Web Analytics Made Easy - Statcounter

مادر شهید مدافع حرم «عباس آبیاری» با بیان این‌که عباس عین صاحب اسمش دست و پایش را بریدند، گفت: عباس با شهادتش در سوریه به مقام ساداتی رسید.

به گزارش ایسنا، «جمال رحیمیان» معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تهران و شماری از دانشجویان و همکاران جهاد دانشگاهی در قالب برنامه «چشم و چراغ» با خانواده پدر شهید مدافع حرم «عباس آبیاری» دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین دیدار پدر شهید «عباس آبیاری» گفت: از دوستانی که شهادت عباس را تبریک می‌گویند به خوبی استقبال می‌کنیم. عباس از ۲۰ ماهگی لباس مقدس سپاه را برتن کرد و از کودکی موارد نظامی را آموخت که موجبات تعجب سپهبد شهید صیاد شیرازی را فراهم کرد.

وی با بیان این‌که من معتقد بودم عباس باید از کودکی اسلحه به دست بگیرد و بیاموزد، افزود: در موقعیتی در نمایشگاه سلاح به خواسته شهید صیاد شیرازی عباس در سنین کودکی برخی اسلحه های جنگی در نمایشگاه را باز و بسته کرد.

وی خاطرنشان کرد: عباس در یک عملیات تفحص به مدت دو هفته به دنبال شهیدی به اسم عباس بود که بالاخره توانست آن را پیدا کند و سجده شکر بجا آورد.  در آن زمان رسم بر آن بود که هرکسی شهیدی را پیدا می‌کند قمقمه‌اش مال او می‌شد عباس هم قمقمه را به منزل آورد.

پدر  شهید آبیاری با بیان این‌که از زمان حضور عباس در سوریه تا زمان شهادتش ۱۰ روز طول کشید، خاطرنشان کرد: عباس پیش از شهادت حدود ۶۵ داعشی را کشت.

مادر شهید  آبیاری گفت: عباس در دوران نوجوانی خواب شهادتش را دید و پس از آن به من گفت من در جوانی به شهادت می‌رسم بار دیگر همان خواب را در ۲۳ سالگی دید و گفت مادر براساس خوابی که دیده‌ام من دوبار شهید می‌شوم یک بار با نیت پدرم و بار دوم برای خودم.

وی ادامه داد: پس از شنیدن خبر شهادت عباس به من این چنین گفتند که تیر به عباس اصابت کرد و سپس به ماشین او موشک خورد در آن لحظه من بسیار خوشحال شدم از این‌که عباس اسیر نشد اما همیشه تعجب من از این بود که چرا در هنگام دفن و مراسم خاکسپاری عباس تابوت آن را باز نکردند تا این‌که پس از گذشت چند روز پدرش نحوه شهادتش را برای من بازگو کرد.

وی گفت: عباس در ابتدا شهید می‌شود و سپس دست و پایش را چهار قطعه می‌کنند.

این مادر شهید  با بیان این‌که عباس ساده زیستن را دوست می‌داشت و همیشه مرتب و آراسته بود، در ادامه افزود: عباس با سن کمش مرد بود.

او گفت: او کار نظامی را از کودکی یاد گرفت و یا در کار منزل هم به من کمک می‌کرد عباس قهرمان جهان در رشته جودو و کونگ فو در سال ۹۴ بود.

وی ادامه داد: عباس فردی با استعداد بود به نحوی که رشته‌های رزمی را ۶-۵ پله طی می‌کرد. پیش از عزیمت به سوریه هم به کربلا رفت و قصد داشت از کربلا اعزام شود اما پدرش اجازه نداد که به تنهایی اعزام شود.در کربلا با حضرت ابوالفضل عهد کرده بود که تا زمانی که مدافع حرم زینب(س) خواهرت نشده‌ام آبی ننوشم اما برای حفظ سلامت کلیه‌ها در ابتدا و پایان روز یک استکان چای را می‌نوشم.

وی با بیان این‌که عباس ۴۵ روز به نذر خود عمل کرد و فقط همزمان با آغاز دوره آموزشی بود که آب خالص نوشید، افزود: از ویژگی بارز عباس چشم پاکی و پاک زندگی کردن بود.

«جمال رحیمیان»، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران نیز دراین دیدار با بیان این‌که در مقابل عظمت، ایمان و صبر شما خانواده بزرگوار سخنی برای گفتن نداریم، افزود: رسیدن به این معرفت که خداوند فرموده با اموال و اولادتان آزمایش می‌شوید مهم است و مهم تر از آن این است که شما از این آزمایش سربلند بیرون آمده اید.

وی یادآور شد: اگر امثال عباس‌ها نبودند همان بلایی بر سر قبور مطهر ائمه می‌آمد که بر سر قبر حجر بن عدی آمد و بی‌تردید اگر شهدای عزیزی چون عباس نبودند گام بعدی جنایتکاران داعش و النصره ایران اسلامی بود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید مدافع حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه رفع فقر مادی کافی نیست، گفت: ما فقر مادی را رفع می‌کنیم اما توان افزایی روی ارتقای فکری، رشد فرهنگی، تثبیت خانواده‌ها انجام نمی‌گیرد.

به گزارش ایسنا، همایش هم‌اندیشی و راهبردی مدیران بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها با حضور حجت الاسلام احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی رئیس جمهور، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، محسن ولیئی معاون امور مشارکت‌های اجتماعی وزارت کشور، محمد جواد فولادپور مدیرعامل بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها، فاطمه چوپانی مدیر قرارگاه جهاد اجتماعی خیریه آبشار عاطفه ها همچنین جمعی از مدیران این بنیاد برگزار شد.

این همایش با موضوع جهش تولید، مهارت آموزی، توانمندسازی در اشتغال و کارآفرینی با مشارکت مردمی برگزار شد.

حجت الاسلام صالحی حرکت عظیم بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در اهداء جهیزیه به زوج های نیازمند که همزمان با سفرهای استانی رئیس جمهور در استان های مختلف کشور انجام می شود را حرکتی خالصانه، کامل و کارشناسی شده همراه با صداقت و اخلاص دانست و گفت: خیریه آبشار عاطفه ها از بین هزاران خیریه و مجموعه متعدد ثمن ها و مجموعه های مردم نهاد تبلور خدمت به مردم و همراه دولت است.

وی افزود: از ابتدا هر جا که قدرت نامحدود و ظرفیت مردم بود آن کار موفق و پیروز است. در جنگ تحمیلی در آزمون ها و فراز و نشیب های نظام و رو در رویی با دشمنان و استکبار و مشکلات اقتصادی و هر جایی که ظرفیت مردم پای کار آمد موفقیت تنها دستاورد این رویارویی مردمی بوده است.

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در ادامه بیان کرد: در دوران کرونا یا در آن جشن های پر از زیبایی خدمت به مردم که نماد عمل به فرمان مقام معظم رهبری در ایجاد خدمت به مردم است، مجموعه بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها بهترین عملکرد را ارائه کرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: در سفرهای استانی ریاست جمهور می بینیم خیریه آبشار عاطفه ها در حوزه های مختلف مشاوره ای، درمانی، آموزشی، امور بین الملل، خانواده و ازدواج، اشتغال، تولید و ... فعالیت های بسیاری داشته است. به عنوان فردی که از زمان تولیت حجت الاسلام رئیسی در آستان قدس که در کنار ایشان خادمی امام رضا(ع) را انجام دادم از نزدیک شاهد فعالیت مجموعه بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در زمینه های مختلف کمک به مردم و نیازمندان هستم.

حجت الاسلام صالحی خطاب به بانوانی که به عنوان مددکار در این مجموعه فعالیت می کنند گفت: شما در یک بنیادی قدم گذاشته‌اید که برای خادمی مردم هم قسم شده است. بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها به شما اعتبار داده، پس برای ارتقاء و حفظ این جایگاه تلاش کنید. ما در برنامه هایی که مجموعه خیریه آبشار عاطفه‌ها حضور دارد زیبایی‌ها را می بینم. برگ برگ خدمت شما در این مجموعه پر از صفحات زیبا و نورانی و معطر به عطر خدمت خالصانه است.
 

رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده هم در این همایش گفت: وظیفه داریم به یکدیگر توصیه به صبر، نیکی و خیر و حرکت در مسیر خیر داشته باشیم و کمک کنیم تا این مسیر خیر باز شود و تسریع پیدا کند.

وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها در دو سال گذشته، خاطرنشان کرد: این مجموعه در کارهای متعددی که ما در دو سال گذشته داشتیم کارهای بسیار خوبی را در توانمندسازی، اشتغال، مشاوره انجام داده است.

خزعلی با بیان اینکه رفع فقر مادی کافی نیست، گفت: ما فقر مادی را رفع می‌کنیم اما توان افزایی روی ارتقای فکری، رشد فرهنگی، تثبیت خانواده‌ها انجام نمی‌گیرد.

معاون رئیس جمهور همچنین بر لزوم ارتقای فرهنگ و ترویج فرهنگ در حوزه‌های رسانه، چگونگی استفاده از رسانه و موفقیت و مهارت‌های لازم در خانواده تاکید کرد و گفت: خانواده و فرهنگ عامه، ارتقاء و ترویج فرهنگ در معقوله‌های رسانه و فرهنگ همچنین چگونگی استفاده از رسانه، فرهنگ موفقیت و مهارت آموزه‌هایی هستند که لازم است خانواده آموزش ببیند.

خزعلی در ادامه با اشاره به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر اشتغال، گفت: اشتغال و فراهم کردن شرایط اشتغال برای همه کسانی که در شرایط نامساعد قرار دارند و به طور خاص بانوان سرپرست خانوار لازم است و باید شکل بگیرد.
 

شناسایی نیازمندان با کمک سامانه سخا
 محسن ولیئی معاون امور مشارکت های اجتماعی وزارت کشور در ادامه این همایش ایجاد بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها را توجه و عنایت امام رضا(ع) بیان کرد و گفت: بنیادها و سازمان های بسیاری در حوزه های خیریه در کشور فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: قریب به ۷۳ هزار تشکل مردمی، گروه جهادی یا مراکز نیکوکاری و خانه هایی که توسط سازمان ها ایجاد شده در امر خدمت رسانی به نیازمندان مشغول به کار هستند، اما بنیاد خیریه آبشار عاطفه ها یک رنگ و بوی خاصی از نظر گستردگی و از نظر حجم کار و نیت و فراوانی کمک همچنین از لحاط مددکاران بسیار سختکوش که در جای جای کشور پراکنده هستند، دارد.

ولیئی افزود: این بنیاد در حوزه بین الملل هم فعال است و در کشور عراق هم فعالیت شان را گسترش دادند که این کار جای شکرگزاری از خداوند را دارد.

معاون امور مشارکت های اجتماعی وزارت کشور خاطر نشان کرد: اگر اتفاقی در امر خیر کمک رسانی می افتد به واسطه مددجویان است، هیچ زمان خدمتی که به مددجو و مهرجو انجام می شود را از توان خود ندانید بلکه این را از الطاف خداوند ببینید. این ولی نعمتان به ما افتخار خدمتگزاری دادند.

وی اظهار کرد: قطعا همه فعالیت هایی که بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها در دستور کار دارد بخشی از راهبردهای نظام عادلانه در سطح کشور است. بیش از ۷۳ هزار واحد خدمات حمایتی در حال حاضر تماما یا بخشی از حوزه کار آنها احسان و رسیدگی به نیازمندان است.

ولیئی با اشاره به راه اندازی سامانه سخا گفت: سازمان امور اجتماعی کشور با همکاری کمیته امداد و برخی سازمان ها، سامانه سخا که سامانه خیر و احسان است را راه اندازی کرده است. این سامانه وصل کننده اغنیا به فقرا است یعنی یک خیریه جدید تحت عنوان خیریه مجازی است و همه افرادی که متقاضی خدمت هستند به جای مراجعه حضوری به دستگاه ها به این سامانه مراجعه می کنند و خود و نیازشان را معرفی می کنند.

وی در ادامه افزود: با ثبت نام مددجو در آن طرف هم خیرینی که حضور دارند این افراد را شناسایی کرده و در جهت رفع نیاز و مشکلات آنها اقدام می کنند. این سامانه به همه خیریه ها از جمله آبشار عاطفه ها کمک می کند تا نیازمندان را به جای اینکه مراجعه حضوری کنند و عزت نفسشان زیر سئوال برود و یا دنبال یک معرف بگردند را به خیریه ها معرفی می کند تا بتوانند اعلام نیاز کنند.

معاون امور مشارکت های اجتماعی وزارت کشور خاطرنشان کرد: برخی از این افراد در روستا ها هستند که امدادگران این افراد را نمی شناسند و این افراد هم زبان گویا و پای آمدن به خیریه ها را ندارند پس معرفی نیازمندان توسط خودشان در این سامان و کمک به آنها در حوزه دستور کار وزارت کشور است. این اپلیکیشن یا سامانه نزدیک به سه ماه است در استان البرز به صورت آزمایشی انجام شده و فعالیتش را انشاالله امسال در کل استان های کشور به طور جدی افزایش خواهد داد و سعی می کند کمکی برای شناسایی نیازمندان به خیریه ها باشد

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۲ سال چشم انتظاری خانواده شهید مفقود الاثر مشهدی پایان یافت
  • پیکر شهید عباس رمضانی پس از ۳۸ سال شناسایی شد
  • دیدار امیرحسین صادقی با خانواده شهید مدافع حرم
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • دیدار معاون وزیر کار با خانواده شهید وطن خواه کردستان
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • دیدار جمعی از معلمان با رهبر معظم انقلاب در روز چهارشنبه
  • دیدار استاندار قزوین با خانواده شهید معلم، رجبعلی قربانی
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد یزد با خانواده شهید سرسنگی