گزینه‌های زیر را انتخاب کنید.

برای تنها مشاهده مقالات منتشر شده اخیر بر اساس ارتباط با موضوع مورد نظر، روی «Since Year» کلیک کنید. برای دیدن چاپ شده‌های اخیر روی «Sort by date» کلیک کنید.

روی نماد پاکت کلیک کنید تا نتایج جدید به صورت دوره‌ای از طریق ایمیل به شما ارسال شود.

برای دریافت بهترین پاسخ‌ها در گوگل اسکالر

در حالی که معمولاً گوگل اسکالر در مقایسه با سایر موتورهای جستجو ژورنال‌های آکادمیک، بیشترین نتایج را ایجاد می‌کند اما همیشه هم بهترین نتیجه مربوط به جستجوی شما را نشان نمی‌دهد.

در چنین شرایطی استفاده از اصطلاحات مرتبط‌تر کمک می‌کند بدان معنا که به جای واژه «پشه مالاریا» می‌توانید «پشه آنوفل» را جستجو کنید.

همچنین می‌توانید با کلیک روی «Cited by» مقالات جدیدتر که به آن اشاره شده را مشاهده کنید زیرا این‌ها معمولاً خاص‌تر هستند.

ممکن است نتایج بسیار خاص باشند می‌توانید برای دریافتن نتایج عمومی‌تر روی بخش «References» کلیک کنید که معمولاً از نظر ماهیت عمومی‌تر است.

اطلاعات بیشتری را از طریق پیوندهای «Related articles» و«Cited by» جستجو کنید

این دو پیوند به شما امکان می‌دهد تا کارهای مرتبط را از نزدیک مشاهده یا نام نویسنده را جستجو کنید تا موارد تالیف شده توسط آن‌ها را ببینید. به دلیل اینکه معمولا برای تک سوال جواب‌های زیادی وجود دارد، توضیح دادن در مورد آنچه به دنبالش می‌گردید در دریافت پاسخ‌های نزدیکتر بسیار موثر است.

کنترل هزینه ها برای تهیه مقالات

خواندن متن کامل مقالات ممکن است نیاز به اشتراک یا پرداخت هزینه داشته باشد. کتابخانه محلی یا دانشگاه شما لیستی از اشتراک‌های آنلاین را در اختیار قرار خواهد داد. با کتابدار در مورد نحوه استفاده از این اشتراک‌ها مشورت کنید. شاید لازم باشد تا جستجوی خود را از طریق رایانه‌ای در داخل دانشگاه انجام دهید یا از پروکسی کتابخانه در مرورگر خود استفاده کنید.

انتهای پیام/

178 / 320 گوگل گوگل اسکالر ابرداده ژورنال‌های دانشگاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گوگل گوگل اسکالر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن

ساندار پیچای، مدیرعامل آلفابت (شرکت مادر گوگل) در آستانه دستیابی به ثروت ۱۰ رقمی است که یک دستاورد کم‌سابقه برای یک مدیر فناوری غیربنیانگذار است.

به گزارش ایسنا، از زمانی که پیچای ۵۱ ساله در سال ۲۰۱۵، مدیرعامل گوگل شد، ارزش سهام این شرکت بیش از ۴۰۰ درصد رشد کرد و عملکرد قابل توجهی در مقایسه با عملکرد شاخص‌های اس اند پی ۵۰۰ و نزدک در مدت مشابه داشت. ارزش سهام این شرکت روز جمعه پس از انتشار گزارش درآمدهای سه ماهه اول که بهتر از حد مطلوب بود، به رکورد جدیدی رسید. درآمد این شرکت با رشد مبتنی بر هوش مصنوعی در واحد رایانش ابری، تقویت شد. همچنین، برای نخستین بار در تاریخ خود، سود نقدی معرفی کرد.

بر اساس داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، افزایش ارزش سهام این شرکت در کنار پاداش سنگین سهام که ساندار پیچای را به یکی از پردرآمدترین مدیران عامل جهان تبدیل کرده است، ثروت او را به نزدیک به یک میلیارد دلار رسانده است.

این یک پیشرفت قابل ملاحظه برای ساندار پیچای است که اهل چنای هند است و در یک آپارتمان دو اتاقه بزرگ شد که او و برادر کوچکترش، در کف اتاق نشیمن می‌خوابیدند. او در مصاحبه‌هایش گفته است که در طول دوران کودکی‌اش، تلویزیون یا خودرو نداشتند. گاهی حتی آب لوله کشی هم نداشتند.

اولین تلفن، وقتی ۱۲ سال داشت وارد خانه آنها شد و به گفته خودش، او را با امکانات فناوری آشنا کرد. این موضوع، همراه با کنجکاوی در مورد شغل پدرش به عنوان مهندس برق شرکت انگلیسی  GEC،، پیچای جوان را به صنعت فناوری جذب کرد.

او در مدرسه، عالی بود و سرانجام توانست به موسسه معتبر فناوری هند در خاراگپور راه پیدا کرده و در رشته مهندسی تحصیل کند. وقتی او بورسیه تحصیلی دانشگاه استنفورد را دریافت کرد، پدرش ۱۰۰۰ دلار از پس انداز خانواده (بیش از حقوق سالانه‌اش) برداشت تا هزینه بلیت هواپیمای پیچای و سایر هزینه‌هایش را تامین کند.

پیچای در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۴ گفت: پدر و مادرم همان کاری را کردند که بسیاری از والدین در آن زمان انجام می‌دادند. آنها بخش زیادی از زندگی خود را فدا کردند و از درآمد قابل تصرف خود برای اطمینان از تحصیل فرزندانشان استفاده کردند.

او پس از اخذ مدرک عالی دیگر در مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا، مدتی به عنوان مشاور در شرکت مک‌کنزی فعالیت کرد و در سال ۲۰۰۴ به عنوان مدیر محصول به گوگل پیوست و ساخت پروژه‌های بزرگی مانند نوار ابزار گوگل و گوگل کروم را مدیریت کرد.

تسهیل کننده بزرگ

پیچای در سال ۲۰۱۵ توسط لری پیج یکی از بنیانگذاران گوگل، به عنوان مدیرعامل گوگل انتخاب شد، در حالی که خود پیج، مدیر عامل هلدینگ تازه تاسیس آلفابت شد. پیچای، سمت مدیرعامل آلفابت را در سال ۲۰۱۹، پس از این که لری پیج و سرگئی برین، بنیانگذار دیگر گوگل، از مدیریت امور روزانه کنار رفتند، بر عهده گرفت.

برین و پیج که مجموعا حدود ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی خالص دارند، در نامه‌ای در سال ۲۰۱۹ درباره پیچای چنین گفتند: از زمان تاسیس آلفابت، هیچ کسی نیست که بیشتر به او اعتماد کرده باشیم و هیچ فردی بهتر از او برای هدایت گوگل و آلفابت به سمت آینده، وجود ندارد.

پیچای در دوران مدیرعاملی خود، بر گسترش لاین محصولات گوگل و اضافه شدن دستیار گوگل، گوگل هوم، گوگل پیکسل، گوگل ورک اسپیس و محصولات دیگر، نظارت داشته است. او همچنین اولین کسی بود که از هوش مصنوعی استقبال کرد و آن را «فرصت یک باره در یک نسل» نامید.

در حالی که آلفابت به دلیل محصولات هوش مصنوعی خود، ‌هدف انتقاد قرار گرفته است و برخی از سرمایه‌گذاران توانایی این غول فناوری را برای رقابت با شرکت  OpenAI زیر سوال برده‌اند، گزارش درآمد اخیر، این اطمینان را ایجاد کرد که هزینه‌های صورت گرفته برای این فناوری، در حال به ثمر نشستن است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دارایی خالص پیچای شامل ۴۲۴ میلیون دلار دارایی سهام و همچنین حدود ۶۰۰ میلیون دلار به دست آمده از فروش سهام از زمانی است که مدیرعامل شد. شاخص ثروت بلومبرگ فرض را بر این گذاشته که سهام فروخته شده برای سرمایه گذاری مجدد در بازار سهام، مورد استفاده قرار گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • با یک کلیک به هر جا که می خواهید سفر کنید
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان