Web Analytics Made Easy - Statcounter

Chen Lifang مدیر بخش ارتباطات هوآوی در مصاحبه‌ای اعلام کرده هوآوی در مجموع 50 قرارداد برای تأمین تجهیزات 5G در سراسر جهان امضا کرده که از این تعداد، بیست و هشت قرارداد با اپراتورهای بزرگ اروپایی بوده است. در حالی که نوکیا، زد‌تی‌ای و اریکسون، اصلی‌ترین رقبای هوآوی در حوزه تأمین تجهیزات مخابراتی، هر کدام به ترتیب تنها 43، 25 و 22 قرارداد با اپراتورهای سراسر جهان داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درآمد هوآوی از اروپا، خاورمیانه و آفریقا در سال 2018 رقمی در حدود 204.5 میلیارد یوآن (معادل 29.8 میلیارد دلار آمریکا) ارزیابی شده‌ که این رقم 28.4 درصد از کل درآمد این شرکت را تشکیل می‌دهد و از مجموع درآمد حاصل از فروش تجهیزات به آمریکا و آسیای شرقی نیز بیشتر است.

مدتی پیش آمریکا به متحدان اروپایی خود در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی 5G هشدار داد و  همکاری با هوآوی برای توسعه نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی را به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی نام برده بود. آمریکا هوآوی را به همکاری با دولت چین متهم و اعلام کرد همکاری با این شرکت، در تبادل اطلاعات با متحدانش تأثیر می‌گذارد. البته هوآوی همواره این اتهام‌ها را رد کرده و حفاظت از اطلاعات را یکی از مهم‌ترین اهداف خود دانسته است.

علی‌رغم فشارهای آمریکا برای توقف خرید تجهیزات مخابراتی، این کشور در سیاست‌های خود چندان موفق نبوده؛ چرا که اروپا همچنان یکی از بزرگترین و مهم‌ترین بازارهای هوآوی به حساب می‌آید. پس از ممنوعیت استفاده از تجهیزات هوآوی در آمریکای شمالی، این شرکت تمرکز جدی‌تری را روی بازار اروپا گذاشته است.

مدیر بخش ارتباطات هوآوی در مصاحبه‌ای اعلام کرده است که این شرکت در حال حاضر با رعایت چارچوب‌های تعریف شده برای شبکه‌های 5G در کشورهای اروپایی، با آن‌ها همکاری دارد. هوآوی با اینکه در زمینه مدیریت ریسک و امنیت سایبری با دولت چین تعاملی ندارد، ولی با دولت‌های آلمان، بریتانیا و کانادا در این زمینه وارد همکاری شده است.

هوآوی مسئولیت تأمین تجهیزات 5G مورد نیاز هر چهار اپراتور بزرگ کشور انگلستان را بر عهده گرفته، اگر چه گفته می‌‌شود دولت انگلستان در حال بررسی این موضوع است که توسعه شبکه 5G را در اختیار چه شرکت‌هایی قرار دهد، اما به نظر می‌رسد با اتفاقاتی مانند معرفی رسمی اولین گوشی 5G هوآوی در این کشور، حضور هوآوی به عنوان توسعه‌دهنده اصلی شبکه 5G انگلستان، با مشکل خاصی روبه‌رو نخواهد شد.

طبق گزارش‌های منتشر شده، هوآوی دومین لابراتوار امنیت سایبری خود در اروپا را در شهر بروکسل افتتاح کرده تا با این راهکار اعتماد اروپا در زمینه مسائل امنیتی را حفظ کند. از سوی دیگر این کار هوآوی را می‌توان پاسخی به اتهامات آمریکا دانست؛ چرا که چنین اقداماتی با سرمایه‌گذاری‌های بالا، نشان می‌دهد مسائلی نظیر امنیت داده‌ و حریم شخصی کاربران تا چه اندازه برای شرکت هوآوی اهمیت دارد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: امنیت ملی جهان درآمد کشورهای اروپایی نوکیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کمودور واسیلوس گریپاریس (Commodore Vasilios Griparis)، فرمانده عملیات اروپایی موسوم به ASPIDES، اظهار داشت: «از زمان آغاز عملیات ASPIDES در 19 فوریه 2024، سطح تهدیدات بدون تغییر باقی مانده است.»
 
این بیانیه نشان دهنده اعتراف آشکار به شکست در محدود کردن عملیات یمن با هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به دشمن صهیونیستی، آمریکا و انگلیس است.
 
پس از آنکه فرانسه و دانمارک از خروج دو ناوچه به دلیل خطر مقابله با پهپادها و موشک‌های یمنی خبر دادند، آلمان نیز ناوچه خود را از دریای سرخ خارج کرد.

همچنین بلژیک پس از ناکامی در آزمایش رهگیری یک پهپاد، ناوچه خود را از محل خارج کرد. این امر تایید می‌کند که حملات یمن ناتوانی‌های قابل توجهی را در قدرت دریایی غرب آشکار کرده است.
 
پیش از این، بریتانیا پس از چندین حمله پهپادهای یمنی، کشتی جنگی Diamond را با کشتی ریچموند جایگزین کرد که این نشان دهنده ضعف قابل توجهی در توانایی نیروی دریایی بریتانیا برای مقابله با عملیات‌های یمن بود. این امر در مورد ناوچه‌های اروپایی نیز صدق می‌کند.
 
بسیاری از فرماندهان و افسران ناوهای جنگی بریتانیایی و آمریکایی در دوره گذشته اظهاراتی مبنی بر ناتوانی خود در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای یمنی بیان و تاکید کرده‌اند که حملات یمن در طول زمان مرگ‌بار، دقیق‌تر و مکرر می‌شود.

آنها همچنین اذعان داشتند آنچه در حال رخ دادن است، نشان دهنده بزرگترین چالش دریایی از زمان جنگ جهانی دوم است.
 

دیگر خبرها

  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی