Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دیده‌بان حقوق بشر، از دولت هند خواسته تا دسترسی به خدمات ارتباطی در کشمیر را مجددا برقرار کند و از این منطقه عقب بنشیند.

میناکشی گانگولی، رئیس بخش آسیای جنوبی دیده‌بان حقوق بشر، در بیانیه‌ای گفته است که یک هفته پس از بروز تنش در کشمیر، اکثر مناطق آن تحت محاصره نیروهای امنیتی باقی مانده و رهبران کشمیر نیز در بازداشت به سر می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در بیانیه خود آورده است: "از لغو وضعیت خودمختاری ویژه جامو و کشمیر –بنا به قانون اساسی هند- توسط پارلمان هند و تقسیم این استان به دو ناحیه فدرال جدا، یک هفته می‌گذرد. مردم کشمیر اغلب تحت محاصره و حفاظت نیروها هستند و رهبرانشان تحت بازداشت‌اند. تلفن‌ها، حتی خطوط زمینی قطع هستند؛ دسترسی به اینترنت وجود ندارد و مسجد اصلی آن‌ها نیز طی عید مسلمانان بسته ماند". او به عدم دسترسی مطلوب مردم این منطقه به خدمات سلامت نیز اشاره کرده است.

این مقام دیده‌بان اظهار داشته که خبرنگاران، گزارشاتی از سرکوب اعتراضات گسترده مردم کشمیر توسط نیروهای امنیتی، از طریق شلیک گاز اشک‌آور و گلوله‌های ساچمه‌ای داده‌اند؛ موضوعی که دولت ‌[هند] آن را انکار کرده است. او هم‌چنین گفته است: "گزارشات غیر موثقی نیز از دستگیری‌های متعدد موجود است که بیشتر شامل فعالان می‌شود".

گانگولی در ادامه اظهاراتش گفته است: "اقدامات جنبش جدایی‌طلبی که در اواخر دهه ۱۹۸۰ آغاز شد و مورد حمایت پاکستان است، تاکنون به کشته‌ شدن بیش از ۵۰ هزار تن در ایالت جامو و کشمیر انجامیده و پاسخ نیروهای امنیتی، کشتار، شکنجه و ناپدید کردن افراد بوده؛ بی‌شک، این منطقه دیگر نیازی به نقض بیشتر حقوق بشر ندارد".

او از مقامات هند خواسته تا با برقراری عدالت، به موارد نقض حقوق بشر رسیدگی کنند؛ هم‌چنین قوانین سوءاستفاده‌آمیز نظیر "طرح امنیت عمومی" و "طرح قدرت ویژه نیروهای امنیتی" را لغو کنند؛ طرح مذکور، نیروهای دولت هند را مصون از تعقیب کیفری می‌کند و مردم کشمیر را از رفتار مهاجمانه باز می‌دارد؛ هم‌چنین امکان بازگردانی امن افرادی که از کشمیر خارج شده‌اند –از جمله هندوهایی که در ۱۹۹۰ از دره کشمیر خارج شدند- را به این منطقه فراهم می‌کند.

گانگولی در بیانیه‌اش، خواستار آزادی فوری زندانیان سیاسی، برقراری خدمات ارتباطی، دسترسی دادن به رسانه‌ها و ناظران مستقل و ملزم کردن نیروهای امنیتی به رعایت حقوق بشر شده است.

در پایان، وی اظهار داشته که "قوانین حقوق بشر به دولت‌ها این اجازه را می‌دهد که در مواقعی استثنایی، برخی از موارد را به حالت تعلیق درآورند؛ اما این مورد، نباید به عرفی جدید تبدیل شود. اگر دولت هند نمی‌خواهد تا تنش‌ها در کشمیر برای یک نسل دیگر ادامه داشته باشد، باید عقب بنشیند".

در ادامه همین موضوع، ۶۹ تن از فعالان حقوق بشری و نیز سازمان‌ها، در نامه‌ای سرگشاده به نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، نگرانی خود را درخصوص وضعیت کشمیر ابراز کرده‌اند. آن‌ها طی نامه مذکور، خواستار لغو محاصره نیروهای امنیتی، برقراری خدمات ارتباطی و آزادی بی‌قید و شرط تمام زندانیان مرتبط شده‌اند.  / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۸۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن

به گزارش قدس آنلاین،  یک منبع امنیتی به خبرگزاری سبأ گفت که چندین جاسوس وابسته به یک یگان اطلاعاتی با عنوان یگان ۴۰۰ به ریاست عمار عفاش جاسوس تحت پیگرد دستگیر شده‌اند.

ماموریت جاسوس‌ها، جمع آوری اطلاعات و شناسایی مواضع متعلق به نیروهای مسلح یمن در ساحل غربی جمهوری یمن و دادن این اطلاعات به آمریکا و  اسرائیل به عنوان دشمنان یمن بوده است.

جاسوس‌های یگان ۴۰۰ اقدام به شناسایی و جمع آوری اطلاعات از اماکن شلیک موشک و پهپادی می‌کردند که رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده بود.

افراد  دستگیر شده به شناسایی مواضع شلیک موشک و پهپاد و مواضع قایقهای نیروهای مسلح و انتقال اطلاعات مورد نظر به اربابان خود می‌کردند.

مزدوران یگان ۴۰۰ با اطلاعاتی که به دشمنان آمریکایی و  انگلیسی دادند، باعث شهید و زخمی شدن شماری از مردم و وارد آمدن خسارتهای مادی شدند.

ماموریت ترور نیروهای مسلح و امنیتی و از کار انداختن تجهیزات و ادوات نیروهای مسلح یمن به این جاسوس‌ها واگذار شده بود.

دستگاههای امنیتی از هیچ تلاشی برای ایمن سازی جبهه داخلی و استحکام آن در برابر تلاشهای دشمنان آمریکایی و اسرائیلی برای رخنه به جامعه دریغ نخواهند کرد.

منبع امنیتی خاطر نشان کرد درباره خطر همکاری با دستگاههای اطلاعاتی دشمن که مجازات آن تا حد  اعدام می رسد، هشدار می دهیم.

رسانه های امنیتی امروز ساعت ۱۵(به وقت محلی) گوشه هایی از اعترافات جاسوسان دستگیر شده و اسامی برخی از سرکردگان یگان موسوم به یگان ۴۰۰ را در رسانه های ملی پخش خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • اقدام نیروهای امنیتی یمنی علیه عملیات اطلاعاتی آمریکایی-صهیونیستی
  • کشته‌شدن ۱۰ تروریست در درگیری با نیروهای امنیتی پاکستان
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • درگیری ماموران امنیتی پاکستان و کولبران یک کشته برجای گذاشت
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر