Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@04:34:41 GMT

شرایط جدید واردات و صادرات فلزات گرانبها ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۸۹۴۱

شرایط جدید واردات و صادرات فلزات گرانبها ابلاغ شد

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، عباس هاشمی اعلام کرد: آیین‌نامه ورود و صدور فلزات گرانبها با پیگیری دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط از جمله بانک مرکزی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان ملی استاندارد و واحد‌های تولیدی بخش خصوصی، اصلاح و در شورای پول و اعتبار تصویب و سپس توسط بانک مرکزی ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی توضیح داد: آیین‌نامه صدور، ورود و معاملات فلزات گرانبها از قبل از انقلاب تاکنون بازنگری نشده بود که با توجه به تغییر شرایط، ضرورت ایجاد اصلاحات وجود داشت.

وی گفت: درباره بازنگری این آیین‌نامه که منحصرا به طلا و فلزات گرانبها مربوط است، مرجع و متولی صنعتی وجود نداشت که این موضوع را پیگیری و نواقص را برطرف کند بنابراین دفتر صنایع فلزی وزارت صنعت متولی شد چرا که این صنعت پتانسیل بسیار بالایی در امر اشتغال و صادرات دارد.

او ادامه داد: بررسی این آیین‌نامه از یک سال و نیم پیش شروع و اصلاحات آن با حضور دستگاه‌های همکار و با محوریت وزارت صمت انجام شد. نمایندگان بانک مرکزی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا، ناجا و وزارت اقتصاد و دارایی از جمله دستگاه‌های شرکت کننده در جلسات اصلاح آیین‌نامه صدور و ورود فلزات گرانبها بودند.

مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت گفت: با تصویب این آیین‌نامه در شورای پول و اعتبار و ابلاغ آن توسط بانک مرکزی، می‌توان گفت: این آیین‌نامه واقعی‌تر شده و مشکلات و موانعی که با توجه به ماهیت صنعت طلا و شرایط مترقب بر فرایند آن تسهیل شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پتانسیل بالای کشور ما در زمینه صادرات مصنوعات طلا این آیین‌نامه می‌تواند در جهت افزایش تولید این صنعت در داخل و صادرات آن تاثیرات بسزایی داشته باشد.

هاشمی با اشاره به یکی از بند‌های آیین‌نامه ورود و صدور فلزات گرانبها گفت: در تبصره ۱ ماده ۴ این آیین‌نامه آمده است اشخاص حقیقی یا حقوقی دارای مجوز تولید می‌توانند پس از تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ورود فلزات گرانبهای ذوب شده خام به کشور با رعایت کامل سایر قوانین و مقررات مربوطه اقدام کنند؛ صدور تاییدیه انطباق شمش وارداتی بر عهده سازمان ملی استاندارد است. همچنین در تبصره۲ آیین نامه آمده است ورود کالا‌های صنعتی فلزات گرانبها توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی با رعایت کامل سایر قوانین و مقررات مربوط با مجوز وزارت صنعت معدن و تجارت مجاز است.

وی به ماده ۶ این آیین‌نامه اشاره کرد و گفت: در ماده ۶، صدور مصنوعات فلزات گرانبها توسط اشخاص حقیقی و حقوقی منحصراً با اخذ مجوز از بانک مرکزی و با رعایت کامل سایر قوانین و مقررات مربوطه و با ضوابط قید شده در آیین‌نامه مجاز است. تمام این اصلاحات در جهت تسهیل فعالیت‌های تولیدی و صادراتی این صنعت انجام پذیرفته است.

ایجاد شهرک‌های تخصصی طلا و جواهرات

هاشمی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اشاره کرد: پیشنهاد ایجاد شهرک‌های تخصصی طلا و جواهر به منظور تجمیع تولید و تمرکز بر صادرات این محصول به شرکت شهرک‌ها و صنایع کوچک ارائه شده است. وی توضیح داد: این پیشنهاد پس از بررسی برای تصویب به دولت ارائه خواهد شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سکه و طلا صادرات غیرنفتی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال

به گزارش تابناک، امیرمهدی علوی در گفت‌وگوی تلفنی با اخبار ورزشی شبکه سوم سیما در خصوص حواشی اتفاقات دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر اظهار داشت: باید آیین‌نامه اجرایی کانون هواداری کشور تشکیل شود و اسامی تایید شده باشگاه‌ها به اطلاع فدراسیون فوتبال برسد تا در فایل مرتبط با بانک اطلاعاتی هواداری ذخیره شود. نکته دوم، بحث بلیت‌فروشی هوشمندانه برای مسابقات تیم میزبان رقابت‌های لیگ برتر برای فصل آینده است تا هر فردی به صورت هوشمند در صندلی خودش قرار بگیرد. این موضوع باعث نظم بیشتر می‌شود.

وی افزود: بحث سوم، تجهیزات در ورزشگاه‌ها است که باید در استاندارد برگزاری رقابت‌های لیگ برتر و بر اساس الزام‌های AFC باشد. همچنین هماهنگی‌هایی با سایت ثبت احوال در جریان است تا در حوزه بلیت فروشی آنلاین، افراد در صندلی مرتبط با خود قرار بگیرند.

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه تضمینی برای اجرای این آیین‌نامه وجود دارد، گفت: اگر این الزامات انجام نشود، لیگ آینده به تعویق می‌افتد و تا انجام تمامی موارد آغاز نمی‌شود. پس از پایان لیگ امسال، موارد اجرایی را هفته به هفته به اطلاع می‌رسانیم. بر اساس همین آیین‌نامه، LOC برگزاری مسابقات لیگ برتر وقف برگزاری مسابقات کنفدراسیون آسیا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم
 

دیگر خبرها

  • هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد