Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه تهران، موافقت‌نامه طرح همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی غیر مقیم در سال ۱۳۹۸ را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه، با اشاره به موافقت‌نامه طرح همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی غیر مقیم در سال ۱۳۹۸ گفت: به‌منظور ایجاد پل ارتباطی میان متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با همتایان داخلی و با هدف انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور «طرح همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» از آذر ماه ۱۳۹۲ از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به‌دنبال اجرایی شدن این طرح، دانشگاه‌ها و مراکز معتبر آموزشی و پژوهشی ظرفیت‌های خود را در قالب دوره پسادکترا، فرصت مطالعاتی، همکاری به‌عنوان استاد مدعو، فعالیت‌های فناورانه، برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی، اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات حمایت از استادیار جوان و نظام وظیفه تخصصی اعلام کردند.

به گفته معاون پژوهشی دانشگاه تهران، تا کنون ۸۷ پایگاه به این طرح اضافه شده است و هر سال به‌منظور بهبود فعالیت و بهره‌مندی از تجارب افراد متخصص پایگاه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که دانشگاه تهران توانست در سال ۱۳۹۷ موفق به کسب رتبه اول در بین ۹۰ پایگاه همکار شود.

رحیمیان، تصریح کرد: معاونت پژوهشی دانشگاه تهران، به‌عنوان مجری طرح مذکور از بهمن ماه سال ۱۳۹۴ تاکنون نسبت به جذب و پذیرش پژوهشگران متقاضی همکار با این دانشگاه اقدام کرده است. بر اساس این طرح و با توجه به آمار تاکنون تعداد ۱۱۵ پژوهشگر متقاضی دوره پسادکتری با دانشگاه تهران همکاری کرده‌اند و بیش از ۱۵۰ سخنرانی و کارگاه آموزشی توسط متقاضیان در این دانشگاه برگزار شده است.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، وی با بیان اینکه دانشگاه تهران تاکنون ۱۱ میلیارد تومان اعتبار از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کرده است، خاطر نشان کرد: دانشگاه این مبالغ دریافتی را در جهت پرداخت کمک هزینه سفر به متقاضیان سخنرانی، پرداخت حقوق ماهانه به پژوهشگران پسادکتری و گرنت تحقیقاتی به استادان پذیرش‌دهنده برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی و لوازم مصرفی هزینه کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی

در تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور و سازمان میراث فرهنگی تلنگانه قرار شده است آثار موزه باستان‌شناسی حیدرآباد احیا خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با امضای تفاهمنامه‌ای بین سازمان میراث فرهنگی تلنگانه و مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی، جانی دوباره خواهد گرفت. این تفاهمنامه در حضور خانم شایلاجا رامایر قائم‌ مقام وزیر جوانان و گردشگری ایالت تلنگانه، خانم باهارتی هولیکاری، مدیر سازمان میراث فرهنگی و دکتر مهدی خواجه پیری، رئیس مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، به امضا رسید.

موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با بیش از 30 هزار اثر نفیس، از جمله نسخه‌های خطی بی‌نظیر، نقشه‌های کهن، کتیبه‌ها، سکه‌ها، مینیاتورها و اسناد، گنجینه‌ای بی‌مانند از تاریخ و فرهنگ را در خود جای داده است. این موزه تحت برنامه‌ای جامع، توسط مرکز بین المللی میکروفیلم نور و کارشناسانی از ایران مرمت، فهرست‌نویسی و دیجیتال‌سازی خواهد شد.

مجموعه کم‌نظیر آثار موزه حیدرآباد، که شامل بزرگترین مجموعه سکه‌های جهان و همچنین مومیایی 2500 ساله شاهزاده نایشو از مصر می‌شود، حکایت‌گر دوره‌ های مختلف تاریخی از جمله مغول، بهمنی و تغلق است. این گنجینه گرانبها، یادگار آخرین نظام حیدرآباد، میر عثمان علی‌خان بود و برای حفظ و نگهداری به سازمان میراث فرهنگی تلنگانه سپرده شده است.

مرکز میکروفیلم نور پیش از این با 51 کتابخانه در هند همکاری داشته و پروژه‌های مرمت، بازسازی، دیجیتال‌سازی و فهرست‌نویسی را با موفقیت به انجام رسانده است.

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

خواجه‌پیری، رئیس مرکز میکروفیلم نور، در این مراسم گفت: امضای این تفاهمنامه، نویدبخش همکاری‌های ارزشمند بین ایران و هند در زمینه حفظ و احیای میراث فرهنگی مشترک دو کشور است. بدون شک، تبادل دانش و تخصص در این زمینه، به حفظ گنجینه‌های زبان فارسی برای نسل‌های آینده کمک خواهد کرد.

مرکز میکروفیلم نور، در راستای حفظ و نگهداری اسناد تاریخی ارزشمند، دو پروژه بزرگ دیجیتال‌سازی را در حال حاضر در دست دارد. این پروژه‌ها شامل 33 میلیون‌ سند فارسی از موسسه تحقیقاتی آرشیو تلنگانه و مجموعه دو هزار نسخ خطی فارسی و عربی انجمن ترقی اردو می‌شود. تاکنون، سه میلیون و 600 هزار سند از آرشیو تلنگانه دیجیتال‌سازی شده و 412 هزار سند نیز مرمت و 26 جلد فهرست از آن به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور