Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: متاسفانه در حال حاضر یکی از دلایل مهم افزایش جمعیت کیفری زندان‌ها استفاده بیش از اندازه از مجازات‌های حبس است. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، سیروس شیخ‌پور صبح امروز در بازدید از زندان‌های استان اردبیل اظهار داشت: باید در اجرای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی زندان‌ها اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم چرا که برنامه‌های اصلاحی و تربیتی زندان‌ها بسیار تاثیرگذار است و تاکنون کسانی بوده‌اند که بعد از آزادی از زندان زندگی خوبی برای خود و خانواده فراهم آورده‌اند که در سایه این تربیت‌ها است و ما نیز باید در این راستا تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باید در راستای کاهش جمعیت زندان‌ها تلاش کنیم، افزود: با توجه به این که مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاِئیه به بحث کاهش جمعیت زندان‌ها تاکید ویژه‌ای دارند باید برای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها تلاش کنیم.

شیخ‌پور با تاکید بر اینکه زندان جای افراد شرور است، تصریح کرد: زندان باید فقط جای اشرار و کسانی باشد که مخل امنیت اجتماعی هستند و تعدادی از زندانیان با جرایم سبک در زندان ها هستند که اگر اینها در بیرون زندان باشند آسیبی به اجتماع نمی زنند پس لازم است تلاش کنیم تا کسانی که جرم آنها سبک می باشد از زندان ها آزاد شوند.

580 زندانی مالی در اردبیل نیازمند کمک خیرین هستندبخشنامه مرخصی زندانیان در ایام عید غدیر و ماه محرم ابلاغ شد50 زندانی جرائم غیرعمد در کهگیلویه و بویراحمد آزاد شدند

معاون قضایی، اجرای احکام و امور مجلس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور رسالت مهم زندان‌ها را تربیت و اصلاح زندانیان دانست و بیان کرد: یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین رسالت‌های سازمان زندان‌ها اصلاح، تربیت و کمک به بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه است که کاهش جمعیت کیفری زندان در این راستا می‌تواند بسیار موثر و کارگشا باشد.

وی با بیان اینکه باید به جای استفاده از مجازات‌های حبس از سایر روش‌های مجازات استفاده کنیم، اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر یکی از دلایل مهم افزایش جمعیت کیفری زندان‌ها استفاده بیش از اندازه از مجازات‌های حبس است که باید با جایگزین کردن سایر مجازات‌ها گامی مهم و خوب در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها برداریم.

انتهای پیام/ ع

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهلا نوری افزود: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

او با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است افزود: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه به صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، تصریح کرد: در سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

شهلا نوری افزود: نرخ باروری در دراز مدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

او تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و تصریح کرد: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

دیگر خبرها

  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بابک زنجانی از زندان آزاد می‌شود؟/ توضیحات قوه قضائیه
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • بهره‌مندی ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی از عفو و نهادهای ارفاقی در سال ۱۴۰۲
  • عفو ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی در سال گذشته
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است