Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با صدور بخشنامه‌ای به روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی درخواست کرد نسبت به هزینه کرد اعتبارات بر اساس اولویت بندی‌ها اقدام کنند.
به گزارش روز سه شنبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این بخشنامه تاکید شده است که به دنبال تاکید معاون اول رئیس جمهوری مبنی بر ضرورت اتخاد تدابیر و سیاست‌های صرفه جویی مدیران در هزینه‌کرد اعتبارات در شرایط اقتصادی و تحریم های موجود کشور، احتمال تخصیص نیافتن ۱۰۰ درصدی اعتبارات جاری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این بخشنامه، دانشگاه ها باید نسبت به اعمال برنامه‌ریزی‌های دقیق و کارشناسی بر اساس اولویت‌های اجتناب ناپذیر از جمله پرداخت حقوق کارکنان اقدام کرده و از صرف هزینه‌ها با اهمیت کمتر خودداری کنند.
براساس قانون بودجه ۹۸ اعتبار جاری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی معادل ۹ هزار و ۱۹۸ میلیارد تومان بود، اما اعتبار ابلاغی آنها به هشت هزار و ۷۴۹ میلیارد تومان رسید.
بودجه سه ماهه اول دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی امسال معادل ۱۹ درصد و اعتبار سه ماهه اول موسسات پژوهشی مستقل و وابسته به دانشگاه ها معادل ۱۴ درصد تخصیص یافته است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری بودجه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمد هادی‌زاده گفت: پروژه‌های مصوب جهاد کشاورزی در سال 1402با اعتبار 19 میلیارد و 150 میلیون ریال از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای اجرا می شودمدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: تملک دارایی سرمایه‌ای در واقع ساخت فضاهای جدیدی است که در آینده تبدیل به سرمایه‌های ملی می‌شوند و منابع تازه‌ای برای دولت‌ها فراهم می‌آورند.

هادی‌زاده افزود: پروژه‌های پیشنهادی جهاد کشاورزی در کمیته برنامه ریزی این شهرستان، شامل احداث سردهنه زراعی، ایستگاه پمپاژ، شن ریزی جاده دسترسی بین مزارع، لایروبی آببندان و کانالهای لاینینگ انتقال آب است.

وی گفت: تاکنون 108 میلیارد و 275 میلیون ریال از این اعتبارات تخصیص یافت و تعدادی از پروژه‌ها به ‌بهره برداری رسید و تعدادی نیز در مرحله انعقاد قراداد و انتخاب پیمانکار برای اجرا است.

دیگر خبرها

  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد