Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از ساری؛ متن کامل پیام استاندار مازندران به شرح زیر است:

تحقق پیشرفت و توسعه همه جانبه کشورها مستلزم بهره گیری از استعداد، توان و حضور فعالانه و مطالبه‌گری مردم و مشارکت آنها در ارتقاء و تکامل بیشتر جامعه است. توسعه پایدار جوامع در تمامی عرصه‌ها میسر نمی‌گردد جز با همراهی سمن‌ها که برخاسته از بطن مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌همین خاطر روز 22 مرداد ماه توسط شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی به نام روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی نامگذاری شده و پیگیری دولت تدبیر و امید در تحقق مطالبه سازمان‌های مردم نهاد برای نام‌گذاری روزی در تقویم ملی به نام این سازمان‌ها، نشان دهنده احترام و اعتقاد دولت به این مطالبه است تا نشانی باشد از لزوم همراهی و همیاری تشکل‌‌های مردمی و دولت به منظور تحقق راستین معنای مشارکت، مشارکتی که پیش‌ شرط اعتلای جوامع محلی و فضاهای شهری است.  

در مازندران نیز این مهم مدتی است برای جلب مشارکت مردم در پیشبرد امور با تقویت سمن‌ها و تشکل‌های مردم نهاد، عضویت فراگیر دانش آموزان در سمن‌ها و عزم راسخ برای ایجاد تشکل‌های مردم نهاد تخصصی آغاز شده است و می طلبد تا دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، رسانه ها و رسانه ملی برای نهادینه سازی این امر موثر در جامعه، همه اهتمام، خلاقیت و تلاش خود را مبذول دارند.

این‌جانب؛ ضمن تبریک این روز به همه‌ فعالان گمنام و پرتلاش سازمان‌های مردم ‌نهاد و موسسات خیریه، برای تمامی کسانی که به رسم مکتب انسان ‌ساز اسلام، با اندیشه‌ نیک و پراکندن عطر همدلی یاریگر هم‌نوع هستند، آرزوی سلامتی و بهروزی دارم و از خداوند قادر متعال برای آنان توفیق بیش از پیش مسالت می‌نمایم. امید است از طریق تعامل سازنده میان دولت و تشکل‌های مردمی بتوان سبب ساز پیوند هر چه بیشتر دولت و ملت شد و زمینه را برای نقش آفرینی سمن‌ها و مشارکت مردم در پیشبرد هر چه بهتر امور فراهم کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تقویم جامعه دولت رسانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده عصر امروز در دیدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهکیلویه و بویراحمد گفت:  حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی ضروری بوده و هیچ گونه کم‌کاری و بی‌مهری پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه باید به سمت تولیدات دانش بنیان در این بخش حرکت کرد، افزود: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه تعاونی های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعالتر شوند، تاکید کرد: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود 161 تعاونی و تشکل بخش کشاورزی افزود: در راستای مردمی سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

احمدزاده ادامه داد: گیاهان دارویی و سایر بخش های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد و وجود آب فراوان، زمین های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • دولت باید راه را برای مشارکت فعالانه کارگران فراهم کند