Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی واضحی واردکننده کاغذ از افزایش ۴ برابری قیمت کاغذ چاپ تولید داخلی در ماه‌های اخیر انتقاد کرد. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۴ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

علی واضحی واردکننده کاغذ و مدیر شرکت راهکار برگ بهشت در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با انتقاد از افزایش قیمت کاغذ تولید داخل در بازار گفت:‌ قیمت جهانی کاغذ در ماه‌های اخیر هیچ افزایشی نداشته چه بسا با کاهش جزئی در قیمت نیز مواجه بوده است،‌ پس بر چه اساس تولیدکنندگان داخلی قیمت محصول خود را چند برابر کرده‌اند؟

وی ادامه داد:‌ چرا کاغذ مازندران، پارس و اترک که سال گذشته قیمت کاغذشان کیلویی 3 هزار تومان هم نبود‌، اکنون کیلویی 11 و 12 هزار تومان می‌فروشند؟ کاغذ چاپ کارخانه مازندران بر چه اساسی باید بندی 350 هزار تومان در بازار بفروش رود،  یعنی تقریبا کیلویی 13 هزار تومان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا اینقدر گران؟

افزایش 7درصدی تولید کاغذ در کشور طی 4ماهه امسالناشرها یارانه کاغذ گرفتند، کتاب گران‌تر شد

واضحی با بیان این مطلب که درست زمانی که تولید داخل باید به داد مصرف‌کننده برسد‌، تولیدکنندگان از ارز دولتی برای واردات خمیر استفاده کرده و قیمت‌ها را چهاربرابر کرده‌اند. مقوای پشت طوسی اترک هم از جمله محصولات داخلی است که یکباره 13 هزار تومان شده است.

این واردکننده کاغذ با انتقاد از عملکرد تعزیرات گفت: تعزیرات در بحث واردات ورود خوبی داشته است‌، اما چرا در بخش قیمت‌گذاری تولید داخل ورودی ندارد؟

وی با تاکید دوباره بر گران بودن مقوای پشت طوسی تولید داخل و مقایسه آن با مشابه خارجی گفت: ما کاغذ داخلی را 13 هزار تومان می‌فروشیم در حالیکه مشابه خارجی آن با ارز نیمایی کیلویی 15 هزارتومان است،چرا؟ چون در بازار مقوا در دسترس نیست،‌ بنابراین تولیدکننده قیمت‌ها را افزایش داده است.  مقوایی که سال 86 کیلویی 2 هزار و 500 تومان بوده است.

واضحی در پایان گفت: انتظار دارم که دولت  و سازمان‌های حمایتی ـ نظارتی روی تولید داخل نیز نظارت داشته باشند.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تولید کاغذ در ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید کاغذ در ایران تولید کاغذ در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۷۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پیاز کاهشی می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، اکبر یاوری با بیان اینکه به دلیل بارندگی‌های شدید در مناطق جنوبی کشور از جمله جنوب کرمان اجازه برداشت پیاز چند روزی به کشاورزان داده نشد، اظهار کرد: همین موضوع باعث شد که قیمت پیاز افزایشی شود.

وی افزود: اما در حال حاضر قیمت پیاز روند کاهشی به خود گرفته است و با گرم‌تر شدن هوا و به دست آمدن پیازهای شهرستان‌های دیگر قیمت‌ها باز هم کاهشی خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران تصریح کرد: در حال حاضر قیمت عمده فروشی پیاز دزفول در میدان مرکزی میوه و تره بار کیلویی ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و پیاز جیرفت نیز ۱۷ تا ۲۴ هزار تومان است.

وی در پایان گفت: روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز به تهران وارد می‌شود. مصرف تهران نیز  حدود ۲۵۰ تن است. این یعنی روزانه حدود ۱۰۰ تن نیز پیاز مازاد در تهران داریم.

گفتنی است؛ حدود دو هفته‌ای می‌شود که قیمت پیاز در برخی مناطق افزایش یافته و بعضا به کیلویی بیش از ۳۰ هزار تومان و در برخی مناطق تا ۴۰ هزار تومان هم رسیده بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • کشف محموله ۱۴ کیلویی تریاک داخل اتوبوس در نائین
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد